Η παγκόσμια τάση στα κτίρια οδηγεί στη δημιουργία οικολογικών, ενεργειακά αποδοτικών & έξυπνων κτιρίων, τα οποία είναι ιδιαίτερα φιλικά για τους χρήστες τους, όχι μόνο χάρη στις "πράσινες" τεχνολογίες τους, αλλά κυρίως λόγω της αυξημένης αλληλεπίδρασης που προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα διαχείρισης ή αλλιώς "Smart House Systems".

Οι εξελίξεις στον τομέα των "Έξυπνων Σπιτιών" είναι ραγδαίες, με τις δυνατότητες διαχείρισης & αλληλεπίδρασης να προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στους κατοίκους, αφού επιτυγχάνουν:

  • Την Ιδανική Θερμική Άνεση
  • Σημαντική Εξοικονόμηση Χρημάτων
  • Πλήρη Ενεργειακό Έλεγχο, Μέτρηση & Καταγραφή της κατανάλωσης
  • Τον Έλεγχο σε όλες τις Ηλεκτρικές Συσκευές ή στα συστήματα που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, όπως στα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά, τη γκαραζόπορτα, τα αυτόνομα κλιματιστικά μηχανήματα, την καφετιέρα, το αυτόματο πότισμα, κ.λ.π.
  • Απομακρυσμένη Πρόσβαση & Διαχείριση μέσω του Smartphone, του tablet ή του υπολογιστή
  • Επιπλέον Ασφάλεια & Έγκαιρη Ενημέρωση στο συντηρητή του συστήματος όταν κάτι δεν πάει καλά

Με εμπειρία στις κτιριακές κατασκευές από το 1994 η ANDRIANOS επιλέγει και σας προτείνει το σύστημα SALUS iT600 Smart Home, το οποίο δίνει πλήρη έλεγχο της οικίας, από οπουδήποτε μέσω του Smartphone, του tablet ή του υπολογιστή.

Μπορεί να διασυνδεθεί με έως και 100 συσκευές, όπως: θερμοστάτες, smartplugs, αισθητήρες παραθύρων/πόρτας, μετρητές ενεργείας κ.α., ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη διαχείριση με τη μέγιστη αλληλεπίδραση με το χρήστη.

Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού, με ενδοδαπέδια θέρμανση, καλοριφέρ και fan coil. Ενώ, με τη χρήση smart plugs επιτυγχάνεται ο έλεγχος των ηλεκτρικών συσκευών.

Όλες οι μονάδες είναι ασύρματα συνδεδεμένες μεταξύ τους και υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης διαφόρων κανόνων για την επίτευξη της βέλτιστης θερμικής άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη