Αναζήτηση

Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα αποτελεί σημαντική παράμετρο για την άνεση, την υγεία, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα των ατόμων που ζουν ή εργάζονται σε αυτόν. 

Ο νέος καθαριστής αέρα Carrier OptiCleanTM είναι μια αυτόνομη φορητή συσκευή φιλτραρίσματος που δεν απαιτεί συνδεδεμένο αγωγό. Λειτουργεί ως καθαριστής αέρα και ως μονάδα δημιουργίας συνθηκών αρνητικής πίεσης, για ένα ασφαλέστερο, καθαρότερο, πιο υγιεινό περιβάλλον για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας σε εσωτερικούς χώρους, η CARRIER παρουσιάζει την κορυφαία εφεύρεση για το 2020 σύμφωνα με το περιοδικό ΤΙΜΕ, ανάμεσα στις 100 καλύτερες εφευρέσεις για το 2020 στην κατηγορία Ιατρική Φροντίδα.


Ο χώρος της επιχείρησής σας φαίνεται καθαρός.
Είναι όμως πραγματικά καθαρός;

opticlean filtra hepa energou anthraka iperiodis aktinovolia


Πλεονεκτήματα:

Η μονάδα αναπτύχθηκε στις αρχές του 2020 για να βοηθήσει στην υποστήριξη των δωματίων απομόνωσης στα νοσοκομεία που υποστήριζαν ασθενείς με COVID-19. Στη συνέχεια η χρήση του ως καθαριστής αέρα επεκτάθηκε και σε άλλες επαγγελματικές κατηγόριες για τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

  • Φορητό: Η μονάδα σχεδιάστηκε για να μετακινείται εύκολα σε οποιοδήποτε δωμάτιο χωρίς ανάγκη για εξειδικευμένη εγκατάσταση. Απλά συνδέστε το σε οποιαδήποτε πρίζα.
  • Εξαιρετική ευελιξία: Δύο διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας: καθαριστής αέρα ή μονάδα δημιουργίας συνθηκών αρνητικής πίεσης (ανάλογα το μοντέλο).
  • Συμπληρωματική δράση: Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε ή να τροποποιήσετε τον εξοπλισμό κλιματισμού που ήδη διαθέτετε.
  • 100% διαφορετικές επιλογές φίλτρων HEPA και προαιρετική επιλογή φίλτρου ενεργού άνθρακα ή μικροβιοκτόνο σύστημα (UV-C).
  • Αθόρυβη λειτουργία: Ιδανική για χρήση σε χώρους με μόνιμη παρουσία ανθρώπων καθώς έχει χαμηλά επίπεδα θορύβου.
  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση: Οι μονάδες σχεδιάστηκαν για να βελτιστοποιούν την ενεργειακή απόδοση και έτσι να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας.

aytonomos katharistis aera opticlean carrier


Πως λειτουργεί το OptiCleanTM:


 tropos leitourgeias vima1

Βήμα 1o: Η μονάδα αναρροφά τον αέρα του χώρου.

 tropos leitourgeias vima2

Βήμα 2o: Ο αέρας διέρχεται από απόλυτα φίλτρα που παρακρατούν τους ρύπους.

tropos leitourgeias vima3

Βήμα 3o: Ο αέρας επιστρέφει καθαρός πίσω στον χώρο.


OptiCleanTM- Μια ανάσα καθαρού αέρα για την επιχείρηση σας!Το OptiCleanTM μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.


smart-home-comfort Χώροι εστίασης
air-scrubber-office Χώροι γραφείων
air-scrubber-kentra-igionomikis-perithalpsis Κέντρα υγειονομικής περίθαλψης
air-scrubber-stores Εμπορικά καταστήματα
air-scrubber-gyms Γυμναστήρια
air-scrubber-school Σχολεία

Διαθέσιμα μοντέλα

Η μονάδα OptiCleanTM προσφέρεται σε δύο μοντέλα: FN1SXF  (ένα μέγεθος)  &  39UV  (τρία μεγέθη) με εναλλακτικές διαμορφώσεις. 

filtra opticlean katharisti aera

Φίλτρα HEPA

Τα αιωρούμενα σωματίδια (Particulate Matter, PM) είναι μικρού μεγέθους στερεά ή υγρά αιωρήματα που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα από διάφορες πηγές και σε ποικιλία σχημάτων, μεγεθών και σύστασης.

Τα πλέον επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία λόγω της βαθύτερης διείσδυσης και εναπόθεσής τους στο ανθρώπινο σώμα είναι τα αιωρούμενα σωματίδια:

ΡΜ2.5 με διάμετρο μικρότερη από 2.5μm*

PM1 με διάμετρο μικρότερη από 1μm*

Οι ιοί ταξινομούνται ως σωματίδια PM1 και μεταδίδονται συνήθως μέσω σταγονιδίων ή βιοαερολυμάτων ανθρώπινης προέλευσης όπως το φτέρνισμα, ο βήχας, η ομιλία, η αναπνοή κ.λπ. Χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ-1822 ανάλογα με την απόδοσή τους στην συγκράτηση σωματιδίων μεγέθους 0,3μm.

Αυτό το μέγεθος σωματιδίων έχει οριστεί ως το MPPS (Most Penetrating Particle Size) δηλαδή αποτελεί το πιο διεισδυτικό μέγεθος σωματιδίων που δεν μπορεί να εγκλωβιστεί εύκολα σε ένα φίλτρο.

Απόδοση φίλτρων ΗΕPA στα 0,3μm

H10 85,000%

H11 95,000%

H12 99,500%

H13 99,950%

H14 99,995%

Με τα φίλτρα HEPA, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο επαγγελματικός σας χώρος θα είναι απαλλαγμένος από μολυσματικά και άλλα αλλεργιογόνα μικροσωματίδια μικρομέτρων.

Φίλτρα ενεργού άνθρακα

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα έχουν τη δυνατότητα εξάλειψης των οσμών, απορροφώντας αέρια όπως το υδρόθειο, το διμεθυλοσουλφίδιο, τα οξείδια του αζώτου, οι φορμαλδεΰδες, οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), η φορμόλη, το αιθυλένιο, το χλώριο, η αμμωνία, ο υδράργυρος κ.λπ.

Λάμπες υπεριώδους ακτινοβολίας

Οι λάμπες UV-C συμβάλλουν στον καθαρισμό του αέρα, μειώνοντας τη συγκέντρωση των παθογόνων ρύπων. Η ακτινοβολία UV-C απενεργοποιεί και εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των νουκλεϊκών οξέων (DNA και RNA) στους μικροοργανισμούς (ιοί, βακτήρια, κ.λπ.). Η απορρόφηση πολύ υψηλής ενέργειας σε μήκος κύματος 253nm προκαλεί μη ανα- στρέψιμη βλάβη στη δομή των νουκλεϊκών οξέων και των πρωτεϊνών σε μοριακό επίπεδο (ASHRAE FUNDAMENTALS, Κεφ. 62, Ultraviolet and surface treatment).

Η ιδανική λύση για τους χώρους εστίασης σύμφωνη με το νέο ΦΕΚ4206/12/9/2021 (φίλτρα HEPA)).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο αυτόνομο καθαριστή αέρα OptiCleanTM επικοινωνήστε μαζί μας

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη