Η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε μέσα στα σπίτια μας εγκυμονεί κινδύνους από τους ρύπους που εκτός από τη δυσάρεστη οσμή που δημιουργούν επιβαρύνουν την υγεία μας. 

Οι νέες τεχνολογίες αφιερωμένες στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην ευημερία δίνουν ένα διαφορετικό τρόπο ερμηνείας του «αέρα» στο νέο σύστημα ελεγχόμενου μηχανικού αερισμού (CMV).

Φιλτράροντας τον εισερχόμενο αέρα και ανακτώντας τη μέγιστη θερμική ενέργεια του απορριπτόμενου αέρα το Σύστημα Ανάκτησης Αέρα Tecnogas Assolo είναι η βέλτιστη λύση για αερισμό και εξαερισμό του χώρου σας

Ανάκτηση αέρα: Η χαρά της ζωής μας σε ένα υγιή χώρο

Η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε μέσα στα σπίτια μας εγκυμονεί κινδύνους από τους ρύπους που εκτός από τη δυσάρεστη οσμή που δημιουργούν επιβαρύνουν την υγεία μας.

Μικρόβια, σκόνη, ακάρεα, χημικά καθαρισμού, είναι μερικοί από τους σημαντικούς ρύπους που «ζουν» μαζί μας γιατί δεν μπορούμε να τους χωρίσουμε από τον αέρα που αναπνέουμε.

Έτσι προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα ανοίγοντας τις πόρτες και τα παράθυρα, δημιουργώντας όμως μια σημαντική απώλεια θερμικής ενέργειας το χειμώνα και το καλοκαίρι με σημαντική οικονομική δαπάνη. Όλοι είναι πεπεισμένοι ότι ο εξωτερικός αέρας είναι καλύτερος από αυτόν που πρόκειται να αντικαταστήσει αλλά τεχνικές έρευνες μας λένε το αντίθετο.

Οι νέες τεχνολογίες αφιερωμένες στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην ευημερία δίνουν ένα διαφορετικό τρόπο ερμηνείας του «αέρα» στο νέο σύστημα ελεγχόμενου μηχανικού αερισμού (CMV). Φιλτράροντας τον εισερχόμενο αέρα και ανακτώντας τη μέγιστη θερμική ενέργεια του απορριπτόμενου αέρα είναι δεδομένη η αύξηση της προσωπικής ευημερίας και η δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην ακίνητη περιουσία, η οποία είναι εξοπλισμένη με τον εξορθολογισμό των καταναλωτικών συστημάτων. Ένα must have της εποχής στην αειφόρο κατανάλωση και στη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Ο νέος θερμικός και τεχνικός σχεδιασμός, που ανταποκρίνεται στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 91/2002 , έδειξε τον δρόμο για τη χρήση συστημάτων υψηλής ενεργειακής απόδοσης που παρέχουν μια απτή συνεισφορά στην ευημερία μας και στήριξη στη καθημερινή διαχείριση των υπηρεσιών μας.

Σχεδιασμός Προιόντος

ASSOLO DIAGRAM GR

 

Πλεονεκτήματα:

-Εύκολη συντήρηση: η συσκευή έχει σχεδιασθεί με σκοπό να κάνει πιο εύκολο το έργο συντήρησης, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η επιθεώρηση και ο καθαρισμός.

-Εύκολος καθαρισμός: η δυνατότητα να αποσυναρμολογήσουμε κάθε εξάρτημα του προϊόντος καθαρισμού καθιστά τη διαδικασία καθαρισμού γρήγορη και εύκολη. Με ένα απλό ξέβγαλμα κάτω από τρεχούμενο νερό (για μη ηλεκτρικά εξαρτήματα όπως τα φίλτρα) και με ένα εύκολο πέρασμα στις άλλες επιφάνειες, η μονάδα θα είναι εύκολα έτοιμη για ένα περιοδικό καθαρισμό.

-Προσαρμογή του μήκους του σωλήνα: Η ποικιλία των τοίχων από την άποψη του πάχους, καθιστά αναγκαία τη χρήση ενός εύκαμπτου - τηλεσκοπικού σωλήνα: ο Assolo μπορεί να μειωθεί από το μέγιστο μήκος των 40cm σε ότι απαιτείται, με ελάχιστο τα 25cm

 

Εναλλάκτης αέρα-αέρα με ανάκτηση Assolo 91-1.0, κατάλληλος για ένα δωμάτιο, με αθόρυβη λειτουργία

assolo aerismos anakthsh

Χαρακτηριστικά:

- Κεραμικός εναλλάκτης με απόδοση έως 90%.
- Συμπαγές, ευέλικτο και εύκολο στη χρήση
- Κατασκευασμένος με ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
- Διπλά ξεχωριστά φίλτρα εισερχόμενου και εξερχόμενου αέρα, πλενόμενα και εύκολα αφαιρούμενα.
- Δεν απαιτεί αποχέτευση συμπυκνωμάτων
- Ρυθμιζόμενη ταχύτητα αναρρόφησης με ικανότητα έως 60 m3/h
- Απαγωγή και προσαγωγή αέρα εναλλάξ.
- Ηλεκτρονικός κινητήρας μεταγωγής (χωρίς ψήκτρες)
- Μειωμένη κατανάλωση ισχύος (5W)
assolo cycle- Οι αθόρυβης λειτουργίας συσκευές μπορούν να εγκατασταθούν στα περιμετρικά τοιχώματα της κατοικίας και έχουν ένα μεταβλητό μήκος από 250 έως 400mm.
- Ο αγωγός του αέρα δύναται να προεκταθεί από έναν σωλήνα της ίδιας διαμέτρου σε απόσταση μέχρι 3m. Για τον αγωγό αυτό, όταν μια παράκαμψη είναι αναγκαία το μέγιστο μήκος του αγωγού θα είναι 2,5m (συμπεριλαμβανομένη μιας γωνίας 90°)
- Απλό σύστημα εξαερισμού που δεν απαιτούνται κανάλια.
- Πλενόμενα και εύκολα αφαιρούμε φίλτρα και εναλλάκτης θερμότητας
- Κατάλληλος για αντικατάσταση ενός υπάρχοντα ανεμιστήρα με ελάχιστη παρέμβαση.
- Κουμπί ρύθμισης ταχύτητας ανεμιστήρα. Αυτό επιτρέπει τη ρύθμιση της ταχύτητας λειτουργίας της συσκευής από μια ελάχιστη σε μία μέγιστη τιμή (2 ταχύτητες).
- Tα 2 κουμπιά των ηλεκτρικών επαφών (on off και ελέγχου ταχύτητας) μπορούν να τοποθετηθούν και στον τοίχο.

 

Εναλλάκτης αέρα-αέρα με ανάκτηση Assolo 91-2.0

assolo aerismos anakthsh 2Χαρακτηριστικά:

Διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Assolo 91-1.0 καθώς επίσης και τα παρακάτω:
- Νυχτερινή λειτουργία (αθόρυβη λειτουργία στη χαμηλή ταχύτητα)
- Διακόπτης on/off στα χειριστήρια
- Εξοπλισμένο με οπτική ένδειξη για τις λειτουργίες και προειδοποίηση για τον καθαρισμό του φίλτρου
- Δυνατότητα επέκτασης μέχρι 16 μονάδες
- Προαιρετικά : ανιχνευτή CO2 ενσωματωμένο στο ειδικό επίτοιχο χειριστήριο

 

Εναλλάκτης αέρα-αέρα με ανάκτηση Assolo 91-3.0 Wireless (868MHz)

Χαρακτηριστικά:

Διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Assolo 91-2.0 με τη βασική διαφορά ότι η καλωδίωση δεν είναι απαραίτητη, καθώς λειτουργεί ασύρματα 868ΜΗz και της ταχύτητας του ανεμιστήρα που είναι 5 προκαθορισμένα επίπεδα αντί για 3.

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα συστήματα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας

 

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS σχετικά με τα προϊόντα Assolo 091

 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη