Αναζήτηση

Έργα

Hotel PLAZA στην Καλαμάτα: Ενεργειακή Αναβάθμιση με Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου Θέρμανσης, Κλιματισμού και Παραγωγής ΖΝΧ

Η νέα διοίκηση του Hotel Plaza στην παραλία της Καλαμάτας, αποφάσισε να μπεί ενεργά στην τεχνολογία Smart Home για τον κεντρικό & απομακρυσμένο έλεγχο του ανανεωμένου Συστήματος Θέρμανσης - Κλιματισμού & Παραγωγής ΖΝΧ. Γι αυτό τον σκοπό επέλεξε την ομάδα μηχανικών της ANDRIANOS για την πλήρη ενεργειακή αναβάθμιση και παραμετροποίηση των συστημάτων του ξενοδοχείου.

Αρχικά, οι μηχανικοί της ANDRIANOS επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Plaza και αποτύπωσαν την κατάσταση του κτιρίου και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, ο οποίος ήταν παροπλισμένος για περίπου 1 χρόνο που το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό, έως ότου αναλάβει η νέα διοίκηση. Ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού (θέρμανσης-ψύξης) γινόταν από παλαιούς αναλογικούς θερμοστάτες που πλέον δεν επιτελούσαν το έργο τους. 

Οι λύσεις της ANDRIANOS για ενεργειακή αναβάθμιση και ο νέος εξοπλισμός

Μετά την μελέτη της υφιστάμενης κατάστασης, επιλέχθηκε για τον πλήρη και αποδοτικό έλεγχο όλου του συστήματος κλιματισμού, η εγκατάσταση των θερμοστατών FC600 της SALUS, που αποτελούν μέρος του συστήματος Έξυπνου Κτιρίου Salus IT600. To ΙΤ600 αποτελεί ιδανική λύση για έξυπνο έλεγχο όλων των συσκευών, αφού δίνει τη δυνατότητα της κεντρικής και της απομακρυσμένης διαχείρισης, μέσω smartphone, tablet και PC. Για τον πλήρη αυτοματισμό στις λειτουργίες του συστήματος εγκαταστάθηκαν, όλες οι απαραίτητες συσκευές του IT600 όπως η κεντρική πύλη UGE600, τα έξυπνα ρελέ SR600, καθώς και οι μετρητές ενέργειας ECM600 για την καταγραφή των ενεργειακών καταναλώσεων. Επιπλέον, εγκαταστάθηκε ηλιακός ελεγκτής RESOL στο νέο ηλιοθερμικό σύστημα για την παρακολούθηση και παραμετροποίηση του μέσω διαδικτύου. Οι εργασίες εγκατάστασης έγιναν από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) της ANDRIANOS, με τη απαραίτητη σύμπραξη του Tech & Smart Home specialist της ANDRIANOS. 

004 Salus Smart Hotel 005 Salus Smart Hotel

Το περιβάλλον ελέγχου του συστήματος Έξυπνου Κτιρίου Salus IT600 για το έλεγχο όλων των συσκευών του ξενοδοχείου απο smartphone, tablet ή pc

Η κατάσταση του ξενοδοχείου σήμερα.

Ο βασικός στόχος των μηχανικών της ANDRIANOS σε κάθε εγκατάσταση είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Ο στόχος επετεύχθη και το Hotel Plaza στην παραλία της Καλαμάτας, πλέον διαθέτει σύγχρονα συστήματα ΑΠΕ.

Επιπρόσθετα, χάρη στα σύγχρονα συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου και παραμετροποίησης (SALUS IT600 & RESOL), υπάρχει η δυνατότητα για λεπτομερή παρακολούθηση της λειτουργίας όλων των συστημάτων, καθώς για την άμεση βελτιστοποίηση τους από τους μηχανικούς της ANDRIANOS χωρίς να απαιτείται επιτόπου επίσκεψη.

Δείτε το έργο ολοκληρωμένο με τις λύσεις της ANDRIANOS στα συστήματα Θέρμανσης, Κλιματισμού & Παραγωγής Ζεστών Νερών Χρήσης

006 hliothermiko susthma apodosi

Αναλυτική real-time προβολή της κατάστασης του ηλιοθερμικού συστήματος του ξενοδοχείου Plaza 

013 metrhsh hlektrikhs katanalwsis 012 metrhsh hlektrikhs katanalwsis 011 metrhsh hlektrikhs katanalwsis

Μέτρηση ηλεκτρικής κατανάλωσης με το σύστημα έξυπνου κτιρίου Salus IT600. Από αριστερά, η αναλυτική προβολή για τις καταναλώσεις της κεντρικής παροχής, για τις αντλίες θερμότητας CARRIER για τη θέρμανση/ψύξη και τις Αντλίες Θερμότητας ARISTON για την παραγωγή ΖΝΧ

 

Η ANDRIANOS ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, από το 1994, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά συστήματα θερμικής άνεσης και παραγωγής ΖΝΧ. Με τεράστια εμπειρία στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, η επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας της, είναι έργα, όπως η αναβάθμιση του Hotel Plaza, που για να ολοκληρωθούν με επιτυχία, στηρίζονται στην υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού της & τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για την άμεση Ενεργιακή Αναβάθμιση του κτιρίου σας.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ