Αναζήτηση

Έργα

Navarino Residences  με δίκτυα υγραερίου της ANDRIANOS

Οι νέες πολυτελείς κατοικίες Navarino Residences, έχουν μαγευτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, είναι περιτριγυρισμένες από ελαιόδεντρα και δίπλα στα καταγάλανα νερά. Οι ιδιοκτήτες τους θα έχουν στη διάθεσή τους, τα κορυφαία επαγγελματικά επίπεδα διαχείρισης και εξυπηρέτησης του Costa Navarinο, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και παροχών που διατίθενται στο ξενοδοχείο, καθώς και τα σύγχρονα και ασφαλή δίκτυα υγραερίου της ANDRIANOS.

navarino residences 02 navarino residences 03

Η ANDRIANOS ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση του υπερσύγχρονου δικτύου υγραερίου στην πρότυπη κατοικία του πολυτελούς resort. Οι κατοικίες Navarino Residences χρειαζόνται μια καθαρή και αξιόπιστη πηγή ενέργειας για την τροφοδοσία των κουζίνων τους. Για αυτό επιλέχθηκε ως συνεργάτης η ANDRIANOS η οποία διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα στην Ελληνική Αγορα, με ποιοτικά εξαρτήματα υγραερίου, η οποία συνδυάζεται με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία. Το δικτύο υγραερίου που κατασκευάστηκε αποτελείται από:

  • Υπόγεια δεξαμενή υγραερίου, Ιταλικής κατασκευής του οίκου Plinoxotar, με επωξική βαφή και καθοδική προστασία,
  • Φίλτρο υψηλής πίεσης και Ρυθμιστή πίεσης υγραερίου 1ου και 2ου σταδίου με ενσωματωμένη βαλβίδα αποκοπής  και ανακούφισης του Γερμανικού Οίκου GOK.
  • Οι συσκευές μαγειρικής συνδέθηκαν με το δίκτυο αερίου με ανοξείδωτο σπιραλ με ταχυσυνδέσμους και ενσωματωμένο εξάρτημα θερμικής διακοπής κατα EN14800 του Γερμανικού Οίκου Witzenmann.
  •  και τις απαραίτητες Διατάξεις Ασφαλείας με ανιχνευτή και ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα αερίου

 navarino lpg installation 001

Η εγκατάσταση έγινε από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (Ε.Ο.Τ. - ΕΞ.Ε) της ANDRIANOS.
Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών και τεχνικών ανέλαβε την υλοποίηση της εγκατάστασης του δικτύου υγραερίου καθώς και την απαραίτητη τακτική συντήρηση του συστήματος τα επόμενα έτη.

Το εξαιρετικό κλίμα της περιοχής, με ηλιόλουστες μέρες και ήπιες θερμοκρασίες καθιστούν αυτές τις πολυτελείς κατοικίες στη Μεσσηνία, ιδανικό καταφύγιο για τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία επαφής με τη φύση μέσα από την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών στους δικούς τους λαχανόκηπους και να παράγουν το δικό τους λάδι, κρασί και άλλα προϊόντα. Σε συνδυασμό με την επιλογή χρήσης υγραερίου για το μαγείρεμα, που προσφέρει ταχύτητα και καλύτερο έλεγχο, οι κάτοικοι των Navarino Residences μπορούν να απολαύσουν τις Μεσσηνιακές γεύσεις και τη Μεσογειακή κουζίνα με το καλύτερο δυνατό τρόπο: Ποιοτικά & με Απόλυτη Ασφάλεια.

navarino residences 04 navarino residence 01

Η ANDRIANOS διαθέτει άριστη και πολυετή εμπειρία τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση εφαρμογών διαχείρισης αέριων καυσίμων, ανεξαρτήτου κλίμακας. Μελέτησε και εγκατέστησε ένα ακόμα δίκτυο υγραερίου, το οποίο δημιουργήθηκε με τις πιο αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές που επιτάσσει η σύγχρονη τεχνική νομοθεσία και το οποίο παρέχει απόλυτη ασφάλεια, χάρη στις σωστές επιλογές υλικών και την άρτια τεχνική κατάρτιση.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ