Μια επιχείρηση δυναμική, επινοητική, πάντα έτοιμη να ενημερώσει και να προβλέψει τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Έτσι μπορεί κάποιος να συνοψιστεί το επιχειρηματικό προφίλ της Tecnogas, η οποία επί 25 χρόνια επιλέγει και σχεδιάζει συστήματα και εξαρτήματα για εγκαταστάσεις υδραυλικών εφαρμογών. Αποτελώντας σταθερό σημείο αναφοράς για τους συνεργαζόμενους χονδρεμπόρους και λιανοπωλητές, τα τελευταία χρόνια η Tecnogas επέδειξε μια σαφή και καθορισμένη πορεία, προς την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, τη ποιότητα των προϊόντων και τη συνεχή έρευνα, που έχουν γίνει πραγματικές αξίες και καθοδηγούν την εταιρεία και τους συνεργάτες της.

Η Tecnogas δημιουργεί ένα ευρύ και ποικίλο προϊόντων, με υψηλής ποιότητας υλικά, άριστες τεχνικές επιδόσεις, λειτουργικότητα και προσοχή στο σχεδιασμό.

Με έδρα στην Πάντοβα της Ιταλίας, τα προϊόντα της ξεπερνούν τα ιταλικά σύνορα, για να φτάσουν σε νέες αγορές και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών της σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Νότια Αμερική. Εκτός από τις λύσεις που προσφέρει στο εξωτερικό, προσπαθεί να προσαρμόσει κάθε προϊόν στα νομικό πλαίσιο, επιτρέποντάς του να ανταποκρίνεται έγκαιρα στις διαφορετικές γεωγραφικές και περιβαλλοντικές ανάγκες των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Δείτε τα προϊόντα της Tecnogas στην παρακάτω ενότητα:

Δίκτυα Υγραερίου - Φυσικού Αερίου

 


 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα της ANDRIANOS, παρακαλούμε καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη