Η SALUS Controls ιδρύθηκε το 1974 και είναι μέλος του The Computime Group Ltd, μια παγκόσμια εταιρία τεχνολογίας που παρέχει πρωτοπόρες λύσεις αυτοματισμού, με δυνατότητες έρευνας, σχεδίασης και κατασκευής νέων καινοτόμων προϊόντων. Στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Χονγκ Κονγκ δημιουργούνται σύγχρονα προϊόντα απλά στην εγκατάσταση και εύχρηστα που ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό και τύπο εγκατάστασης για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές.

Η SALUS καταλαμβάνει εξέχουσα θέση στον τομέα των συσκευών ελέγχου Θέρμανσης - Κλιματισμού & ΖΝΧ, καθώς και στον τομέα της έξυπνης ενέργειας και της αυτοματοποίησης των κτιρίων. Εξυπηρετεί πελάτες σε εμπορικές, βιομηχανικές και καταναλωτικές αγορές σε ολόκληρη την Ασία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Στην Ευρωπαϊκή αγορά, όπου παρέχει αξιόπιστες λύσεις με ταχύτητα και ευελιξία, έχει καταφέρει να δημιουργήσει σταθερές και ισχυρές συνεργασίες και διαθέτει τρία κεντρικά γραφεία στην Αγγλία, την Πολωνία και την Γερμανία.

Με κουλτούρα επιδόσεων που προβλέπει τις απαιτήσεις των πελατών και τις εξελίξεις της τεχνολογίας, η SALUS Controls συνεχίζει να επεκτείνεται και σε άλλες σημαντικές αγορές της Νότιας Αμερικής, της Ασίας και της Αυστραλίας.

salus logo

 

Προϊόντα του οίκου Salus

Θερμοστάτες

Η ANDRIANOS διαθέτει μια πλήρη σειρά αναλογικών, ψηφιακών & διαδικτυακών (Wi-Fi) θερμοστατών χώρου του οίκου SALUS που καλύπτουν τις απαιτήσεις των πλέον απαιτητικών και σύγχρονων συστημάτων παραγωγής θερμικής ενέργειας για εγκαταστάσεις Θέρμανσης / Κλιματισμού & Παραγωγής ΖΝΧ.

Οι Θερμοστάτες χώρου της Salus Controls δεν είναι απλά συσκευές ελέγχου για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας αλλά ενσωματώνουν καινοτόμες, απλές και εύχρηστες λύσεις ώστε οι χώροι μας να έχουν πάντα την επιθυμητή και βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργώντας με τη μεγαλύτερη οικονομία.

Με έξυπνες λειτουργίες όπως η PID ή αλλιώς PWM , τα πρωτόκολλα επικοινωνίας όπως το ΟpenTherm και το ΤΡΙ και δυνατότητες χρονοπρογραμματισμού & απομακρυσμένης παραμετροποίησης μέσω του διαδικτύου, οι σύγχρονοι Θερμοστάτες προσφέρουν αυξημένη θερμική άνεση και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Ενδεικτικοί Θερμοστάτες χώρου της SALUS

RT310RF 1

RT310iΘερμοστάτης χώρου RT310 SALUS, λειτουργεί με μπαταρία και διαθέτει νυχτερινή λειτουργία. Ο Θερμοστάτης χώρου RT310RF SALUS, χωρίζει τις λειτουργίες σε δύο μονάδες, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με ραδιοσυχνότητες. 

Διαδικτυακός Θερμοστάτης RT310i για τον έλεγχο της θέρμανσης και της ψύξης από οπουδήποτε. Ιδανικός για τοπική ή απομακρυσμένη λειτουργία. Διατίθεται δωρεάν η εφαρμογή RT310i (διαθέσιμη σε iOS και Android). 

 

psifiakos thermostatis salus RT520 rfΨηφιακός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης χώρου Salus RT520 με νέες εύχρηστες και αποδοτικές λειτουργίες όπως ο αλγόριθμος TPI, το πρωτόκολλο OpenTherm για αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ λέβητα - θερμοστάτη και η μεγαλύτερη οθόνη LCD για ευκολία στην ανάγνωση. Το μοντέλο Salus RT520RF χωρίζει τις λειτουργίες σε δύο μονάδες που είναι προ-συζευγμένεςμεταξύ τους. 

 Δείτε όλους τους Θερμοστάτες της Salus εδώ

 

 

Smart-Home - Έξυπνο Σπίτι

Tο σύστημα Smart Home SALUS iT600 προσφέρει υψηλή Εξοικονόμηση Ενέργειας στις πιο ενεργοβόρες δαπάνες κάθε κτιρίου (Θέρμανση/Κλιματισμός & Παραγωγή ΖΝΧ), χάρης την εξειδίκευση του οίκου στο τομέα HVAC. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού, με ενδοδαπέδια θέρμανση, καλοριφέρ, fan coil, κ.ά. Η εγκατάσταση του είναι απλή & εύκολη, τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νέα κτίρια, ενώ μπορούν να συνδεθούν έως 100 συσκευές, όπως: θερμοστάτες, smartplugs, αισθητήρες παραθύρων/πόρτας σε μια πύλη, μετρητές ενεργείας κλπ.

Ενδεικτικά προϊόντα που συνδέονται στο σύστημα Smart Home iT600 της SALUS

Smart Home Ktx Hmiselidi 21X14 (1)

 Δείτε όλα τα προϊόντα του Smart Home SALUS iT600 εδώ

Συστήματα αυτοματισμού & Ελεγκτές

H Salus διαθέτει τεχνολογικά προηγμένες Μονάδες Αντιστάθμισης που καθοδηγούνται από τις καιρικές συνθήκες, επιτρέποντας τον έλεγχο και την επίβλεψη του χρήστη σε ολόκληρη την εγκατάσταση θέρμανσης ή ψύξης καθώς και στις κύριες ή πρόσθετες πηγές θερμότητας (όπως φυσικό αέριο, πετρέλαιο, λέβητες pellet, αντλίες θερμότητας , κλπ).

antistathmisi salus wt100

  

Αντιστάθμιση WT100 για ηλιακό κύκλωμα Salus, ΙΡ20  αποτελεί μια ιδιαίτερα συμφέρουσα λύση για επιπλέον εξοικονόμηση, ιδιαίτερα στις εγκαταστάσεις με υβριδικά συστήματα θέρμανσης-ψύξης καθώς είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και ιντερνετικά, γεγονός που το καθιστά καινοτόμο και ιδιαίτερα χρήσιμο στους μηχανικούς HVAC. Η οικονομία στο κόστος λειτουργίας με την εγκατάσταση της αντιστάθμισης WT100 Salus μπορεί να φτάσει το 35%. 

 

 

 

elekgtis kukloforiti salus PC11W

 

Οι Ελεγκτές κυκλοφορητών PC11W & PC12HW της Salus συνδέονται με κυκλοφορητές θέρμανσης ή ζεστών νερών χρήσης και λειτουργεί ως Θερμοστάτης και ως Ελεγκτής του κυκλοφορητή ζεστών νερών. Λειτουργεί με βάση την αρχή της διαφοράς θερμοκρασίας και διαθέτει αντιπαγετική προστασία και ήχος alarm. Παράλληλα έχει την δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας έναρξης και διακοπής του κυκλοφορητή

 

 

 

hliakos elegkths salus pcsol 201

 

Ο Ηλιακός ελεγκτής Salus PCSOL 201 είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση και την καταγραφή των σημαντικών παραμέτρων του ηλιακού συστήματος. Διαθέτει γραφική οθόνη ενδείξεων και λειτουργικό σύστημα “TOUCH & PLAY”, κατάλληλος για τον έλεγχο των ηλιακών κυκλωμάτων. Μπορούν να συνδεθούν με αντλίες υψηλής απόδοσης PWM και χωρίς τάση εξόδου Η. Οι ηλιακοί ελεγκτές θεωρούνται η "καρδιά" του ηλιοθερμικού συστήματος, αφού είναι υπεύθυνοι για τη σωστή λειτουργία και συγχρονισμό όλων των επιμέρους τμημάτων.

 

  

 

Η προσήλωση της ANDRIANOS στην ποιότητα την έχει οδηγήσει σε επιλογές συνεργατών και προϊόντων, με κύριο γνώμονα την υψηλή τεχνολογία και καινοτομία. Ο οίκος SALUS είναι μια τέτοια επιλογή, την οποία η ομάδα της ANDRIANOS εμπιστεύεται και προτείνει ανεπιφύλακτα στους πελάτες της. H ANDRIANOS είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Salus Controls σε Ελλάδα και Κύπρο.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ