Το Hotel Kastro είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται μπροστά στην πανέμορφη παραλία της Στούπας και αποτελείται από 8 δίκλινα, 3 τρίκλινα και 1 μονόκλινο, καθώς και το εστιατόριο της επιχείρησης.
Τα οφέλη του εστιατορίου από την αναβάθμιση του δικτύου υγραερίου:
- Η απόλυτη ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών ακόμα και σε εξεζητημένες περιπτώσεις όπως πυρκαγιά ή και σεισμός.
- Πλήρης συμμόρφωση με τον τεχνικό κανονισμό, άρα αποφυγή προστίμων από τις αρμόδιες αρχές.
- Αδιάλειπτη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής του δικτύου λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών και των εγκαταστατών μας.
- Τακτική ετήσια συντήρηση - από την ΕΟΤ-ΕΞΕ - όπως επιβάλει ο κανονισμός.
- Αμεσότητα σε πιθανές βλάβες ή ανεπιθύμητες καταστάσεις λόγω της 24ωρης λειτουργίας της ειδικής ομάδας μηχανικών και αδειούχων τεχνικών μας.
Για την ασφάλεια του δικτύου oι συσκευές που κρίθηκαν απαραίτητες να αντικατασταθούν ήταν:
- Ρυθμιστής 1ου σταδίου μαζί 24Kgr/h 0,7bar, με ενσωματωμένη βαλβίδα αποκοπής SAV και βαλβίδα ανακούφισης της πίεσης SBV GOK Γερμανίας
- Ρυθμιστής 2ου σταδίου 24Kgr/h 37mbar, με ενσωματωμένη βαλβίδα αποκοπής SAV και βαλβίδα ανακούφισης της πίεσης SBV, GOK Γερμανίας
- Ανοξείδωτο σπιράλ Γερμανίας 1000mm για τη σύνδεση των συσκευών της κουζίνας με το δίκτυο υγραερίου.
- Αυτόνομος Ανιχνευτής Υγραερίου βιομηχανικού τύπου SE 235KG , 230V IP65 Technocontrol Ιταλίας για τη Κουζίνα και το Λεβητοστάσιο
Τέλος, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου έχουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγκατάσταση υγραερίου που διαθέτουν, με την έκδοση της βεβαίωσης ορθής λειτουργίας της εγκατάστασης και τα αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1257β/2003 από την ANDRIANOS.
Εξωτερική τοποθέτηση φιαλών σε Ερμάριο, ειδική σήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό
Εσωτερικό δίκτυο στην κουζίνα του εστιατορίου
Την εγκατάσταση ανέλαβε η ΕΟΤ - ΕΞΕ (Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας), η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών και αδειούχων τεχνικών υγραερίου εξασφαλίζοντας τη μεγάλη διάρκεια ζωής του συστήματος, την απρόσκοπτη λειτουργία του και κυρίως την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών.