| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 16:31

Αντλίες Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης από την CARRIER

 Οι αντλίες θερμότητας αναστρέψιμου κύκλου AquaSnap Plus της Carrier σχεδιάστηκαν και δοκιμάστηκαν με γνώμονα την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών των κατοικιών και κτιρίων εμπορικής χρήσης και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με την πλούσια γκάμα τερματικών μονάδων νερού της Carrier.

Χάρη στην τεχνολογία DC Inverter προσφέρουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση, από 20% έως και 120% σε σχέση με την ονομαστική θερμαντική τους ισχύ.
Η αποκλειστική υβριδική τεχνολογία της Carrier συνδυάζει δύο διαφορετικές παραμέτρους ηλεκτρονικής διαχείρισης (PAM και PWM) για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του συμπιεστή σε όλες τις συνθήκες.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
• Πέντε διαθέσιμα μεγέθη, σε εκδόσεις με ή χωρίς υδροστάσιο.
• Πιστοποίηση Ενεργειακής Απόδοσης Eurovent.
• Διπλός περιστροφικός συμπιεστής DC Inverter και ηλεκτρονικός έλεγχος μέσω μικροεπεξεργαστή.
• Ανεμιστήρας μεταβλητής ταχύτητας με καινοτόμο σχήμα πτερυγίων για βελτιωμένη κατανομή αέρα και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.
• Έξοδος για σύνδεση της μονάδας με υπάρχουσες πηγές παραγωγής θερμότητας για συνδυασμένη λειτουργία και αυξημένη οικονομία.
• Δυνατότητα σύνδεσης με μεγάλη ποικιλία εσωτερικών τερματικών μονάδων νερού: κασέτες ψευδοροφής, καναλάτες, δαπέδου, οροφής και τοίχου.
Ψυκτικό υγρό R-410A που δεν καταστρέφει το όζον.

 AQUASNAP

Ασφάλεια & επιδόσεις πιστοποιημένες από ανεξάρτητους οργανισμούς.

Κάθε μονάδα υποβάλλεται σε σειρά πολλαπλών ελέγχων, σε διάφορα στάδια της γραμμής παραγωγής, κατά τους οποίους εξετάζονται τα κυκλώματα για τυχόν διαρροές στη συμμόρφωση με τις ηλεκτρικές προδιαγραφές και τις σωστές τιμές πίεσης νερού και ψυκτικού μέσου. Η χρήση εξαρτημάτων και υλικών υψηλής ποιότητας εγγυάται τη συνολική ποιότητα και αξιοπιστία της μονάδας AquaSnap Plus 30AW.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

 H ANDRIANOS διαθέτει προηγμένα συστήματα και εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη κλιματισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 23124 ή μέσω e-mail στο

 

 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Εγγραφή

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!