Αναζήτηση

Τα 25 χρόνια από την ίδρυση της συμπληρώνει φέτος η ANDRIANOS, μία από τις πιο ενεργές και εξειδικευμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της Θέρμανσης-Κλιματισμού και Εξοικονόμησης Ενέργειας. Από το 1994 παρέχει Ενεργειακές Λύσεις καλύπτοντας την ανάγκη για Θερμική Άνεση και παραγωγή ΖΝΧ, με σύγχρονα προϊόντα, ποιοτικές εγκαταστάσεις και υψηλούς βαθμούς απόδοσης.

Ανθρώπινο Δυναμικό της ANDRIANOS  25 Χρόνια Ανδριανός

Ιστορία - Ορόσημα της ANDRIANOS

1994

Η ANDRIANOS ιδρύεται από το Γεώργιο Ανδριανό, Διπλ. Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του ΑΠΘ. Με έδρα την Καλαμάτα, δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο λιανικό εμπόριο & στις υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξης συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού στην Ν. Πελοπόννησο και πολύ σύντομα αποκτά ηγετικό ρόλο στην τοπική αγορά.


tuv austria hellas   with no

2000

Πιστοποιείται με ISO 9001 σε όλα τα πεδία των δραστηριοτήτων της επικυρώνοντας την προσήλωση της στην ποιότητα ακόμα και όταν η πιστοποίηση δεν ήταν ευρέως διαδεδομένη.   

 


2001

Με όπλο την ισχυρή τεχνογνωσία και διακρίνοντας τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, επεκτάθηκε στις εισαγωγές και το χονδρικό εμπόριο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ορόσημο της περιόδου αυτής αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία της ANDRIANOS με τον κορυφαίο γερμανικό Οίκο GOK, που κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στους κατασκευαστές εξαρτημάτων υγραερίου παγκοσμίως, συνεργασία η οποία συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία έως σήμερα.

GOK LOGO


2007

Μια ακόμα δυνατή αποκλειστική συνεργασία, με την Αυστριακή TiSUN στα Ηλιοθερμικά Συστήματα, καθιέρωσε την ANDRIANOS σαν την πλέον εξειδικευμένη εταιρεία Ηλιοθερμίας στην Ελλάδα.  


2012

Η γκάμα του προϊόντων υγραερίου της ANDRIANOS εμπλουτίστηκε με τις κορυφαίες δεξαμενές LPG των ιταλικών οίκων RCS και Plinoxotar.

00 dexamenes ugraeriou RCS logologo plinoxotar


2013

Η ANDRIANOS σύναψε στρατηγική εμπορική συμφωνία, σε επίπεδο χονδρικής και Master Dealer για την Ελλάδα, με την εταιρεία «AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ» για τα προϊόντα της CARRIER & της TOSHIBA.

carrier logo leaf1280px Toshiba logo.svg


2015

Ιδρύεται η θυγατρική εταιρεία ΕΟΤ-ΕΞΕ, η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας που αναλαμβάνει πλέον τις εγκαταστάσεις και την τεχνική υποστήριξη των πελατών της ANDRIANOS. Μία ομάδα από εξειδικευμένους αδειούχους τεχνικούς και μηχανικούς, με ολιστική τεχνογνωσία και φιλοσοφία που βασίζεται στο τρίπτυχο: Ποιότητα - Ανταγωνιστικό Κόστος - Τήρηση του Χρονοδιαγράμματος.   

KOR 4313

logo eot ekse


2016

Ξεκινά η συνεργασία με τον όμιλο ARISTON, τον παγκόσμιο ειδικό στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης που παρέχει σε όλο τον κόσμο αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις.
Η επιτυχημένη συνεργασία από το 2010 με την Salus επεκτείνεται σε αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο όλων των προϊόντων του οίκου και ειδικά τον τομέα του Smart Home.


Ariston logologo SALUS


 2017

Παράγει και διαθέτει παγκοσμίως τα κορυφαία Ηλιοθερμικά Συστήματα με το brand name ANDRIANOS – World Leading Solar Thermal Technologies.

ANDRIANOS SOLAR THERMALWorld TOP 10 solar collector


2019

Συμμετέχει για πρώτη φορά στην ISH 2019, την μεγαλύτερη και σημαντικότερη διεθνή έκθεση στον κόσμο, στον κλάδο HVAC για την προώθηση των Ηλιοθερμικών της Συστημάτων.

 ish teaser profil s 


Σήμερα

 Μετά από 25 χρόνια από την ίδρυση της, η ANDRIANOS διανύει περίοδο ακμαίας ανάπτυξης:information technology

- Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από 24 άτομα.

- Διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα προϊόντων και συστημάτων Θέρμανσης-Κλιματισμού, Αερισμού και παραγωγή ΖΝΧ & αντιπροσωπεύει πάνω από 20 κορυφαίους οίκους όπως SALUS, RCS, WITZENMANN, NMC, ALGAS SDI, WATTS, TACONOVA, IVR, MBM, ARCO, CEME, AQUAMAX, CWT,CAEM, REFLEX, LOCTITE, FERNOX, TECNOGAS, MERTIK MAXITROL, OMB, RIELLO, RESOL, κ.α.  

-Διαθέτει πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών χονδρικής με πάνω από 100 σημεία διάθεσης των προϊόντων και των συστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο.

-Έχει στο δυναμικό της πάνω από 10.000 επιτυχημένες εγκαταστάσεις συστημάτων θερμικής άνεσης, μεταξύ των οποίων το μεγαλύτερο έργο ηλιοθερμίας σε δημόσιο κτήριο πανελλαδικά (Νοσοκομείο Καλαμάτας 2013).

- Συνεχίζει να ακολουθεί το απόλυτα επιτυχημένο μοντέλο, το οποίο στηρίζεται στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, την εξέλιξη των συνεργατών της & στον συστηματικό εκσυγχρονισμό των προϊόντων της σύμφωνα με τα κορυφαία ποιοτικά και περιβαλλοντικά πρότυπα. 

  solar thremal expert  ANDRIANOS 25 xronia GREEN small 

Στα 25 χρόνια από την ίδρυσή της η ANDRIANOS πλέον έχει δημιουργήσει σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης και παραμένει προσηλωμένη στις δεσμεύσεις της, σε συνεργάτες, καταναλωτές και προμηθευτές. Με συνέπεια και καλύπτοντας πλήρως την ανάγκη για θερμική άνεση, με υψηλούς βαθμούς απόδοσης και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. 

 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη