Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 11:51

Ποιοτικός Αερισμός με Ανάκτηση Θερμότητας σε Επαγγελματικό Χώρο – Φρέσκος καθαρός αέρας με κλειστά παράθυρα όλη την ημέρα στα γραφεία της Αρίστη Συμβουλευτική

Η Αρίστη Συμβουλευτική είναι εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών  που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά και διαθέτει στο ανθρώπινο δυναμικό της επτά άτομα που εργάζονται σε ενιαίο χώρο γραφείων 50τμ, στην έδρα της εταιρείας στην Γλυφάδα.

Το πρόβλημα έλλειψης καθαρού αέρα εντός των γραφείων

Κατά την διάρκεια του χειμώνα και του καλοκαιριού, όπου λειτουργούν τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού αντίστοιχα, παρατηρείται στους εργασιακούς χώρους κυρίως για το προσωπικό αλλά και για τους επισκέπτες – πελάτες το φαινόμενο της  έλλειψης καθαρού και φρέσκου αέρα. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζε το προσωπικό της Αρίστη Συμβουλευτική και προσπαθούσε να λύσει το πρόβλημα ανοίγοντας τις πόρτες και τα παράθυρα, δημιουργώντας όμως μια σημαντική απώλεια θερμικής ενέργειας το χειμώνα και ψύξης το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να προστίθεται μια σημαντική οικονομική δαπάνη στην εταιρία.

ASSOLO DIAGRAM GR

Η ιδανική λύση για φρέσκο και καθαρό αέρα χωρίς ενεργειακές απώλειες

Οι μηχανικοί της ANDRIANOS, με πολυετή εμπειρία στα συστήματα αερισμού, επέλεξαν το αθόρυβο Σύστημα Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας Assolo 91-1.0 για να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα. Στα  γραφεία της εταιρείας, στην Γλυφάδα Αττικής, συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ.  κρίθηκε απαραίτητη η εγκατάσταση δύο μονάδων μηχανικού αερισμού για το βέλτιστο αερισμό και εξαερισμό του χώρου.

arismos esoterikou xorou me anatisi ejoikonomisieksaerismos aera freskos andrianos

Τα οφέλη της εταιρίας από την τοποθέτηση του σύγχρονου συστήματος αερισμού με ανάκτηση θερμότητας ASSOLO:

• Πολύ μεγάλη Εξοικονόμηση Ενέργειας λόγω του μηδενισμού των απωλειών αερισμού και της παράλληλης μείωσης του κόστους λειτουργίας.
  • Βέλτιστο εσωτερικό κλίμα (IAQ) χωρίς ρεύματα αέρα.
  • Πραγματική μείωση του κόστους θέρμανσης/κλιματισμού αφού η ανάκτηση θερμότητας που επιτυγχάνεται αγγίζει το 93%.
  • Γρήγορη απόσβεση κεφαλαίου.
  • Γρήγορη απόρριψη των δυσάρεστων οσμών.
  • Απομάκρυνση αιωρούμενων σωματιδίων, γύρης και σκόνης.
  • Προστασία του κτηρίου από την καταπολέμηση της υγρασίας και τη δημιουργία μούχλας.
  • Απόλυτα αθόρυβη λειτουργία στον εργασιακό χώρο (13 Db).
  • Χαμηλή κατανάλωση ισχύος.

aerismos me anaktisi thermotitas assolo grafeiaaerismos me anaktisi thermotitas assolo grafeia aristi

Με την παραπάνω ποιοτική εγκατάσταση, ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό της εταιρίας απολαμβάνουν πλέον την απαιτούμενη ποιοτική άνεση του εσωτερικού περιβάλλοντος, χάρη στα παρεχόμενα πλεονεκτήματα του Συστήματος Αερισμού - Εναλλάκτη αέρα-αέρα με ανάκτηση θερμότητας Assolo.

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για να ενημερωθείτε για τα Συστήματα Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας ASSOLO.

Εγγραφή