Η IVR ιδρύθηκε το 1973, χρόνια σκληρής δουλειάς και συνεχούς βελτίωσης, της επέτρεψαν να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη φήμη της αξιοπιστίας μεταξύ των κορυφαίων  επιχειρήσεων βαλβίδων σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Τα προϊόντα IVR έχουν λάβει εγκρίσεις από πολλά όργανα πιστοποίησης ανά τον κόσμο. Αναγνωρισμένη παγκοσμίως ως κορυφαίος παραγωγός βαλβίδων για εφαρμογές νερού, φυσικού αερίου και υγραερίου για 30 χρόνια.

Το 2001 κατασκευάστηκε ολοκαίνουριο εργοστάσιο παραγωγής και πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Το τμήμα Ε & Α IVR, βασιζόμενο στη μακροχρόνια εμπειρία του και ακολουθώντας τα αιτήματα από το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, έχει προγραμματίσει και αναπτύξει νέες σειρές προϊόντων, μεταξύ των οποίων βαλβίδες για συστήματα θέρμανσης, θερμοστατικές βαλβίδες, δοσομετρητές και εξοπλισμό θέρμανσης δαπέδων.

Η έρευνα και η ανάπτυξη είναι εξαιρετικά σημαντικές όταν πρόκειται για το περιβάλλον. Όλα τα επίπεδα της παραγωγικής διαδικασίας είναι σχεδιασμένα με μια φιλική προσέγγιση  προς το περιβάλλον. 

Δείτε τα προϊόντα της IVR στις παρακάτω ενότητες:

Δίκτυα Υγραερίου & Φυσικού ΑερίουΕξαρτήματα - Παρελκόμενα Ηλιακών Συστημάτων

 


 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα της ANDRIANOS, παρακαλούμε καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη