Το Ίδρυμα Ευσταθίας Κωστοπούλου συστήθηκε το 1989, ως συμβολή στην ανοικοδόμηση της πόλεως της Καλαμάτας μετά τους σεισμούς που την έπληξαν. Η διοίκηση του Ιδρύματος επέλεξε την ANDRIANOS και τα ηλιοθερμικά συστήματα TiSUN για τον εξοπλισμό του κτιρίου τους με ένα σύγχρονο και αποδοτικό σύστημα παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης

Ίδρυμα Ευσταθίας Ι. Κωστοπούλου, Πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός «Το Περιβόλι της Γιαγιάς»

Το Ίδρυμα φέρει το όνομα της συζύγου του ιδρυτή της Τράπεζας Alpha Bank Ιωάννη Φ. Κωστοπούλου. Η Τράπεζα ανέλαβε την ανέγερση του και τον εξοπλισμό παιδικού σταθμού στο οικόπεδο που αποτελούσε μέρος της ιδιοκτησίας της γνωστής οικογένειας. Ο παιδικός σταθμός ονομάσθηκε ''Το Περιβόλι της Γιαγιάς'' και τα έξοδα λειτουργίας του καλύπτονται από την Τράπεζα, το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου και μέλη της οικογενείας Κωστοπούλου.

Σε αυτόν τον πρότυπο παιδικό σταθμό, που φιλοξενεί 90 παιδιά οικογενειών με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα, πλέον το ζεστό νερό παράγεται με την χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

002 003

Δωρεάν Ζεστό Νερό από τον Ήλιο απολαμβάνουν οι μικροί φίλοι στο "Περιβόλι της Γιαγιάς"

Συγκεκριμένα με την εγκατάσταση ηλιοθερμικού συστήματος TiSUN που αποτελείται από οριζόντιους ηλιακούς συλλέκτες επιφάνειας 4m2 & ηλιακό δοχείο 300lt, για την παραγωγή Ζεστού νερού χρήσης, επιτυγχάνεται ιδιαίτερα αποδοτική λειτουργία με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.

Την εγκατάσταση του ηλιοθερμικού συστήματος ανέλαβε και εκτέλεσε επιτυχώς η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) της ANDRIANOS, η οποία θα προσφέρει και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη, με την τακτική συντήρηση, την βελτιστοποίηση του ηλιοθερμικού συστήματος τα επόμενα έτη.

005 005

Το Ηλιοθερμικό Σύστημα του Ιδρύματος Ε. Κωστοπούλου. Η Εγκατάσταση έγινε από την ΕΟΤ - ΕΞΕ.

Η ANDRIANOS ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, από το 1994, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά συστήματα. Επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας είναι η εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών στην υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού της & τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη