Αναζήτηση

Ένα ακόμα έργο αναβάθμισης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σε ξενοδοχειακή μονάδα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την ομάδα της ANDRIANOS και της ΕΟΤ-ΕΞΕ, με την αντικατάσταση του παλαιού ψυκτικού μηχανήματος στο ξενοδοχείο REX στην Καλαμάτα, με μια νέα ψυκτική μονάδα CARRIER, σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης.

 001 xenodoxeio rex kalamata 001b Rex Hotel

Το ιστορικό ξενοδοχείο REX στην Καλαμάτα

Το ξενοδοχείο REX στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο και αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα στο κέντρο της Καλαμάτας, σε περίοπτη θέση στο κεντρικό πεζόδρομο της Αριστομένους, ακριβώς δίπλα από το ιστορικό δημαρχείο της πόλης. Αποτελεί σταθερή αξία στην τουριστική υποδομή της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και δέχεται πλήθος επισκεπτών κατά τη διάρκεια όλου του έτους.

Για τις ανάγκες κλιματισμού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το ξενοδοχείο διέθετε ένα ψύκτη παλαιάς τεχνολογίας, που τα τελευταία χρόνια προκαλούσε «πονοκέφαλο» στους ιδιοκτήτες, την διεύθυνση και τους τεχνικούς-συντηρητές του ξενοδοχείου, αφού οι συνεχείς βλάβες και δυσλειτουργίες, σε συνδυασμό με την πολύ υψηλή κατανάλωση σε ηλεκτρικό ρεύμα, τον καθιστούσαν ένα μόνιμο πρόβλημα στην λειτουργία της επιχείρησης. Μια σοβαρή βλάβη, εν μέσω καύσωνα επέσπευσε τη ανάγκη για αντικατάσταση του.

Μετά την επίσκεψη των έμπειρων μηχανικών της ANDRIANOS στο κτίριο του ξενοδοχείου και αφού ο λοιπός ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός, πέραν του παλαιού ψύκτη, κρίθηκε σε ικανοποιητική κατάσταση, λήφθηκε η απόφαση για την προμήθεια και την εγκατάσταση μιας νέας αξιόπιστης ψυκτικής μονάδας, προς αντικατάσταση της παλαιάς.

Κατόπιν μελέτης και ανάλυσης των απαραίτητων ψυκτικών φορτίων για την ξενοδοχειακή μονάδα, επιλέχθηκε ο ψύκτης CARRIER 30RB-090R--0012, ώστε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κλιματισμού, ακόμα και την ιδιαίτερα θερμή περίοδο του καλοκαιριού.

002 antikatastash palaiou psukth003 ekfortosi neou psukth carrier

Η αποξήλωση του παλαιού ψύκτη (αριστερά) και η αντικατάσταση του με τον νέο ψύκτη CARRIER (δεξιά)

Εν μέσω καύσωνα, και σε μόλις μια εβδομάδα από την αρχική παραγγελία, ο νέος ψύκτης παραδόθηκε στο ξενοδοχείο REX και η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) της ANDRIANOS ανέλαβε αμέσως την εγκατάσταση του, την σύνδεση με το υφιστάμενο δίκτυο καθώς και την αρχική ρύθμιση και εκκίνηση του.

004 egkatastasi psukth apo eot exe

Η εγκατάσταση του νέου ψύκτη CARRIER έγινε με επιτυχία από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) της ANDRIANOS

Με τον βαθμό απόδοσης EER να φθάνει στα 2,95, πρακτικά ο νέος ψύκτης θα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και κατ΄επέκταση χρημάτων. Ενώ, χάρη στις σύγχρονες προδιαγραφές του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, εγγυάται την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία, που τόσο έχουν ανάγκη οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

005 neos psukths carrier006 neos psukths carrier

007 oloklhrwsh egkatastashs psukth carrier

Ο νέος ψύκτης CARRIER προσφέρει υψηλή απόδοση, οικονομία και απροβλημάτιστη λειτουργία, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του ξενοδοχείου

Η ANDRIANOS από το 1994 παρέχει αξιόπιστες λύσεις για θέρμανση, κλιματισμό και παραγωγή ζεστού νέρου σε ξενοδοχειακές μονάδες. Με αιχμή του δόρατος τα κορυφαία ηλιοθερμικά της συστήματα καθώς και με αξιόπιστες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους, όπως η CARRIER, έχει καλύψει τις ανάγκες ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.  Χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία των μηχανικών της, την άριστη γνώση της αγοράς HVAC, και την κορυφαία ομάδα τεχνικών-εγκαταστατών, την ΕΟΤ-ΕΞΕ, προσφέρει πάντα στους πελάτες της, κορυφαίες λύσεις στις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη