Αναζήτηση

Έργα

Το γνωστό Ιταλικό εστιατόριο, «Μαρίκα» διαθέτει μία υπέροχη αυλή, στον «κρυφό» κήπο μιας κομψής μονοκατοικίας του Χαλανδρίου και λειτουργεί από νωρίς το πρωί για ιταλικό brunch μέχρι το βράδυ με αυθεντική ιταλική κουζίνα. Όπως είναι λογικό, το καλοκαίρι υπήρχε έντονο πρόβλημα ζέστης και εντόμων, το οποίο οι ιδιοκτήτες είχαν δοκιμάσει με λύσουν στο παρελθόν με διάφορες παροδικές λύσεις.

Οριστική λύση στο πρόβλημα ανέλαβαν να δώσουν οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS, με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος εκνέφωσης υδρονέφωσης, ειδικά διαμορφωμένο για τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταστημάτων μαζικής εστίασης.

Κάθε καλοκαίρι, όλο και περισσότεροι καταστηματάρχες Μαζικής Εστίασης, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, μας εκφράζουν την ανάγκη τους για εύρεση λύσης στο έντονο πρόβλημα ζέστης, εντόμων και σκόνης που έχουν στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους αλλά και σε πολλές περιπτώσεις και σε εσωτερικούς χώρους που δεν αερίζονται επαρκώς. Δικαίως λοιπόν, διαμαρτύρονται για την κατακόρυφη πτώση του τζίρου τους και για την ελάχιστη παραμονή των πελατών τους, στην διάρκεια των πρωινών ωρών αιχμής και ειδικά κατά τις μεσημεριανές ώρες

Ποιοτικό δροσισμό με σύγχρονο σύστημα Υδρονέφωσης υψηλής πίεσης της ANDRIANOS θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες του υπαίθριου παιδότοπου έκτασης 1700τ.μ. ILIOUPOLIS FUN PARK.

Όπως όλοι οι παιδότοποι που διαθέτουν εξωτερικούς χώρους, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της ζέστης, της σκόνης και των μικροβίων που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα αλλά και την έντονη παρουσία εντόμων (μύγες κουνούπια κλπ) . Έτσι και στον παιδότοπο ILIOUPOLIS FUN PARK, οι συνοδοί επισκέπτες πολλές φορές έμεναν για λίγο χρονικό διάστημα στο αναψυκτήριο του παιδότοπου ή δεν κάθονταν καθόλου αφού επέλεγαν κλειστούς κλιματιζόμενους χώρους για την διασκέδαση των παιδιών τους, με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των εισπράξεων.

Στον υπαίθριο παιδότοπο ILIOUPOLIS FUN PARK, οι μικροί επισκέπτες θα απολαμβάνουν στιγμές ανεμελιάς και ατελείωτου παιχνιδιού με την ποιοτική δροσιά των συστημάτων υδρονέφωσης της ANDRIANOS.

Ποιοτικό δροσισμό με σύγχρονο σύστημα υδρονέφωσης της ANDRIANOS απολαμβάνουν οι πελάτες της παραδοσιακής ψαροταβέρνας Ο Μίμης στις Κιτριές

Στο γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό με τα γαλαζοπράσινα νερά και το όμορφο ηλιοβασίλεμα, τις Κιτριές Μεσσηνίας, οι πελάτες της ψαροταβέρνας "Ο Μίμης" απολαμβάνουν πλέον την ποιοτική δροσιά των συστημάτων υδρονέφωσης της ANDRIANOS.

Όπως όλα τα καταστήματα μαζικής εστίασης, έτσι και το εστιατόριο-ψαροταβέρνα "Ο Μίμης", κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών αντιμετώπιζε πρόβλημα στους εξωτερικούς χώρους λόγω της ζέστης. Οι επισκέπτες πολλές φορές έμεναν για λίγο χρονικό διάστημα ή δεν κάθονταν καθόλου με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των εισπράξεων. Με το νέο σύστημα υδρονέφωσης επιτυγχάνεται η πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς κελσίου, με αποτέλεσμα την παραμονή των επισκεπτών στους χώρους λόγω της ευχάριστης αίσθησης δροσιάς ακόμα και τις ημέρες με καύσωνα.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη