Αναζήτηση

Έργα

001 thermansi psuksi villa

Η νέα βίλα θα χρησιμοποιηθεί αρχικά σαν εξοχική κατοικία, αφού οι ιδιοκτήτες προς το παρόν μένουν στην Καναδά και επισκέπτονται την Καλαμάτα για διακοπές, αλλά τα επόμενα χρόνια η θα γίνει η κύρια κατοικία τους. Χάρη στις εργασίες της ANDRIANOS η πολυτελής κατοικία στη Βέργα Καλαμάτας, εκτός από αξεπέραστη θέα, πλέον διαθέτει:

 • Αντλίες Θερμότητας για την παραγωγή Θέρμανσης και Ψύξης, καθώς και για το Ζεστό Νερό Χρήσης, με τη μετάδοση της θερμότητας εντός της οικίας γίνεται με Fan Coil δαπέδου και ψευδοροφής.
 • Σύστημα Αερισμού με ανάκτηση θερμότητας  σε όλα τα δωμάτια για καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα με κλειστά παράθυρα.
 • Σύστημα Υδρονέφωσης-Εκνέφωσης υψηλής πίεσης για τον δροσισμό των εξωτερικών χώρων.
 • Smart Home της SALUS για τον Έξυπνο Έλεγχο όλου του κτιρίου.
 • Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση για τους χώρους των λουτρών και των wc

 

Ποιοτική & Αποδοτική Θέρμανση-Ψύξη με Αντλίες Θερμότητας & Fan Coil CARRIER

Μετά την μελέτη από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της ANDRIANOS, επιλέχθηκαν οι Αντλίες Θερμότητας της CARRIER για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και Ψύξης. Υλοποιήθηκε εγκατάσταση με 2 αντλίες θερμότητας Carrier Aqua Snap Plus 30 AWH ονομαστικής απόδοσης 12 kW και 8 kW αντίστοιχα για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και ψύξης της βίλας.

002 antlia thermothtas carrier  003 xeiristhrio antlias thermothtas

Αριστερά: Αντλία Θερμότητας της Carrier / Δεξιά: Ο ελεγκτής για την Αντλία Θερμότητας Carrier

Οι αντλίες θερμότητας της Carrier ενσωματώνουν τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, όπως: ψυκτικό υγρό R-410A που δεν καταστρέφει το όζον, διπλούς περιστροφικούς συμπιεστές με τεχνολογία DC Inverter, ανεμιστήρες χαμηλού θορύβου και ηλεκτρονικό έλεγχο μέσω μικροεπεξεργαστή,

Επιπλέον οι δύο νέες αντλίες θερμότητας παρέχουν υψηλή απόδοση τόσο στη ψύξη Εποχιακή Απόδοση ESEER = 4.15/4.22 (για 8kW/12KW αντίστοιχα), όσο και τη θέρμανση με Εποχιακή Απόδοση Α++/+++ [SCOP= 4.14/4.36 (για 8kW/12KW αντίστοιχα)].

 

Απόλυτος Έλεγχος και Εξοικονόμηση Ενέργειας με σύστημα Smart Home της SALUS

 015 Salus Smart Home

Στιγμιότυπο Απομακρυσμένου Ελέγχου Συστήματος Έξυπνου Σπιτιού της SALUS μέσω της εφαρμογής για κινητά, tablet και laptop

Η καίρια προσθήκη που έδωσε το στίγμα του μέλλοντος σε αυτή τη βίλα είναι φυσικά το καινοτόμο σύστημα Smart Home της SALUS, που εγκαταστάθηκε και άμεσα έδωσε πλήθος σύγχρονων λειτουργιών και επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας. Το σύστημα Smart Home που εγκαταστάθηκε στην πολυτελή κατοικία περιλαμβάνει:

 • Την Κεντρική Πύλη – Salus UGE600 που αποτελεί την καρδιά του συστήματος Smart Home, και συνδέεται ασύρματα ή ενσύρματα στο internet & επικοινωνεί με όλες τις έξυπνες συσκευές.
 • Τους Έξυπνους Ελεγκτές Fan coil - Salus FC600, για τον έλεγχο της θέρμανσης & τη ψύξης. Εγκαταστάθηκε ένα FC600 σε κάθε δωμάτιο της βίλας, για την πλήρη αυτονομία στον έλεγχο & την επίτευξη απόλυτης θερμικής άνεσης.

  018 fan coil carrier  008 FC600 bedroom 

Αριστερά: Fan Coil της Carrier / Δεξιά: Ο έξυπνος ελεγκτής Fan Coil FC600 της SALUS

 • Τους Έξυπνους Θερμοστάτες - Salus VS20 που ελέγχουν την λειτουργία της ενδοδαπέδιας θέρμανσης (σε συνδυασμό με έξυπνα ρελέ SR600).
 • Τα Έξυπνα Ρελέ (Smart Relay) - Salus SR600 τα οποία ελέγχουν τις δύο Αντλίες Θερμότητας, με έλεγχο τόσο στο άνοιγμα/κλείσιμο τους όσο και στην αυτόματη εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας θέρμανσης/ψύξης. Επίσης, εγκαταστάθηκαν έξυπνα ρελέ για τον έλεγχο της ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
 • Τις Μαγνητικές Επαφές Παραθύρων - Salus SW 600 που εγκαταστάθηκαν στις κύριες εισόδους, ώστε αν ανιχνεύουν αν οι πόρτες είναι ανοικτές ή κλειστές και αναλόγως να ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες (μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία όταν λείπουν από το σπιτι.)
 • Τον Ανιχνευτή Καπνού - Salus SD600 για τον εντοπισμό καπνού σε πραγματικό χρόνο, που ειδοποιεί με συναγερμό ήχου και λάμψης όταν ανιχνεύσει καπνό και να ενημερώνει με δωρεάν αποστολή SMS και email τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές.
 • Τον Αισθητήρα Διαρροής Νερού - Salus WLS600 που ανιχνεύει διαρροές νερού σε υδραυλικές εγκαταστάσεις και στέλνει ειδοποίηση με email & sms σε περίπτωση διαρροής ή/και πλημμύρας.

  

Υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους με Σύστημα Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας ASSOLO

 011 aerismos assolo

Σύστημα Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας ASSOLO

Για τον βέλτιστο αερισμό ολόκληρης της βίλας, οι μηχανικοί της ANDRIANOS, με πολυετή εμπειρία στα συστήματα αερισμού και εξαερισμού, επέλεξαν το Σύστημα Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας Assolo που εγκαταστάθηκε σε κάθε χώρο του κτιρίου. Ο μηχανικός αερισμός με Ανάκτηση Θερμότητας Assolo προσφέρει ιδανικές συνθήκες Υγιεινής & Άνεσης με ελάχιστα έξοδα αφού επιτυγχάνει τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τους ρύπους και τα μικρόβια που συγκεντρώνονται στους εσωτερικούς χώρους. Πλέον προσφέρει καθαρή ατμόσφαιρα με ολόφρεσκο αέρα με κλειστά παράθυρα, χωρίς να υπάρχουν απώλειες θερμότητας, και άρα ενέργειας και χρημάτων.

009 aerismos assolo 016 assolo aerismos me anaktisi

Τοποθέτηση Συστήματος Αερισμού με Ανάκτηση Assolo σε δωμάτια της οικίας

Σύστημα Υδρονέφωσης-Εκνέφωσης υψηλής πίεσης για τον δροσισμό των εξωτερικών χώρων.

Το νέο Σύστημα Υδρονέφωσηςπου εγκαταστάθηκε στους εξωτερικούς χώρους της βίλας, πέριξ της πισίνας, αποτελείται από την κεντρική αντλία υψηλής πίεσης με λειτουργία στα 70 bar, το δίκτυο σωληνώσεων, την κεντρική υδροκουρτίνα με τα ακροφύσια ψεκασμού, καθώς και πέντε ανεμιστήρες υδρονέφωσης βιομηχανικού τύπου ώστε να καλύπτονται όλοι οι εξωτερικοί χώροι.

Με το νέο σύστημα υδρονέφωσης επιτυγχάνεται η πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς κελσίου, με αποτέλεσμα την άνετη χρήση και παραμονή στους εξωτερικούς χώρους λόγω της ευχάριστης αίσθησης δροσιάς ακόμα και τις ημέρες με καύσωνα.

013 idronefosi 012 idronefosi

Τοποθέτηση συστήματος Υδρωνέφωσης για τον δροσισμό των εξωτερικών χώρων της οικίας

Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση DIMPLEX για τους χώρους των λουτρών και των wc

Για την ποιοτική και αποδοτική θέρμανση στα λουτρά και τα wc επιλέχθηκε και εγκαταστάθηκε η ηλεκτρική Ενδοδαπέδια θέρμανση Warm-Up by DIMPLEX.

Τα συστήματα ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης έχουν άμεση εφαρμογή κάτω από το πλακάκι,  με κατάλληλο θερμικό τάπητα και προσφέρουν ποιοτική θέρμανση με καλύτερες συνθήκες υγιεινής, καθώς η ελαφρώς θερμαινόμενη επιφάνεια – λόγω των μικρών  διαφορών θερμοκρασίας – δεν παράγει ρεύματα αέρα και ανακυκλοφορία σκόνης.

 

Τα οφέλη: Σύγχρονες τεχνολογίες - Υψηλή Εξοικονόμηση Ενέργειας - Απόλυτη Θερμική Άνεση

Σε αυτό το έργο η ANDRIANOS σχεδίασε εξ’ αρχής, τα συστήματα θέρμανσης, ψύξης, παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης, εξαερισμού & υδρονέφωσης. Επιλέχθηκαν συστήματα κορυφαίας τεχνολογίας  με υψηλούς βαθμούς απόδοσης που προσφέρουν χαμηλό λειτουργικό κόστος και μεγάλη εξοικονόμηση. Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας της ANDRIANOS, που φημίζεται για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Έτσ, οι κάτοικοι τις βίλας απολαμβάνουν την θερμική άνεση που προσφέρει το νέο σύστημα θέρμανσης-ψύξης, και επιπλέον, χάρη στο σύγχρονο σύστημα Smart Home έχουν πλήρη έλεγχο του κτιρίου, απομακρυσμένα μέσω κινητού τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού υπολογιστή με πλήθος εξατομικευμένων  λειτουργιών.

014 thermansi psuksi pisinas se villa kalamata

Η ANDRIANOS ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, από το 1994, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά συστήματα θερμικής άνεσης και παραγωγής ΖΝΧ. Με τεράστια εμπειρία στις οικιακές εγκαταστάσεις, η επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας της, είναι τέτοια επιδεικτικά έργα, όπως η εγκατάσταση του νέου συστήματος Θέρμανσης, Ψύξης & Αερισμού στη νεόδμητη βίλα.

 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ