Αναζήτηση

Με το Smart Home της Salus, μπορούμε να ανοιγοκλείσουμε και να προγραμματίσουμε τη λειτουργία όλων των συστημάτων που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, όπως  στα Φώτα, τα Ηλεκτρικά ρολά,  τις Γκαραζόπορτες, κ.ά. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις απο τους ειδικούς μηχανικούς της ANDRIANOS αυτοματοποιούμε πλήθος λειτουργιών, όπως την έναρξη/παύση και τον προγραμματισμό ενεργειών χάρη στους κανόνες One Touch που υποστηρίζει το Salus Smart Home.

Επιπλέον, ελέγχουμε την πηγή Θέρμανσης ή Ψύξης κάθε τύπου εγκατάστασης θέρμανσης/ψύξης/παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, όπως για παράδειγμα το λέβητα, την αντλία θερμότητας ή οποιαδήποτε άλλη πηγή θερμότητας, ελέγχουμε το ανοιγμα/κλείσιμο κυκλοφορητών & ηλεκτροβανών, τον έλεγχο των ζωνών καθώς και τα Θερμαντικά Σώματα, τα Fan Coils & την Ενδοδαπέδια Θέρμανση. 

Με την εγκατάσταση του συστήματος Salus Smart Home, έχουμε τη δυνατότητα βελτιστοποίησης όλων των οικιακών κτιριακών λειτουργιών, ώστε να εξασφαλίσουμε οικονομία, άνεση και ασφάλεια. Με λίγα λόγια εξασφαλίζουμε:

 • Εξοικονόμηση ενέργειας:  Αναζητούμε λύσεις που θα λειτουργήσουν για χρόνια και θα σας προσφέρουν οικονομία έως και 50% από τους ετήσιους λογαριασμούς σας.
 • Άνεση: Με σύγχρονες λειτουργίες που θα προσφέρουν ιδανικές συνθήκες θερμικής άνεσης και ταυτόχρονα πανεύκολο χειρισμό όλων των κτιριακών συστημάτων.
 • Αποδοτικότητα: Προκύπτει από τη μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας, τους υψηλούς δείκτες εξοικονόμησης που διαθέτουν και την άμεση αποτελεσματικότητα τους.
 • Αξιοπιστία: Η οποία είναι αποτέλεσμα των αυστηρών δοκιμών ανάπτυξης και των πολυετών ελέγχων της SALUS Smart Home, καθώς και της μεγάλης γκάμας προϊόντων στην οποία εσείς μπορείτε να βασιστείτε.
 • Εγγύηση: Χάρη στους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, προσφέρουμε 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, που θα σας κάνει να ησυχάσετε απο λειτουργικά προβλήματα και να απολαύσετε την ποιότητα που σας προσφέρει.

Αναλυτικά για τον έλεγχο φωτισμού έχουμε τις εξής επιλογές:

1. Έλεγχος ενός φωτιστικού με το SR600 - Smart Relay - Έξυπνο Ρελέ SALUS Smart Home

smart relay salus

Το έξυπνο ρελέ SR600 έχει τη δυνατότητα να ελέγξει μια παροχή φωτισμού, είτε αυτή αποτελείται από ένα ή από μια συστοιχία φωτιστικών, αρκεί να ελέγχονται από έναν διακόπτη (ή μια ασφάλεια).

Η τοποθέτηση του SR600 γίνεται είτε πίσω από τον διακόπτη, σκάβοντας λίγο παραπάνω το ηλεκτρολογικό κουτί, είτε μέσα στον πίνακα, όταν αντί για διακόπτη, τα φώτα ελέγχονται από ασφάλεια (πχ ο φωτισμός ασφαλείας εντός κτιρίου). Ειδικά σενάρια λειτουργίας μπορούν να προγραμματιστούν στο RS600 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SALUS Smart Home, αφού συνδεθεί με την κεντρική πύλη UGE600. 

Πλεονεκτήματα:

 • Ελέγχει τον φωτισμό – λειτουργεί με διαφορετικούς τύπους διακοπτών.
 • Μπορεί να ελέγξει με ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα ενσύρματων συσκευών.
 • Δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού κανόνων One Touch.
 • Τοποθετείται απευθείας στο ηλεκτρικό κουτί σύνδεσης, στον ηλεκτρικό πίνακα ή σε τοίχο.
 • Είναι δυνατή η επιτοίχια τοποθέτηση στο περίβλημα SRS600.
 • Λειτουργεί ως αναμεταδότης για το δικτύο ZigBee.
 • Απλή και γρήγορη εγκατάσταση. 

SR600 salus smart rele diagramma sindesis 

 Υπόμνημα: L - Φάση, Ν - Ουδέτερο, COM & NO - Έξοδος για σύνδεση πηγής φωτισμού, S1 & S2  - Είσοδος για την σύνδεση του διακόπτη


2. Έλεγχος ενός ή δύο φωτιστικών με το RS600 - Ελεγκτής φωτισμού ηλεκτρικών ρολών SALUS Smart Home

RS600 eksipno polyleitourgiko rele parathiron elegktis polon

Το έξυπνο ρελέ RS600 έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τα φώτα στο σπίτι σας (διακόπτης ενός φωτός, διακόπτης διπλού φωτός, μονοσταθής και δισταθής επαφές). Επίσης μπορεί να ελέγξει το κλείσιμο / άνοιγμα ρολών - γκαραζόπορτων & άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

H τοποθέτηση του RS600 γίνεται είτε πίσω από τον διακόπτη, σκάβοντας λίγο παραπάνω το ηλεκτρολογικό κουτί, είτε μέσα στον πίνακα, όταν αντί για διακόπτη, τα φώτα ελέγχονται από ασφάλεια (πχ ο φωτισμός ασφαλείας εντός κτιρίου). Ειδικά σενάρια λειτουργίας μπορούν να προγραμματιστούν στο RS600 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SALUS Smart Home, αφού συνδεθεί με την κεντρική πύλη UGE600.

Πλεονεκτήματα:

 • Ελέγχει τον φωτισμό – λειτουργεί με διαφορετικούς τύπους διακοπτών.
 • Μπορεί να ελέγξει τα πιο δημοφιλή ρολά παραθύρων στην αγορά.
 • Δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού κανόνων One Touch.
 • Είναι δυνατή η επιτοίχια τοποθέτηση στο περίβλημα SRS600.
 • Μέτρηση κατανάλωσης ενέργειας για τις λειτουργίες ελέγχου φωτισμού.
 • Ιστορικό χρήσης
 • Σε περίπτωση απώλειας ισχύος ή απώλειας σύνδεσης, το RS600 θυμάται τις τελευταίες καταστάσεις.
 • Δημιουργία χρονοπρογραμμάτων για ρολά και για φώτα.
 • Λειτουργεί ως αναμεταδότης για το δικτύο ZigBee
 • Απλή και γρήγορη εγκατάσταση.

Για λειτουργία με ένα διακόπτη φωτός:

RS600 salus smart rele diagramma sindesis monou diakopti 

 Υπόμνημα: L - Φάση, Ν - Ουδέτερο, SL1 & SL2 - Έξοδοι για σύνδεση πηγής φωτισμού, S1 & S2  - Είσοδοι για την σύνδεση του διακόπτη

Για λειτουργία με δύο διακόπτες φωτός:

RS600 salus smart rele diagramma sindesis diplou diakopti

 Υπόμνημα: L - Φάση, Ν - Ουδέτερο, SL1 & SL2 - Έξοδοι για σύνδεση πηγής φωτισμού, S1 & S2  - Είσοδοι για την σύνδεση του διακόπτη


3. Έλεγχος φωτισμού dimmer με το DI600 - Έξυπνο ρελέ dimmer φωτισμού  SALUS Smart Home

01 salus DI600 smart dimmer

Το έξυπνο ρελέ dimmer DI600 έχει τη δυνατότητα να ελέγξει φωτιστικά ή λάμπες ρυθμιζόμενης έντασης (dimming). Eίναι ένα ρελέ που ελέγχεται μέσω Zigbee, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο διαφορετικών τύπων φωτισμού. Απαιτεί χρήση με διακόπτη push και λάμπες που ντιμάρονται (ρυθμίζονται) και έχει τη δυνατότητα να ελεγχθεί παραπάνω από ένα διακόπτη.

H τοποθέτηση του DI600 γίνεται είτε πίσω από τον διακόπτη, σκάβοντας λίγο παραπάνω το ηλεκτρολογικό κουτί, είτε μέσα στον πίνακα, όταν αντί για διακόπτη, τα φώτα ελέγχονται από ασφάλεια (πχ ο φωτισμός ασφαλείας εντός κτιρίου). Ειδικά σενάρια λειτουργίας μπορούν να προγραμματιστούν στο DI600 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SALUS Smart Home, αφού συνδεθεί με την κεντρική πύλη UGE600.

Για λειτουργία με ένα διακόπτη φωτός:

DI600 salus smart dimmer diagramma sindesis monou diakopti

Υπόμνημα: L - Φάση, Ν - Ουδέτερο, Out - Έξοδος για σύνδεση πηγής φωτισμού, +A1 - Ακροδέκτης για διακόπτη push 8 - 230V AC (φάση), -A2 - Ακροδέκτης για διακόπτη push 8- 230V AC (ουδέτερο)

Για λειτουργία με δύο διακόπτες φωτός:

DI600 salus smart dimmer diagramma sindesis diplou diakopti

 Υπόμνημα: L - Φάση, Ν - Ουδέτερο, Out - Έξοδος για σύνδεση πηγής φωτισμού, +A1 - Ακροδέκτης για διακόπτη push 8 - 230V AC (φάση), -A2 - Ακροδέκτης για διακόπτη push 8- 230V AC (ουδέτερο)

Δείτε όλες τις δυνατότητες του SALUS Smart Home

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη