Η GOK είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων και ελέγχου για το υγραέριο και το πετρέλαιο θέρμανσης στην Γερμανία και θεωρείται market leader στην ευρωπαϊκή αγορά εξαρτημάτων υγραερίου και φυσικού αερίου. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τα ονόματα των ιδρυτών της, ο Karl-Heinz Kleine και Josef Gottfried οι οποίοι είχαν όραμα να βρουν καινοτόμες ιδέες ώστε εξασφαλίσουν την μέγιστη ασφάλεια των εξαρτημάτων υγραερίου στις πλέον προσιτές τιμές της αγοράς.

Από το 1968 έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό για την αντοχή, την αξιοπιστία και την ασφάλεια των προϊόντων της. Αυτό οφείλεται στον ηγετικό ρόλο που έχει παίξει, προσδιορίζοντας την τεχνική πρόοδο στην βιομηχανία του υγραερίου, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια μέσω της διαρκούς κατάρτισης και της υπεύθυνης διαχείρισης.

Το όνομα GOK είναι συνώνυμο με την καινοτόμο δύναμη αφού επενδύει με συνέπεια σε νέα προϊόντα, εγκαταστάσεις και διαδικασίες. Τα αποτελέσματα είναι πρωτοποριακές εξελίξεις, οι οποίες κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, όπως ο Ρυθμιστής Χαμηλής Πίεσης που προστατεύει αξιόπιστα τη συνδεδεμένη συσκευή από υπερβολικά υψηλή πίεση, παρακολουθεί τις λειτουργίες του ρυθμιστή και προσδιορίζει την έναρξη της λειτουργία του.

Ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα της GOK είναι τα "Made in Germany" προϊόντα της, τα οποία κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της από υπαλλήλους πραγματικά ενθουσιασμένους με την δημιουργία όλο και ποιοτικότερων προδιαγραφών. Η έρευνα, η κατασκευή και η παραγωγή των προϊόντων βρίσκονται κάτω από την ίδια ομπρέλα, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται ο συνεχής έλεγχος από τα νέα σχέδια, μέσω εργαστηριακών δοκιμών έως την παραγωγή των ημιτελών προϊόντων και την τελική συναρμολόγηση τους.

Κατά κύριο λόγο η GOK, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, έχει επικεντρωθεί στην δημιουργία μιας υψηλής κατακόρυφης γραμμής παραγωγής, κατασκευάζοντας όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα εξαρτήματα της. Κατά συνέπεια, πολλά εξαρτήματα χυτών στους ρυθμιστές πίεσης προέρχονται από το δικό τους χυτήριο ψευδαργύρου. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από την εξασφάλιση της καθαρότητας του υλικού, μπορούν επίσης να εγγυηθούν μέγιστη ακρίβεια.

Δείτε τα προϊόντα της GOK στις παρακάτω ενότητες:

Δίκτυα Υγραερίου & Φυσικού ΑερίουΡυθμιστές ΠίεσηςΕξαρτήματα Υγραερίου

 


 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα της ANDRIANOS, παρακαλούμε καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη