Αναζήτηση

Έργα

Υψηλή Τεχνογνωσία, ΑΠΕ & Έξυπνο Σύστημα Διαχείρισης Θερμικής Ενέργειας, σε Σύγχρονη Βιομηχανική Μονάδα Τυποποίησης Ελαιολάδου

Η συγκεκριμένη πρότυπη βιομηχανική μονάδα Τυποποίησης Ελαιολάδου στη Μεσσηνία, είχε ιδιαίτερες ανάγκες και για αυτό η ANDRIANOS προσέφερε εξειδικευμένες λύσεις με υψηλή τεχνογνωσία και τα πιο σύγχρονα συστήματα.

Επιπλέον του Υβριδικού Συστήματος Θέρμανσης-Ψύξης Χώρων και Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης, στη συγκεκριμένη μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου εγκαταστάθηκε πλήθος Αυτοματισμών & Ελεγκτών, καθώς και σύγχρονο σύστημα Smart House, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο για τη θέρμανση (και ψύξη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) των γραφείων και της γραμμής παραγωγής, όσο και για τη θέρμανση των δεξαμενών ελαιολάδου για την ποιοτική διατήρηση του.

tupopoihthrio

Το πρότυπο τυποποιητήριο ελαιολάδου στην Ικλαινα Μεσσηνίας, με το πλέον σύχρονο σύστημα θέρμανσης-ψύξης από την ANDRIANOS

Έτσι, εκτός από το Υβριδικό Σύστημα Θέρμανσης-Ψύξης Χώρων και Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης, στη συγκεκριμένη μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου εγκαταστάθηκε πλήθος Αυτοματισμών & Ελεγκτών, καθώς και σύγχρονο σύστημα Smart House, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο για τη θέρμανση (και ψύξη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) των γραφείων και της γραμμής παραγωγής, όσο και για τη θέρμανση των δεξαμενών ελαιολάδου για την ποιοτική διατήρηση του.

dexamenes 01 dexamenes 02

Οι δεξαμενές αποθήκευσης ελαιολάδου που πλέον έχουν σταθερή θερμοκρασία χάρη στο νέο υβριδικό σύστημα θέρμανσης

Με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) να αποτελούν μονόδρομο τόσο για την εξοικονόμηση ενέργειας, όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος, οι μηχανικοί της ANDRIANOS μελέτησαν & σχεδίασαν ένα Υβριδικό Σύστημα Θέρμανσης και Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης, προσαρμοσμένο πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες της πρότυπης μονάδας.

Το σύγχρονο & εξειδικευμένο υβριδικό σύστημα της ANDRIANOS αποτελείται από:

Ηλιοθερμικό Σύστημα, με 8 κάθετους ηλιακούς συλλέκτες TiSUN υψηλής απόδοσης, το ηλιακό θερμοδοχείο χωρητικότητας 1000 λίτρων & τον κεντρικό ηλιακό σταθμό με τον ηλιακό ελεγκτή που είναι υπεύθυνοι για την αρμονική λειτουργία όλου του συστήματος. Εξασφαλίζεται έτσι, δωρεάν θερμότητα από τον ήλιο, για την παραγωγή ζεστού νερού για τη θέρμανση χώρων, για τα ζεστά νερά χρήσης, και για τη θέρμανση των δεξαμενών ελαιολάδου.

solar boiler 01 solar panels 01 antlia thermothtas 01

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η ισχύς εν τη ενώσει: Ηλιοθερμικό Σύστημα και Αντλία Θερμότητας

Αντλία Θερμότητας CARRIER 30AWH με ισχύ 15KW: Μια αντλία θερμότητας με πλαίσιο μικρών διαστάσεων, με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, μεταξύ των οποίων και έναν από τους πιο προηγμένους ηλεκτρονικούς ελεγκτές inverter της αγοράς, με αποτέλεσμα την οικονομική λειτουργία και την υψηλή εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, αφού χρησιμοποιεί τη θερμότητα του αέρα για την παραγωγή θερμικής ενέργειας, με ετήσιο βαθμό απόδοσης (SCOP) 4,44, και Ενεργειακή Κλάση A+++ στην θερμή ζώνη (Ελλάδα).

Ολοκληρωμένο Σύστημα Αντιστάθμισης της SALUS: Η λειτουργία της αντιστάθμισης έγκειται η σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας προσαγωγής του νερού, στο σύστημα θέρμανσης των δεξαμενών ελαιολάδου, αναλόγως της θερμοκρασίας εντός του χώρου των δεξαμενών. Με την εγκατάσταση του συστήματος αντιστάθμισης, αναμένεται επιπλέον οικονομία έως 35%. Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν εμβαπτιζόμενοι ηλεκτρονικοί Θερμοστάτες-Υδροστάτες της SALUS για τη μέτρηση & τον έλεγχο θερμοκρασιών εντός των δεξαμενών ελαιολάδου, καθώς και για την ακριβή μέτρηση & έλεγχο της προσαγωγής των πηγών θέρμανσης, ώστε να τηρούνται πλήρως οι αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για σταθερή θερμοκρασία αποθήκευσης ελαιολάδου.

automatismoi 01 automatismoi 02

Η καρδιά του υβριδικού συστήματος με το σύστημα αντιστάθμισης, τον ηλιακό ελεγκτή, τους ηλεκτρονικούς θερμοστάτες-υδροστάτες και λοιπούς αυτοματισμούς

Σύγχρονο Σύστημα Smart House ΙΤ600 της SALUS, ώστε να ελέγχονται όλα τα παραπάνω μέσω κινητού τηλεφώνου-Smartphone, Tablet ή PC, ακόμα και απομακρυσμένα μέσω Internet. Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν Έξυπνοι Θερμοστάτες για τον έλεγχο της θερμοκρασίας των χώρων της βιομηχανικής μονάδας, έξυπνοι ελεγκτές (Smart Plugs) για τον έλεγχο της θέρμανσης των δεξαμενών, καθώς και μετρητής ενέργειας τη μέτρηση & ανάλυση της ηλεκτρικής κατανάλωσης του συστήματος.

smart house 01 smart house salus

Εγκαταστάθηκε Σύστημα Smart House για τον απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος μέσω smartphone, table ή pc

Την εγκατάσταση του υβριδικού συστήματος ανέλαβε εξολοκλήρου και εκτέλεσε επιτυχώς η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) της ANDRIANOS, η οποία θα προσφέρει και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη, με την τακτική συντήρηση & τη βελτιστοποίηση του υβριδικού συστήματος τα επόμενα έτη.

solar panels installation 02 solar panels installation 01

Ποιοτική εγκατάσταση και ρύθμιση όλων των συστημάτων από τους ειδικούς της ΕΟΤ ΕΞΕ

Το συγκεκριμένο έργο απαιτούσε ιδιαίτερα υψηλή τεχνογνωσία & επιπλέον την ποιοτική εναρμόνιση πολλών διαφορετικών τεχνολογιών. Χάρη στην εξειδικευμένη μελέτη & τη σωστή επιλογή υλικών και συστημάτων, από τους έμπειρους μηχανικούς της ANDRIANOS, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα ποιοτική εγκατάσταση και ρύθμιση του συστήματος από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (Ε.Ο.Τ. - ΕΞ.Ε.), η βιομηχανική μονάδα πλέον διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σύστημα παραγωγής & διαχείρισης της θερμικής ενέργειας, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της, αποδοτικά, οικονομικά, με χρήση ΑΠΕ, υψηλής τεχνολογίας και την ποιοτική υπογραφή της ANDRIANOS.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ