Αναζήτηση

Με το Smart Home της Salus, μπορούμε να ανοιγοκλείσουμε και να προγραμματίσουμε τη λειτουργία όλων των συστημάτων που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, όπως  στα Φώτα, τα Ηλεκτρικά ρολά,  τις Γκαραζόπορτες, κ.ά. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις απο τους ειδικούς μηχανικούς της ANDRIANOS αυτοματοποιούμε πλήθος λειτουργιών, όπως την έναρξη/παύση και τον προγραμματισμό ενεργειών χάρη στους κανόνες One Touch που υποστηρίζει το Salus Smart Home.

Δείτε τις απαραίτητες συσκευές για έλεγχο φωτισμού με το SALUS SMART HOME

Επιπλέον, ελέγχουμε την πηγή Θέρμανσης ή Ψύξης κάθε τύπου εγκατάστασης θέρμανσης/ψύξης/παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, όπως για παράδειγμα το λέβητα, την αντλία θερμότητας ή οποιαδήποτε άλλη πηγή θερμότητας, ελέγχουμε το ανοιγμα/κλείσιμο κυκλοφορητών & ηλεκτροβανών, τον έλεγχο των ζωνών καθώς και τα Θερμαντικά Σώματα, τα Fan Coils & την Ενδοδαπέδια Θέρμανση. 

Με την εγκατάσταση του συστήματος Salus Smart Home, έχουμε τη δυνατότητα βελτιστοποίησης όλων των οικιακών κτιριακών λειτουργιών, ώστε να εξασφαλίσουμε οικονομία, άνεση και ασφάλεια. Με λίγα λόγια εξασφαλίζουμε:

 • Εξοικονόμηση ενέργειας:  Αναζητούμε λύσεις που θα λειτουργήσουν για χρόνια και θα σας προσφέρουν οικονομία έως και 50% από τους ετήσιους λογαριασμούς σας.
 • Άνεση: Με σύγχρονες λειτουργίες που θα προσφέρουν ιδανικές συνθήκες θερμικής άνεσης και ταυτόχρονα πανεύκολο χειρισμό όλων των κτιριακών συστημάτων.
 • Αποδοτικότητα: Προκύπτει από τη μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας, τους υψηλούς δείκτες εξοικονόμησης που διαθέτουν και την άμεση αποτελεσματικότητα τους.
 • Αξιοπιστία: Η οποία είναι αποτέλεσμα των αυστηρών δοκιμών ανάπτυξης και των πολυετών ελέγχων της SALUS Smart Home, καθώς και της μεγάλης γκάμας προϊόντων στην οποία εσείς μπορείτε να βασιστείτε.
 • Εγγύηση: Χάρη στους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, προσφέρουμε 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, που θα σας κάνει να ησυχάσετε απο λειτουργικά προβλήματα και να απολαύσετε την ποιότητα που σας προσφέρει.

Αναλυτικά για τον έλεγχο φωτισμού έχουμε τις εξής επιλογές:

1. Έλεγχος ενός φωτιστικού με το SR600 - Smart Relay - Έξυπνο Ρελέ SALUS Smart Home

smart relay salus

Το έξυπνο ρελέ SR600 έχει τη δυνατότητα να ελέγξει μια παροχή φωτισμού, είτε αυτή αποτελείται από ένα ή από μια συστοιχία φωτιστικών, αρκεί να ελέγχονται από έναν διακόπτη (ή μια ασφάλεια).

Η τοποθέτηση του SR600 γίνεται είτε πίσω από τον διακόπτη, σκάβοντας λίγο παραπάνω το ηλεκτρολογικό κουτί, είτε μέσα στον πίνακα, όταν αντί για διακόπτη, τα φώτα ελέγχονται από ασφάλεια (πχ ο φωτισμός ασφαλείας εντός κτιρίου). Ειδικά σενάρια λειτουργίας μπορούν να προγραμματιστούν στο RS600 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SALUS Smart Home, αφού συνδεθεί με την κεντρική πύλη UGE600. 

Πλεονεκτήματα:

 • Ελέγχει τον φωτισμό – λειτουργεί με διαφορετικούς τύπους διακοπτών.
 • Μπορεί να ελέγξει με ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα ενσύρματων συσκευών.
 • Δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού κανόνων One Touch.
 • Τοποθετείται απευθείας στο ηλεκτρικό κουτί σύνδεσης, στον ηλεκτρικό πίνακα ή σε τοίχο.
 • Είναι δυνατή η εντιχοιζόμενη τοποθέτηση ή σε στο περίβλημα SRS600.
 • Λειτουργεί ως αναμεταδότης για το δικτύο ZigBee.
 • Απλή και γρήγορη εγκατάσταση. 

SR600 salus smart rele diagramma sindesis 

 Υπόμνημα: L - Φάση, Ν - Ουδέτερο, COM & NO - Έξοδος για σύνδεση πηγής φωτισμού, S1 & S2  - Είσοδος για την σύνδεση του διακόπτη


2. Έλεγχος ενός ή δύο φωτιστικών με το RS600 - Ελεγκτής φωτισμού ηλεκτρικών ρολών SALUS Smart Home

RS600 eksipno polyleitourgiko rele parathiron elegktis polon

Το έξυπνο ρελέ RS600 έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τα φώτα στο σπίτι σας (διακόπτης ενός φωτός, διακόπτης διπλού φωτός, μονοσταθής και δισταθής επαφές). Επίσης μπορεί να ελέγξει το κλείσιμο / άνοιγμα ρολών - γκαραζόπορτων & άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

H τοποθέτηση του RS600 γίνεται είτε πίσω από τον διακόπτη, σκάβοντας λίγο παραπάνω το ηλεκτρολογικό κουτί, είτε μέσα στον πίνακα, όταν αντί για διακόπτη, τα φώτα ελέγχονται από ασφάλεια (πχ ο φωτισμός ασφαλείας εντός κτιρίου). Ειδικά σενάρια λειτουργίας μπορούν να προγραμματιστούν στο RS600 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SALUS Smart Home, αφού συνδεθεί με την κεντρική πύλη UGE600.

Πλεονεκτήματα:

 • Ελέγχει τον φωτισμό – λειτουργεί με διαφορετικούς τύπους διακοπτών.
 • Μπορεί να ελέγξει τα πιο δημοφιλή ρολά παραθύρων στην αγορά.
 • Δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού κανόνων One Touch.
 • Είναι δυνατή η εντιχοιζόμενη τοποθέτηση ή σε στο περίβλημα SRS600
 • Μέτρηση κατανάλωσης ενέργειας για τις λειτουργίες ελέγχου φωτισμού.
 • Ιστορικό χρήσης
 • Σε περίπτωση απώλειας ισχύος ή απώλειας σύνδεσης, το RS600 θυμάται τις τελευταίες καταστάσεις.
 • Δημιουργία χρονοπρογραμμάτων για ρολά και για φώτα.
 • Λειτουργεί ως αναμεταδότης για το δικτύο ZigBee
 • Απλή και γρήγορη εγκατάσταση.

Για λειτουργία με ένα διακόπτη φωτός:

RS600 salus smart rele diagramma sindesis monou diakopti 

 Υπόμνημα: L - Φάση, Ν - Ουδέτερο, SL1 & SL2 - Έξοδοι για σύνδεση πηγής φωτισμού, S1 & S2  - Είσοδοι για την σύνδεση του διακόπτη

Για λειτουργία με δύο διακόπτες φωτός:

RS600 salus smart rele diagramma sindesis diplou diakopti

 Υπόμνημα: L - Φάση, Ν - Ουδέτερο, SL1 & SL2 - Έξοδοι για σύνδεση πηγής φωτισμού, S1 & S2  - Είσοδοι για την σύνδεση του διακόπτη


3. Έλεγχος φωτισμού dimmer με το DI600 - Έξυπνο ρελέ dimmer φωτισμού  SALUS Smart Home

01 salus DI600 smart dimmer

Το έξυπνο ρελέ dimmer DI600 έχει τη δυνατότητα να ελέγξει φωτιστικά ή λάμπες ρυθμιζόμενης έντασης (dimming). Eίναι ένα ρελέ που ελέγχεται μέσω Zigbee, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο διαφορετικών τύπων φωτισμού. Απαιτεί χρήση με διακόπτη push και λάμπες που ντιμάρονται (ρυθμίζονται) και έχει τη δυνατότητα να ελεγχθεί παραπάνω από ένα διακόπτη.

H τοποθέτηση του DI600 γίνεται είτε πίσω από τον διακόπτη, σκάβοντας λίγο παραπάνω το ηλεκτρολογικό κουτί, είτε μέσα στον πίνακα, όταν αντί για διακόπτη, τα φώτα ελέγχονται από ασφάλεια (πχ ο φωτισμός ασφαλείας εντός κτιρίου). Ειδικά σενάρια λειτουργίας μπορούν να προγραμματιστούν στο DI600 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SALUS Smart Home, αφού συνδεθεί με την κεντρική πύλη UGE600.

Για λειτουργία με ένα διακόπτη φωτός:

DI600 salus smart dimmer diagramma sindesis monou diakopti

Υπόμνημα: L - Φάση, Ν - Ουδέτερο, Out - Έξοδος για σύνδεση πηγής φωτισμού, +A1 - Ακροδέκτης για διακόπτη push 8 - 230V AC (φάση), -A2 - Ακροδέκτης για διακόπτη push 8- 230V AC (ουδέτερο)

Για λειτουργία με δύο διακόπτες φωτός:

DI600 salus smart dimmer diagramma sindesis diplou diakopti

 Υπόμνημα: L - Φάση, Ν - Ουδέτερο, Out - Έξοδος για σύνδεση πηγής φωτισμού, +A1 - Ακροδέκτης για διακόπτη push 8 - 230V AC (φάση), -A2 - Ακροδέκτης για διακόπτη push 8- 230V AC (ουδέτερο)

Δείτε όλες τις δυαντότητες του SALUS Smart Home

Εφαρμογές "Έξυπνου Σπιτιού" από την ANDRIANOS

25 Ιούλιος 2022
Οι ιδιοκτήτες του διώροφου ξενοδοχείου , δυναμικότητας 206 κλινών, LIMIRA MARE στην Νεάπολη Λακωνίας, αποφάσισαν να προβούν σε μία αναβάθμιση των συστημάτων ψύξης-θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης , με απώτερο σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των ενοίκων για θερμική άνεση και την μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας . Κατόπιν εκτεταμένης έρευνας αγοράς απευθύνθηκαν στην ANDRIANOS που χάρη στην τεράστια εμπειρία της σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, έχει τις κατάλληλες λύσεις για την αξιόπιστη και οικονομική λειτουργία τους.
17 Ιούνιος 2022
Ένα ακόμα ποιοτικό έργο της ANDRIANOS και της ΕΟΤ-ΕΞΕ ολοκληρώθηκε στην τουριστική μονάδα Patio Villas στο Νεοχώρι της Μεσσηνιακής Μάνης . Με κορυφαία ποιοτικά συστήματα Θέρμανσης-Ψύξης των χώρων και το SALUS Smart Home , δόθηκε μια ολοκληρωμένη λύση που εξασφαλίζει την ιδανική θερμική άνεση και χαρακτηρίζεται από την υψηλή αξιοπιστία, οικονομική λειτουργία και πλήρη τοπικό και απομακρυσμένο έλεγχο.
9 Μάρτιος 2022
H ANDRIANOS, κατόπιν μελέτης της υφιστάμενης κατάσταστασης του ηλεκτρομηχολογικού εξοπλισμού και των αναγκών του ξενοδοχείου ΠΑΝΘΕΟΝ στο Γύθειο , προμήθευσε και εγκατέστησε το καινοτόμο υβριδικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ) που συνδυάζει Ηλιοθερμία, Αντλίες Θερμότητας και σύγχρονα συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθησης και ελέγχου.
9 Φεβρουάριος 2022
Οι ιδιοκτήτες της πολυτελούς κατοικίας στα Καμάρια Μεσσηνίας, επέλεξαν την ANDRIANOS για την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων Θέρμανσης, Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) και Έξυπνου Σπιτιού (Smart Home). Το ζητούμενο αυτής της εγκατάστασης ήταν να επιτευχθούν συνθήκες απόλυτης θερμικής άνεσης, με συστήματα υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας, ώστε να γίνει απόσβεση της επένδυσης το συντομότερο δυνατό. Οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS αφού μελέτησαν τις ιδιαίτερες ανάγκες των ιδιοκτητών, τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής και το κτίριο, επέλεξαν την οικονομική, τεχνική, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον λύση, με ένα σύστημα αποτελούμενο από 100% Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
8 Μάρτιος 2021
Το ξενοδοχείο MANIATIS HOTEL στην Σπάρτη είναι πλέον ένα παράδειγμα σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, εξοπλισμένο με συστήματα Θέρμανσης, Ψύξης & Παραγωγής ΖΝΧ αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας & πρωτοποριακά συστήματα ελέγχου και ρύθμισης, με ιδιαίτερο σεβασμό προς το περιβάλλον, ώστε να εξασφαλίσει στους επισκέπτες του υψηλή άνεση διαμονής & φιλοξενίας. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το έργο στο σχετικό Δελτίο Τύπου . Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε, πως με το Salus Smart Home , καλύψαμε πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών και των επισκεπτών, και ταυτόχρονα μετατρέψαμε ολόκληρο το κτίριο του ξενοδοχείου, στην πλέον ενεργειακά σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Πελοπόννησο.

SMART HOME

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα SMART HOME, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Προϊόντα Smart Home στο Eshop της ANDRIANOS

HTR-RF(20) – Ημερήσιος θερμοστάτης SALUS Smart Home
HTR-RF(20) – Ημερήσιος θερμοστάτης SALUS Smart Home

 Iδανικός για χρήστες που εκτιμούν το παραδοσιακό καντράν με ελάχιστη παρέμβαση στο σύστημα θέρμανσης.

60,82€ Χωρίς ΦΠΑ: 49,05€
SW600 – Αισθητήρας παραθύρου/πόρτας SALUS Smart Home
SW600 – Αισθητήρας παραθύρου/πόρτας SALUS Smart Home

Ανιχνεύει αν η πόρτα ή το παράθυρο είναι ανοικτό ή κλειστό και επικοινωνεί με τους θερμοστάτες για εξοικονόμηση ενέργειας.

70,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 56,91€
 HTRS-RF(30) – Ημερήσιος θερμοστάτης SALUS Smart Home
HTRS-RF(30) – Ημερήσιος θερμοστάτης SALUS Smart Home

Iδανικός για χρήστες που θέλουν να ελέγχουν με ακρίβεια τη θερμοκρασία δωματίου.

90,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 73,07€
HTRΡ-RF(50) – Εβδομαδιαίος θερμοστάτης SALUS Smart Home
HTRΡ-RF(50) – Εβδομαδιαίος θερμοστάτης SALUS Smart Home

Ιδανικός για χρήστες που θέλουν πλήρη έλεγχο του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης

97,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 78,51€
SPE 600 – Έξυπνη Πρίζα SALUS Smart Home
SPE 600 – Έξυπνη Πρίζα SALUS Smart Home

Η έξυπνη πρίζα συνδέεται απευθείας στην ηλεκτρική πρίζα (ως επέκταση) και δίνει «έξυπνο» έλεγχο στην ηλεκτρική συσκευή.

99,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,00€
TS600 – Ασύρματος θερμοστάτης SALUS Smart Home
TS600 – Ασύρματος θερμοστάτης SALUS Smart Home

 Xωρίς οθόνη LCD, αποτελεί οικονομική λύση για τους χρήστες που δεν χρειάζονται τοπικό έλεγχο

99,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,00€
SR600 – Έξυπνο Ρελέ SALUS Smart Home
SR600 – Έξυπνο Ρελέ SALUS Smart Home

Το έξυπνο ρελέ SR600 ελέγχει μονάδες φωτισμού και οποιαδήποτε συσκευή τροφοδοτείται με ηλεκτρικό ρεύμα.

111,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 90,00€
TRV10RFM – Κεφαλή καλοριφέρ SALUS Smart Home
TRV10RFM – Κεφαλή καλοριφέρ SALUS Smart Home

Λειτουργεί με μπαταρία και μπορεί να αντικαταστήσει τις περισσότερες υπάρχουσες χειροκίνητες κεφαλές

113,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 91,50€
VS10WRF/VS10BRF – Εντοιχιζόμενος θερμοστάτης SALUS Smart Home
VS10WRF/VS10BRF – Εντοιχιζόμενος θερμοστάτης SALUS Smart Home

Εντοιχιζόμενος θερμοστάτης που τοποθετείται σε επίπεδες επιφάνειες για ασύρματο έλεγχο συσκευών από τη σειρά SALUS Smart Home, σε μαύρο ή λευκό χρώμα.

121,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 97,73€
FC600 – Έξυπνος Έλεγκτής Fan Coil SALUS Smart Home
FC600 – Έξυπνος Έλεγκτής Fan Coil SALUS Smart Home

Ειδικός θερμοστάτης για τον έλεγχο των fan coils. Κατάλληλος για εγκατάσταση σε ξενοδοχεία, γραφεία και πολυκατοικίες.

210,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 170,00€
ECM 600 – Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας SALUS Smart Home
ECM 600 – Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας SALUS Smart Home

Ο μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί εύκολα να παρακολουθεί-καταγράφει μονοφασικές ή τριφασικές παροχές ηλεκτρικού ρεύματος.

 

260,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 210,00€
UGE 600 – Κεντρική Πύλη SALUS Smart Home
UGE 600 – Κεντρική Πύλη SALUS Smart Home

Είναι η καρδιά του συστήματος SALUS Smart Home, καθώς συνδέει όλες τις συσκευές σε ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα.

347,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 280,00€

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη