Η ENGO Controls σχεδιάζει προϊόντα ελέγχου θέρμανσης και έξυπνου σπιτιού, τα οποία είναι εύχρηστα, διαθέτουν όλες τις δυνατές βελτιώσεις και οι λειτουργίες τους είναι χρήσιμες στην καθημερινή ζωή.

Οι συσκευές κυκλοφορούν στην αγορά μετά από προσεκτική δοκιμή, έλεγχο της ποιότητας και της λειτουργικότητας, παρέχοντας μακρά περίοδο εγγυήσεων. Με την πεποίθηση ότι άνεση δεν είναι μόνο ένας άνετος καναπές ή μια μαλακή πολυθρόνα, αλλά και το ιδανικό εσωτερικό μικροκλίμα, το ζεστό πάτωμα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και η αίσθηση ασφάλειας,  η ENGO CONTROLS παρέχει σύγχρονες λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στον τρόπο ζωής του ιδιοκτήτη και φροντίζουν για όλα αυτά.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος έξυπνου κτιρίου, ENGO Smart, είναι η συμβατότητά του με τη διεθνή πλατφόρμα Tuya Smart για τον έλεγχο έξυπνων οικιακών συσκευών. Το Tuya Smart επεκτείνεται συνεχώς και υποστηρίζει προϊόντα από όλο και περισσότερες εταιρίες και παρέχει φωνητικό έλεγχο μέσω του Amazon Echo και του Google Home.

Δείτε τα προϊόντα της ENGO παρακάτω:

Θερμοστάτες

 


 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα της ANDRIANOS, παρακαλούμε καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη