Αναζήτηση

Με το νέο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» προ των πυλών και τα προηγούμενα προγράμματα «Εξοικονομώ Αυτονομώ» και «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» σε εξέλιξη, επιτυγχάνεται σταδιακά η ενεργειακά αναβάθμιση σε πλήθος κτιρίων ανά την Ελλάδα. Μία από τις πιο σημαντικές επεμβάσεις, με υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Στην κατηγορία αυτή - 4. Σύστημα Ζεστού Νερού Χρήσης με χρήση ΑΠΕ) - είναι επιλέξιμη η τοποθέτηση ηλιακού (ηλιοθερμικού) συστήματος παροχής Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) και υποβοήθησης της θέρμανσης με μέγιστο προϋπολογισμό στα 11.500€ ανα αίτηση (αντίστοιχα στο περσινό πρόγραμμα ήταν 10.000€/αίτηση) ή 28.500€ για πολυκατοικία (αντίστοιχα 25.000€ πέρυσι).  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση Ηλιοθερμίας είναι δυνατόν να ανεβάσει την ενεργειακή κατάταξη ενός κτιρίου στο Α+ χωρίς τη χρήση Φωτοβολταικού Συστήματος, καθιστώντας έτσι το κτίριο NZEB*, αφού ανεβάζει από 1.5 έως 2 κλάσεις την Ενεργειακή Κατάταξη ενός κτιρίου (αναλόγως του βαθμού απόδοσης και της επιφάνειας των ηλιακών συλλεκτών καθώς και της ενεργειακής κλάσης του δοχείου).

energeiaki katigoria ktirioy a ktiria nzeb

*ΝΖΕΒ (nearly zero-energy buildings) : Κτίριο με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας" είναι ένα κτίριο με πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση του οποίου η σχεδόν μηδενική ή πολύ χαμηλή ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για την κάλυψη των ενεργειακών του αναγκών, καλύπτεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, περιλαμβανομένης της ενέργειας που παράγεται επιτόπου ή πλησίον του κτιρίου


H ANDRIANOS διαθέτει πιστοποιημένα ηλιακά συστήματα με υπερύψηλή απόδοση, κατάλληλα για το πρόγραμμα Εξοικονομώ, σε άκρα ανταγωνιστικές τιμές, με μεγάλα περιθώρια κέρδους για τους προμηθευτές Εξοικονομώ και το μεγαλύτερο ενεργειακό κέρδος για τους καταναλωτές στην Ελληνική αγορά.

Νέα Σετ Ηλιοθερμικών Συστημάτων της ANDRIANOS για το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ

set hliothermias exoikonomo

Πιστοποιημένα υλικά και εξαρτήματα για Ηλιοθερμικά Συστήματα Παραγωγής ΖΝΧ και υποβοήθησης θέρμανσης, για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ"


Σετ Ηλιοθερμιας ANDRIANOS PREMIUM – Η κορυφαία λύση για την πιο υψηλή απόδοση

 Το σετ περιλαμβάνει:

  • Ηλιακούς Συλλέκτες AND-SOLAR PREMIUM, με δείκτη απόδοσης ηο= 67% (ΕΝ 12975)
  • Ηλιακό Δοχείο AND-FS1, Γερμανικής Κατασκευής, Ενεργειακής Κλάσης Α.
  • Ηλιακό Σταθμό Tacosol Ελβετίας CIRC ZR
  • Ηλιακό Ελεγκτή SALUS PCSOL201
  • Όλα τα λοιπά απαραίτητα εξαρτήματα και παρελκόμενα (βάσεις και σετ σύνδεσης συλλεκτών -τάπες-γωνίες-συνδέσμους-ρακορ- τρίοδη-κυάθειο-αντίσταση-ηλιακά υγρα- -κλπ)

Προσοχή: Δεν περιλαμβάνεται το δίκτυο σωληνώσεων, καθώς διαφέρει ανά εγκατάσταση.

Η ANDRIANOS διαθέτει ειδική Σωλήνα σπιράλ ανοξείδωτη, Γερμανικής Κατασκευής, πιστοποιημένες για χρήση σε Ηλιοθερμικά Συστήματα. 

 

Σετ Ηλιοθερμίας ANDRIANOS ECO – Η οικονομική λύση με πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας

Το σετ περιλαμβάνει:

  • Ηλιακούς Συλλέκτες AND-SOLAR ECO, με δείκτη απόδοσης ηο=56% (ΕΝ 12975)
  • Ηλιακό Δοχείο AND-FS1, Γερμανικής Κατασκευής, Ενεργειακής Κλάσης C.
  • Ηλιακό Σταθμό Tacosol Ελβετίας CIRC ZR
  • Ηλιακό Ελεγκτή SALUS PCSOL201
  • Όλα τα λοιπά απαραίτητα εξαρτήματα και παρελκόμενα (βάσεις και σετ σύνδεσης συλλεκτών-τάπες-γωνίες-συνδέσμους-ρακορ- τρίοδη-κυάθειο-αντίσταση-ηλιακά υγρα- -κλπ)

Προσοχή: Δεν περιλαμβάνεται το δίκτυο σωληνώσεων, καθώς διαφέρει ανά εγκατάσταση.

Η ANDRIANOS διαθέτει ειδική Σωλήνα σπιράλ ανοξείδωτη, Γερμανικής Κατασκευής, πιστοποιημένη για χρήση σε Ηλιοθερμικά Συστήματα. 

 

Σετ Ηλιοθερμίας ANDRIANOS CUSTOM – Εξειδικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή

Επικοινωνήστε με τους μηχανικούς της ANDRIANOS για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών σας.

 

Ηλιοθερμικα Συστήματα για το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Πως λειτουργούν

Τα παραπάνω σετ ηλιοθερμίας περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα υλικά και εξαρτήματα (εκτός των σωληνώσεων) ώστε να συνδεθούν στο υπάρχον σύστημα θέρμανσης . Προσφέρουν, εκτός του ζεστού νερού χρήσης, και υποβοήθηση στη θέρμανση για επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας.

Στο παρακάτω σχεδιάγραμμα φαίνεται μια τυπική εγκατάσταση ηλιοθερμικού συστήματος, βασισμένη στα υλικά που περιλαμβάνονται στα Σετ Ηλιοθερμίας της ANDRIANOS.

hliothermiko systhma exoionomo


Με την εμπειρία και τη ποιότητα της ANDRIANOS

Η επιχείρηση ANDRIANOS, με 27 χρόνια εμπειρία στην κτιριακή εξοικονόμηση ενέργειας και τις εφαρμογές θέρμανσης-ψύξης-αερισμού-εξαερισμού, συμμετέχει ως προμηθευτής των συνεργατών της χονδρικής σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ως προμηθευτής σε ωφελούμενους στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, σε όλα τα προγράμματα Εξοικονομώ.

Χάρη στην ενασχόληση με το Εξοικονομώ, τόσο από την πλευρά της χονδρικής, όσο και με την απευθείας ενασχόληση, η ANDRIANOS έχει άμεση γνώση όλων των δυσκολιών που υπήρχαν και υπάρχουν και υποστηρίζει με τον βέλτιστο τρόπο τους συνεργάτες της χονδρικής. Προσφέρει πάντα ποιοτικές λύσεις σε άκρα ανταγωνιστικές τιμές και με μεγάλα περιθώρια κέρδους για τους συνεργάτες της.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ