Αναζήτηση

Έργα

Απόλυτος έλεγχος της εγκατάστασης θέρμανσης - ψύξης με SALUS Smart Home

Μια σημαντική προσθήκη που πλέον έχει καθιερωθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις ψύξης - θέρμανσης της ANDRIANOS, ιδιαίτερα στα τουριστικά καταλύματα, είναι η εγκατάσταση του Salus Smart Home.

Το σύστημα Έξυπνου Σπιτιού της SALUS αποτελεί το πλέον εξειδικευμένο σύστημα για τον πλήρη έλεγχο ηλεκτρομηχανολογικών, και όχι μόνο, εγκαταστάσεων, μέσω κινητού, τάμπλετ ή ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Στη συγκεκριμένη εγκατάσταση των Patio Villas, οι ιδιοκτήτες παρακολουθούν και ελέγχουν απομακρυσμένα τη λειτουργία των Αντλιών Θερμότητας, όλων των Fan Coil ενώ έχουν δυνατότητες για μαζικές και τάχιστες ρυθμίσεις όλων των συστημάτων.

Σύμφωνα με τις ανάγκες τους, έχουν ρυθμιστεί κανόνες για τον άμεσο προκλιματισμό των βιλών (πριν την άφιξη των επισκεπτών) καθώς και για το κλείσιμο όλων των συστημάτων μετά την αναχώρηση των πελατών. Όλες τις παραπάνω λειτουργίες οι ιδιοκτήτες μπορούν να τις πραγματοποιούν, χωρίς να απαιτείται η παρουσία τους στο χώρο.

Επιπλέον, το σύστημα της SALUS είναι τόσο εύκολα επεκτάσιμο, που αν απαιτηθεί στο μέλλον μπορούν να ελέγξουν και τον φωτισμό, τα ρολά, τις τέντες και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, με πολύ απλό και εύκολο τρόπο, απλά προσθέτοντας μερικές ακόμα έξυπνες συσκευές της SALUS.

salus smart home ksenodoxeio andrianos

Το περιβάλλον διαχείρισης του συστήματος Smart Home της SALUS για το κατάλυμα Lydia's Villa

 

salus smart home katalimata aftomatismoi andrianos

Απομακρυσμένος έλεγχος τους συστήματος Θέρμανσης & Ψύξης ανά δωμάτιο στο κατάλυμα Villa Electra

 

salus enoikiazomena smart home mani messinia

Τα κουμπιά CHECK IN & CHECK OUT με τα οποία ανοίγoυν και κλείνουν, αντίστοιχα το σύστημα κλιματισμού στο κατάλυμα Elpiniki's Villa

 

salus apomakrismos elegxos smart home patio villas

Απομακρυσμένη παρακολούθηση και έλεγχος της λειτουργία των Αντλιών Θερμότητας & όλων των Fan Coil στο κατάλυμα Ioli's Villa

  

Εγκατάσταση & συντήρηση από την ΕΟΤ-ΕΞΕ

Σε μία ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση για να εξασφαλιστούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, εκτός από την σωστή μελέτη και τον ποιοτικό εξοπλισμό, είναι απαραίτητο να υποστηρίζεται σε όλα τα στάδια υλοποίησης από μία ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών. Γι’ αυτό το λόγο η ANDRIANOS διαθέτει στο δυναμικό της, την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας ( ΕΟΤ - ΕΞΕ ), η οποία αποτελεί μόνιμο προσωπικό της εταιρίας και εξασφαλίζει την απρόσκοπτη, αποδοτική και οικονομική λειτουργία των συστημάτων που αναλαμβάνει.  Επιπλέον, η ΕΟΤ-ΕΞΕ έχει αναλάβει τις εργασίες ετήσιας συντήρησης και επίλυσης τυχόν έκτακτων βλαβών του έργου για τα επόμενα έτη.

 

Η ποιότητα της ANDRIANOS στις τουριστικές εγκαταστάσεις

Με εκατοντάδες έργα σε μεγάλες και μικρότερες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στο ενεργητικό της, η ANDRIANOS διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση μελετών που δημιουργούν τέλεια εναρμονισμένα συστήματα που καλύπτουν τις ιδιαίτερες αυτές ανάγκες για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης.

Σε κάθε ξενοδοχειακή εγκατάσταση ο βασικός στόχος των μηχανικών της ANDRIANOS είναι η επιλογή συστημάτων που προσφέρουν απόλυτη θερμική άνεση στους επισκέπτες, δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου από τους ιδιοκτήτες και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Η ιδιαίτερη προσοχή που δόθηκε στην ποιότητα του εξοπλισμού και της παραμετροποίησης των συστημάτων θα έχει ως αποτέλεσμα την γρήγορη απόσβεση της επένδυσης και θα μηδενίσει τις βλάβες και τα λειτουργικά προβλήματα κατά την λειτουργία των καταλυμάτων.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ