Αναζήτηση

Έργα

Ο αποκλειστικός συνεργάτης της GOK στην μεγαλόνησο Climaco LTD ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση δικτύου υγραερίου με δύο φιάλες καθώς επίσης και την διασύνδεση των συσκευών σε εστιατόριο στην Λεμεσό.

Το όνομα ANDRIANOS αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της ασφάλειας στο Υγραέριο τόσο στην Μεσσηνία, όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από τα δεκάδες έργα εγκαταστάσεων υγραερίου που αναλαμβάνει σε υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις της περιοχή μας. Μία ακόμα επιχείρηση που μας εμπιστεύτηκε ήταν το εστιατόριο Κοκκάρι στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου η ANDRIANOS προχώρησε στην προμήθεια και η Ε.Ο.Τ. - ΕΞ.Ε, Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας, στην εγκατάσταση του νέου δικτύου υγραερίου με φιάλες για την τροφοδοσία των συσκευών της κουζίνας του εστιατορίου.

Η ANDRIANOS το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει μια σειρά από έργα αναβάθμισης εγκαταστάσεων υγραερίου σε εστιατόρια, τα οποία διέθεταν εγκαταστάσεις παλαιού τύπου με τις φιάλες υγραερίου στο εσωτερικό των κτιρίων τους. Ένα τέτοιο έργο ήταν και αυτό στο εστιατόριο "Τα ρολλά", μία οικογενειακή επιχείρηση στο κέντρο της Καλαμάτας, η οποία αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά εστιατόρια της περιοχής. Η κουζίνα του εστιατορίου τροφοδοτείται από φιάλες υγραερίου, γεγονός που οδήγησε τους ιδιοκτήτες στην απόφαση τα αναβαθμίσουν την παλαιά εγκατάσταση υγραερίου με τις απαραίτητες βελτιώσεις και προσθήκες εξαρτημάτων ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια για τους πελάτες και το προσωπικό

Το υγραέριο αποτελεί σύμμαχο κάθε εστιατορίου προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στους ιδιοκτήτες.  Η επιχείρηση "Μαύρος Πειρατής" στο νέο Οίτυλο είχε ένα παλαιό δίκτυο υγραερίου με υπόγεια δεξαμενή. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αναβάθμιση της εγκατάστασης υγραερίου τους απευθύνθηκαν στην ANDRIANOS ώστε να εξασφαλίσουν απόλυτη ασφάλεια για το προσωπικό αλλά και τους πελάτες τους.

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της και αναζητώντας τον κατάλληλο συνεργάτη για την ουσιαστική αναβάθμιση & βελτιστοποίηση του Δικτύου Υγραερίου του εργοστασίου της, η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ, απευθύνθηκε στην ANDRIANOS, για την εκπόνηση σχετικής μελέτης για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων υγραερίου, με σεβασμό στις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις του εργοστασίου.

Εγκατάσταση δικτύου υγραερίου αφορά εστιατόριο στη Λεμεσό, από τον συνεργάτη της ANDRIANOS στην Κύπρο CLIMACO LTD.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ