Αναζήτηση

Έργα

Δίκτυο Υγραερίου στο Kinsterna Hotel στην Μονεμβασιά

Σε ένα από τα καλύτερα "ιστορικά" ξενοδοχεία της Ελλάδας, στο πολυτελές Kinsterna Hotel με θέα τον θρυλικό κάστρο-βράχο της Μονεμβασιάς, η ANDRIANOS ανέλαβε την μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση ενός σύγχρονου δικτύου υγραερίου. Ένα έργο που ολοκληρώθηκε με σεβασμό στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και βασικό γνώμονα την ποιότητα και την απόλυτη ασφάλεια των νέων εγκαταστάσεων υγραερίου.

Το Kinsterna Hotel αποτελεί μια ονειρική, μαγική κρυψώνα, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το γαλάζιο πέλαγος της Μεσογείου δίπλα στην Μονεμβασιά. Είναι ένα εντυπωσιακό αρχοντικό και κτήμα που χρονολογείται από τη βυζαντινή, οθωμανική και ενετική εποχή, το οποίο πλέον έχει επιμελώς επιστρέψει στην παλιά του δόξα με έναν αέρα πολυτέλειας. Οι ιδιοκτήτες έχουν αναδημιουργήσει το τέλειο μοντέλο αειφορίας, έχοντας αναβιώσει όλες τις δραστηριότητες, όπως την οινοποίηση και την παραγωγή ελαιολάδου που ήταν για πολλές γενιές η ψυχή του κτήματος των 70 στρεμμάτων. Απώτερος στόχος του Kinsterna Hotel είναι να γίνει όσο είναι εφικτό μια αυτόνομη και ανεξάρτητη κοινότητα. Το σκοπό αυτό εξυπηρετεί και η επιλογή για χρήση υγραερίου με ιδιόκτητη δεξαμενή, για την κάλυψη των αναγκών στα εστιατόρια, με τις συσκευές υγραερίου, αλλά και την υποβοήθηση της θέρμανσης των χώρων και του ζεστού νερού χρήσης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Το εγκατεστημένο δίκτυο υγραερίου διαθέτει όλες τις απαραίτητες διατάξεις ασφαλείας με προϊόντα και εξαρτήματα υγραερίου του Γερμανικού οίκου GOK και μία υπέργεια δεξαμενή υγραερίου, χωρητικότητας 5000 λίτρων, του Ιταλικού Οίκου Plinoxotar.Συγκεκριμένα, το δίκτυο υγραερίου αποτελείται από:

  • Βαλβίδες θερμικής προστασίας του κορυφαίου Γερμανικού οίκου GOK, οι οποίες διακόπτουν την παροχή αερίου σε περίπτωση πυρκαγιάς.
  • Ρυθμιστή πίεσης με βαλβίδα αποκοπής GOK Γερμανίας, που διακόπτει την παροχή αερίου όταν υπάρχει υπερβολική πίεση στο δίκτυο.
  • Υπερσύγχρονο σύστημα ανίχνευσης διαρροών με ειδικό αισθητήριο επαγγελματικού τύπου IP54 του Ιταλικού οίκου Technocontrol, με πίνακα και εφεδρική μπαταρία που εξασφαλίζει την ανίχνευση και την διακοπής της παροχής αερίου ακόμα και όταν δεν διακόπτεται το ρεύμα.
  • Σύστημα σεισμικής προστασίας, που ενεργοποιείται σε περιπτώσεις σεισμών άνω των 5,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, το οποίο διακόπτει άμεσα την παροχή αερίου εκτός του κτιρίου.
  • Για την σύνδεση των συσκευών χρησιμοποιήθηκαν ειδικοί ανοξείδωτοι εύκαμπτοι σύνδεσμοι τύπου socket, του οίκου Witzenmann Ιταλίας, σύμφωνα με το EN 14800:2008.
  • Τέλος για την αποθήκευση του αερίου τοποθετήθηκε δεξαμενή υγραερίου Plinoxotar, υπόγειας εγκατάστασης και χωρητικότητας 5000 λίτρων.

Το αρχοντικό Kinsterna αποτελεί πόλο έλξης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για άριστη διαμονή, εξαιρετική μεσογειακή γαστρονομία και χαλάρωση σε έναν πραγματικό παράδεισο για τους λάτρεις της φύσης. Μια επίσκεψη στο Kinsterna αποτελεί μια εμπειρία που αναμφίβολα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη του επισκέπτη. Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, από την πλευρά της, μελέτησε και εγκατέστησε ένα ακόμα δίκτυο υγραερίου, το οποίο δημιουργήθηκε με τις πιο αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές που επιτάσσει η σύγχρονη τεχνική νομοθεσία και το οποίο παρέχει στο προσωπικό και τους επισκέπτες την απόλυτη ασφάλεια, χάρη στις σωστές επιλογές υλικών και την άρτια τεχνική κατάρτιση.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ