Αναζήτηση

Τα νέα προιόντα της ANDRIANOS για την αποτελεσματική απολύμανση κατά του κορονοιού δίνουν αποτελεσματικές λύσεις αναβάθμισης της υγιεινής, με εφαρμογές σε όλα τα κτίρια. Δείτε αναλυτικά τις σύχρονες λύσεις για την αποτελεσματική εξουδετέρωση των αιωρούμενων μικροβίων στην ατμόσφαιρα [συμπεριλαμβανομένου και του κορονοϊού SARS-CoV-2] καθώς και συστήματα απολύμανσης για επιφάνειες.

 

apolumansi covid

Ατομική Αψίδα Ψεκασμού Απολύμανσης AND – IDA (I) Individual (D) Disinfection (A) Arc

Ένα ειδικό σύστημα ψεκασμού σε μορφή αψίδας, για την ατομική υγιεινή απολύμανση των ανθρώπων που εισέρχονται σε κλειστούς χώρους και κτίρια.

Όταν το άτομο πλησιάσει την αψίδα ψεκασμού, το σύστημα ενεργοποιείτε αυτόματα. Το διερχόμενο άτομο από την αψίδα, εμπλέκεται στην εκνέφωση του απολυμαντικού υγρού από τα πόδια έως το κεφάλι, χωρίς να υγροποιηθεί καθόλου από τα μικροσταγονίδια! Τα μικροσταγονίδια αυτά των 10 microns εισβάλουν στους πόρους των ρούχων του ατόμου κατά την διάρκεια της διέλευσης, με αποτέλεσμα να εξουδετερώνεται το 99% των μικροβίων, συμπεριλαμβανόμενου και του Κορονοϊού SARS-CoV-2!

Κατεβάστε το φυλλάδιο

 

 

 susthma apolymanshs NEFELOPOIITIS SANIFOG Big 2

Νεφελοποιητής Απολύμανσης Εσωτερικών Χώρων SaniFog Big

Το SaniFog Big είναι ένας φορητός νεφελοποιητής για απολύμανση εσωτερικού χώρου. Ο ψεκασμός απολυμαντικού νέφους μπορεί να γίνει είτε με ειδικά απολυμαντικά υγρά πιστοποιημένα για χρήση σε άνθρωπο, είτε με διάλυμα νερού και χλωρίνης για την απολύμανση επιφανειών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. 

Ιδανικό σύστημα για εφαρμογές σε Γραφεία & Καταστήματα Λιανικής, Λεωφορεία Φορτηγά & Ασθενοφόρα, Δωμάτια Ξενοδοχείων, Κομμωτήρια, Mπαρ, Καφέ & Εστιατόρια.

Κατεβάστε το φυλλάδιο

 

 

 Bacteria Killer Machine BKM 900X katharistis aera apolymansi

Καθαριστής Αέρα & Aπολυμαντικό Eπιφανείας Bacteria Killer BKM 900XL

To BKM900XL είναι ένα πλήρες σύστημα παραγωγής αποστειρωμένου αέρα με ισχυρό συνδυασμό τεχνολογίας AHPCO, UV και ιονισμού, ικανο να καλύψει μεγάλους χώρους έως 250 τ.μ. Απολυμαίνει τον αέρα που αναπνέετε κάθε μέρα & εξουδετερώνει ιούς σε επιφάνειες. Καταστρέφει έως και 99% των αλλεργιογόνων. Εξαλείφει έως και 99% τις οσμές. Καταστρέφει έως και 99% τα βακτήρια & τον σχηματισμό μούχλας.

Το BKM®900XL χρησιμοποιείται σε χιλιάδες σπίτια και σε μερικά από τα κορυφαία ξενοδοχεία, ιατρικές εγκαταστάσεις και θέρετρα σε όλο τον κόσμο.

Κατεβάστε το φυλλάδιο

 

 

 Sanipure Natural systhma apolumansis

Σύστημα Απολύμανσης Αέρα & Επιφανειών - SANIPURE

Τα επαγγελματικά συστήματα Sanipure είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μετατρέπουν το οξυγόνο σε όζον για την απολύμανση εμπορικών περιβαλλόντων όπως καταστήματα, γραφεία, ιατρικά γραφεία κλπ. Όταν είναι εγκατεστημένο στο περιβάλλον, εγγυάται την πλήρη απενεργοποίηση ιογενών μορφών, μικροοργανισμών και την εξάλειψη τοξικών, επιβλαβών, οργανικών και ανόργανων υπολειμμάτων στον αέρα που βρίσκονται σε όλες τις επιφάνειες.Η ημερήσια δράση της λάμπας UV-C (φωτοκαταλυτική οξειδαζόνη) και η νυκτερινή μέσω του όζοντος (απουσία ανθρώπων) εξασφαλίζει πλήρη απολύμανση. Μειώνει τις ιώσεις (COVID-19) έως και 99%. Δεν αφήνει υπολείμματα ή λεκέδες.

Κατεβάστε το φυλλάδιο

 

  

Για άμεση επικοινωνία σχετικά με τα συστήματα Απολύμανσης καλέστε στο 6973 757 733 ή στείλτε email στο

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη