Αναζήτηση
Αντλία Θερμότητας CARRIER Aqua Snap Plus 30 AWH, Inverter, Monoblock

CARRIER Aqua Snap Plus 30 AWH, Inverter, Monoblock

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με ή χωρίς υδραυλικό τμήμα, σε 5 διαθέσιμα μεγέθη, με ονομαστική ψυκτική απόδοση από 3 έως 16 kW και ονομαστική θερμική απόδοση από 4 έως 14,5 kW.

Η συγκεκριμένη Αντλίας Θερμότητας ενσωματώνει τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, όπως: ψυκτικό υγρό R-410A που δεν καταστρέφει το όζον, διπλοί περιστροφικοί συμπιεστές με τεχνολογία DC Inverter, ανεμιστήρας χαμηλού θορύβου και ηλεκτρονικός έλεγχος μέσω μικροεπεξεργαστή.

 carrier logo

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μια μεγάλη ποικιλία από μονάδες τύπου fan coil της Carrier – κασέτες ψευδοροφής, καναλάτες  μονάδες χαμηλής / μέσης / υψηλής πίεσης, μονάδες δαπέδου, οροφής και τοίχου

Διαθέτει διπλούς περιστροφικούς συμπιεστές DC Inverter, με διαμόρφωση ύψους παλμών (Pulse Amplitude Modulation, PAM) και διαμόρφωση εύρους παλμών (Pulse Width Modulation, PWM) για βελτιωμένη αξιοπιστία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ομαλή λειτουργία χωρίς κραδασμούς σε όλες τις συνθήκες.

Οι ανεμιστήρες είναι μεταβλητής ταχύτητας με καινοτόμο σχήμα πτερυγίων για βελτιωμένη κατανομή αέρα και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Υπάρχει διαθέσιμη έξοδος για σύνδεση της μονάδας με υπάρχουσες πηγές παραγωγής θερμότητας για συνδυασμένη λειτουργία, με στόχο την αυξημένη οικονομία και βέλτιστη άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Με θερμοκρασία νερού εξόδου έως και 60°C για εφαρμογές ζεστού νερού χρήσης και άμεση διαθεσιμότητα ζεστού νερού.

Οι νέες αντλίες θερμότητας αναστρέψιμου κύκλου AquaSnap PLUS σχεδιάστηκαν και δοκιμάστηκαν με γνώμονα την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών κατοικιών και κτηρίων εμπορικής χρήσης.

Ιδανική επιλογή για
•    Οικιακές εφαρμογές
•    Διαμερίσματα μεσαίου μεγέθους
•    Καταστήματα & εργαστήρια
•    Ιατρεία
•    Μικρά ξενοδοχεία
•    Γραφεία και αίθουσες αναμονής

Οι μηχανικοί της Carrier πέτυχαν να ενσωματώσουν αξιόπιστα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας στο μικρών διαστάσεων πλαίσιο αυτών των μονάδων, μεταξύ των οποίων και έναν από τους πιο προηγμένους ηλεκτρονικούς ελεγκτές inverter της αγοράς.
 
Η μονάδα 30AW προσφέρει εντυπωσιακή ενεργειακή  απόδοση και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με την πλούσια γκάμα μονάδων fan-coil της Carrier.

Σημαντικά τεχνικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης αντλίας θερμότητας ειναι:
 • Ο συγκολλητός πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας με υψηλή απόδοση και αντιδιαβρωτική προστασία
 • Η εκτονωτική βαλβίδα βηματικής ρύθμισης η οποία βελτιστοποιεί ηλεκτρονικά τη ροή του ψυκτικού υγρού στο κύκλωμα
 • Ο διπλός περιστροφικός συμπιεστής: Δύο περιστροφικοί κύλινδροι συμπίεσης, με διαφορά φάσης 180°,και κινητήρας  DC συνεχούς ρεύματος με άριστα ζυγοσταθμισμένο άξονα
 • Ο κινητήρας ανεμιστήρα DC , συνεχούς ρεύματος με αντικραδασμική έδραση, για αυξημένη απόδοση και αξιοπιστία του ανεμιστήρα
 • Ο ελεγκτής GMC, που αναλύει συνεχώς στοιχεία που αφορούν τις θερμοκρασίες νερού, τις συνθήκες περιβάλλοντος και δεδομένα που εισάγει ο πελάτης για τον προσδιορισμό των σωστών παραμέτρων λειτουργίας
 • Ο DC Inverter με μέγιστη ισχύς σε συνθήκες φορτίου αιχμής και υψηλή ενεργειακή απόδοση σε κανονικές συνθήκες λειτουργία
 • Η πατενταρισμένη σχεδίαση ανεμιστήρα με πρωτοποριακή διατομή για μεγιστοποίηση της παροχής αέρα τροφοδοσίας.
 

Κάτι παραπάνω από μια απλή αντλία θερμότητας

 • Οι αντλίες θερμότητας AquaSnap PLUS αποτελούν την ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, αυτόνομης εγκατάστασης σε νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτήρια ή ενσωμάτωσης σε υφιστάμενο κτηριακό εξοπλισμό.
 • Είναι ιδανική λύση για εφαρμογές δύο πηγών ενέργειας
 • Η αντλία θερμότητας AquaSnap PLUS μπορεί να ενσωματωθεί σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις ως εναλλακτική πηγή θερμότητας.
 • Απλώς καθορίστε τις παραμέτρους για τη μεταγωγή από τη μια πηγή θερμότητας στην άλλη και επωφεληθείτε από την αδιάλειπτη λειτουργία  ενός συστήματος θέρμανσης που θα σας εξασφαλίσει αυξημένη οικονομία και βέλτιστη άνεση, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
 
CARRIER INVERTER TECHNOLOGY
 
DC inverterΟι μονάδες DC inverter της Carrier προσφέρουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και βελτιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση, από 20% έως  και 120% σε σχέση με την ονομαστική θερμαντική τους ισχύ.
Η αποκλειστική υβριδική τεχνολογία inverter DC της Carrier,  η οποία χρησιμοποιείται στην αντλία θερμότητας AquaSnap PLUS, συνδυάζει δύο διαφορετικές παραμέτρους ηλεκτρονικής  διαχείρισης (PAM και PWM) για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του συμπιεστή σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.

Σε συνθήκες μέγιστου φορτίου (συνθήκες φορτίου εκκίνησης και αιχμής), ο συμπιεστής οδηγείται με διαμόρφωση ύψους παλμών (Pulse Amplitude Modulation, PAM) του συνεχούς ρεύματος, με την οποία αυξάνεται η τάση σε σταθερή συχνότητα. Ο συμπιεστής λειτουργεί σε υψηλές στροφές, ώστε να επιτύχει γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία.Σε συνθήκες μερικού φορτίου, ο συμπιεστής οδηγείται με διαμόρφωση εύρους παλμών (Pulse Width Modulation, PWM) του συνεχούς ρεύματος, με την οποία ρυθμίζεται η συχνότητα σε σταθερή τάση. Οι στροφές του συμπιεστή ρυθμίζονται με ακρίβεια και το σύστημα παρέχει άνεση υψηλού επιπέδου
 
 
COP>3,90  - EER>3,60  - ESEER>4,30
 
Η αναστρέψιμου κύκλου αντλία θερμότητας και ψύκτη AquaSnap PLUS προσφέρει εξαιρετικά υψηλό βαθμό ενεργειακής απόδοσης τόσο στην ψύξη (EER) όσο και τη θέρμανση (COP). Αυτό μεταφράζεται σε σημαντική οικονομία για τον χρήστη. Χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, οι μονάδες 30AW πληρούν επίσης τις προϋποθέσεις για ένταξη σε προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας με παροχή φορολογικών κινήτρων ή επιδοτήσεων σε όλες τις χώρες της ΕΕ.
Η ετήσια ενεργειακή  απόδοτικότητα (σε μερικό φορτίο ESEER) της αντλίας θερμότητας AquaSnap PLUS είναι από τις υψηλότερες στην αγορά.
 
 
Ετήσια ενεργειακή αποδοτικότητα
 
 Ο βαθμός ενεργειακής  αποδοτικότητας της μονάδας inverter υπολογίζεται στην ονομαστική τιμή ισχύος της μονάδας δηλαδή οι συμπιεστές λειτουργούν στο 100% της απόδοσής τους. Στην πράξη, όμως, η μονάδα λειτουργεί με χαμηλότερες στροφές συμπιεστή (μερικό φορτίο) στο 75% του συνολικού χρόνου λειτουργίας της. Εδώ, η τεχνολογία inverter  της Carrier επιτυγχάνει έναν από τους υψηλότερους βαθμούς ενεργειακής αποδοτικότητας.
 
τεχνικά χαρακτηριστικά inverter
ηλεκτρικά χαρακτηριστικά inverter
 
Ελεγκτής GMC
 
Η πλατφόρμα ελέγχου έχει αναβαθμιστεί με νέο, εξελιγμένο αλγόριθμο, ο οποίος χρησιμοποιείται για να καθοδηγεί το σύστημα inverter. Οι αναβαθμισμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν:
•    Προσαρμοσμένες  ή προκαθορισμένες καμπύλες κλίματος
•    Έλεγχο ζεστού νερού χρήσης
•    Λειτουργία  μείωσης  θορύβου  στη διάρκεια της νύχτας
•    Σήμα εξόδου  απόψυξης/συναγερμού
•    Έλεγχος εξωτερικής  πηγής θερμότητας
•    Λειτουργία  προστασίας της αντλίας από τυχόν δυσλειτουργίες
•    Αντιπαγωτική  προστασία
•    Διαχείριση λειτουργίας συμπιεστή
 
Αντλία Θερμότητας CARRIER 30AWH AquaSnap PLUS
 
Πλεονεκτήματα της Αντλίας Θερμότητας  CARRIER 30AWH AquaSnap PLUS 
 
Άνεση
Η υβριδική  τεχνολογία inverter  DC ρυθμίζει  τις στροφές του συμπιεστή ανάλογα με το φορτίο, προκειμένου  να   επιτυγχάνονται σταθερές  και   ελεγχόμενες  θερμοκρασίες χωρίς διακυμάνσεις.Θέρμανση τις κρύες ημέρες με θερμοκρασία εξωτερικού  περιβάλλοντος έως και -20°C αλλά και ενεργειακή αποδοτική ψύξη το καλοκαίρι.
 
Χαμηλά επίπεδα θορύβου
Πέρα από τη χρήση του διπλού περιστροφικού  συμπιεστή, ιδιαίτερη  προσοχή δόθηκε επίσης στην εξάλειψη ή τη μείωση του θορύβου σε όλα τα κινούμενα μέρη. Ο στόχος αυτός εξυπηρετείται από τη νέα σχεδίαση του αξoνικού  ανεμιστήρα, τη διπλή μόνωση για το συμπιεστή και τον νέο αποσβεστήρα κραδασμών για τα δονούμενα εξαρτήματα.
 
Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης
Με θερμοκρασία εξόδου νερού έως τους 60°C, η μονάδα είναι ιδανική για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
 
Εύκολο και λειτουργικό περιβάλλον χρήστη χάρη στα: 
 
33AW-CSI Προγραμματιζόμενο θερμοστάτη
Το νέο χειριστήριο διαθέτει μεγάλη οθόνη, στην οποία εμφανίζονται όλες οι ρυθμίσεις και οι παράμετροι λειτουργίας του συστήματος, καθώς και αναβαθμισμένες λειτουργίες όπως ο χρονοδιακόπτης προγραμματισμού, η επιλογή αθόρυβης λειτουργίας και προρυθμισμένα προγράμματα λειτουργίας. Διατίθενται επίσης προγράμματα αυτοδιάγνωσης και αυτόματης ρύθμισης παραμέτρων, τα οποία καθοδηγούν τους τεχνικούς κατά τη θέση σε λειτουργία και τη συντήρηση της μονάδας 
 
Λειτουργία Τouch ‘N’ Go
Αυτή η μοναδική λειτουργία που ελέγχεται από το χειριστήριο  αποτελεί πραγματική επανάσταση στις επιλογές προγραμματισμού - στην κυριολεξία,  το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί για να δημιουργηθούν από το σύστημα οι επιθυμητές ρυθμίσεις άνεσης (Χαμηλή ρύθμιση, κατάσταση συντήρησης).
 
Χειριστήριο ελέγχου 33AW-RCI
Ένα εύχρηστο χειριστήριο είναι διαθέσιμο για τη διαχείριση των κύριων λειτουργιών της μονάδας: ψύξη, θέρμανση και οικονομική λειτουργία Eco. Φωτεινές  ενδείξεις  LED δηλώνουν διακριτικά την κατάσταση της μονάδας. Τα LED χρησιμοποιούνται και για την επισήμανση πιθανών βλαβών κατά τους ελέγχους αυτοδιάγνωσης


Εύκολη εγκατάσταση: 
 • Υδραυλικό τμήμα: Η έκδοση 30AW με ενσωματωμένο υδραυλικό τμήμα (αντλία νερού, δοχείο διαστολής, αυτόματο εξαεριστικό και βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης νερού) προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία εγκατάστασης.
 •  Εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εσωτερικά  μέρη: Απλώς αφαιρέστε τρεις βίδες για να ανοίξετε την μπροστινή αφαιρούμενη πρόσοψη για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα κύρια μέρη της μονάδας, για τους τακτικούς ελέγχους και τη συντήρηση των σωλήνων ψυκτικού υγρού, του πίνακα ελέγχου, των ηλεκτρικών συνδέσεων, του υδραυλικού συστήματος του συμπιεστή και άλλων βασικών εσωτερικών εξαρτημάτων. Η πρόσβαση στις συνδέσεις νερού και αποστράγγισης επιτυγχάνεται εύκολα από την πίσω πλευρά της μονάδας.
 • Οι εργασίες συντήρησης και θέσης σε λειτουργία διευκολύνονται από ρουτίνες που είναι διαθέσιμες στο περιβάλλον χρήστη.
 • Σετ ελέγχου συντήρησης, για απομακρυσμένη παρακολούθηση και ρύθμιση παραμέτρων μέσω υπολογιστή.
 • Χειρολαβές για εύκολη μεταφορά
 • Μονοφασικά καλώδια με γρήγορες ηλεκτρικές συνδέσεις
 • Ελάχιστο βάρος κατά την λειτουργία
 • Μικρή επιφάνεια κάλυψης
 • Συμβατό με όλες τις τερματικές μονάδες νερού της Carrier.
 

Κατεβάστε το Φυλλάδιο για τις Αντλίες Θερμότητας CARRIER AWH

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Αντλίες Θερμότητας πατήστε εδώ 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ