Αναζήτηση

Έργα

Το Zen Rock Mani που λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 είναι ένα εκπληκτικό θέρετρο στην Μεσσηνιακή Μάνη, που παρέχει στους επισκέπτες του, πέρα από διαμονή, και πλήθος θεραπευτικών πρακτικών, όπως γιόγκα, διαλογισμό, πιλάτες, ποιοτική διατροφή κ.α. Η ιδιοκτήτρια του Zen Rocks, κα Βιβή Λέτσου, απευθύνθηκε στην ANDRIANOS, για να καλύψει τις ανάγκες σε θέρμανση και ψύξη των καταλυμάτων του συγκροτήματος.

Με μεγάλη προσοχή στις ιδιαιτερότητες του χώρου, που είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής της Μάνης, οι μηχανικοί της ANDRIANOS επέλεξαν τις Αντλίες Θερμότητας της ARISTON NIMBUS POCKET 50 M NET για την πλήρη κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και ψύξης δύο βιλών του συγκροτήματος.

Επιπλέον, εγκατέστησαν και παραμετροποίησαν ένα σύστημα Smart Home της SALUS για τον κεντρικό & απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος κλιματισμού και την έγκαιρη προειδοποίηση για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως η ανίχνευση καπνού, εντός του κτιρίου.

Τέλος, επιλέχθηκε η τοποθέτηση του συστήματος μηχανικού Αερισμού με ανάκτηση θερμότητας ASSOLO για την καθαρότητα του εσωτερικού αέρα και άμεση απομάκρυνση της υγρασίας από τo μηχανοστάσιο, χωρίς να αποβάλλεται η θερμική ενέργεια.

Smart Home SALUS

Το σύστημα Salus Smart Home διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχει στους ιδιοκτήτες & το προσωπικό έξυπνες λειτουργίες ώστε να ελέγχουν το ξενοδοχειακό κατάλυμα εύκολα και γρήγορα.

Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης & ελέγχου της Salus Smart Home περιλαμβάνει:

 • Salus UGE600 -  Κεντρική Πύλη: Αποτελεί την καρδιά του συστήματος Smart Home, συνδέεται ενσύρματα ή ασύρματα στο internet και επικοινωνεί με όλες τις έξυπνες συσκευές. Τοποθετήθηκαν 2 κεντρικές πύλες, μία σε κάθε κτίριο του καταλύματος, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη οργάνωση & επικοινωνία των έξυπνων συσκευών.
 • Salus FC600 - Έξυπνοι Θερμοστάτες Fan Coils: Εγκαταστάθηκαν 8 έξυπνοι ελεγκτές Fan Coil, σε όλα τα δωμάτια του τουριστικού καταλύματος, έτσι ώστε να  επιτυγχάνεται πλήρη αυτονομία ανά δωμάτιο & απόλυτη θερμική άνεση σε όλους τους χώρους.
 • Salus SR600 -  Έξυπνα Ρελέ (Smart Relay): Τα έξυπνα ρελέ διαχείρισης φορτίων τοποθετήθηκαν στο λεβητοστάσιο ώστε να ελέγχουν το άνοιγμα και το κλείσιμο των Αντλίων Θερμότητας.
 • SD600 - Ανιχνευτής Καπνού: Τοποθετήθηκαν ανιχνευτές καπνού στις δύο κουζίνες των καταλυμάτων για τον εντοπισμό καπνού σε πραγματικό χρόνο. Ειδοποιεί με συναγερμό ήχου και λάμψης όταν ανιχνεύσει καπνό και ενημερώνει με δωρεάν αποστολή SMS ή/και email τους ιδιοκτήτες.

Τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες του Zen Rocks Mani - Yoga & Pilates Retreat μετά την ολοκλήρωση των εργασιών:

 • Εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του λειτουργικού κόστους Θέρμανσης και Ψύξης έως 65%.
 • Υψηλής ποιότητας θερμική άνεση και ασφάλεια για τους επισκέπτες.
 • Kαθαρότητα του εσωτερικού αέρα και άμεση απομάκρυνση της υγρασίας.
 • Σύντομη απόσβεση της επένδυσης.
 • Σημαντική ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου.
 • Χαμηλό κόστος για τις επερχόμενες ετήσιες συντηρήσεις.
 • Δυνατότητα προθέρμανσης ή να προψύξης των δωματίων, ενώ σε περιπτώσεις ανάγκης αυτό μπορεί να γίνει από οπουδήποτε, μέσω smartphone, tablet ή pc.

Δείτε αναλυτικά το έργο 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ