Επιτυχής καταχώρηση της ANDRIANOS στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών (ESCO) του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Η Διεύθυνση Ενεργειακών Πολιτικών και Ενεργειακής Αποδοτικότητας της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ακολουθώντας τη συνολική αλλαγή της Ευρωπαϊκής ενεργειακής πολιτικής τα τελευταία χρόνια, πιστοποιεί τις ελληνικές επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν και εκτελούν επιτυχώς Έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας παρέχοντας Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης στους πελάτες τους.

Η εταιρεία ANDRIANOS, με εμπειρία 21 ετών και έχοντας υλοποιήσει πλήθος εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας με χρήση ΑΠΕ, πιστοποίησε την ικανότητα παροχής υπηρεσιών με συμβάσεις ενεργειακής απόδοσης, με την εγγραφή της στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Σ’ έναν προικισμένο από τη φύση τόπο σαν την Ελλάδα, η μετάβαση σ’ ένα πρότυπο που θα βασίζεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη διαχείριση της ενεργειακής ζήτησης είναι εφικτή. Η εξοικονόμηση της ενέργειας τίθεται στο κέντρο της ενεργειακής πολιτικής τα επόμενα χρόνια. Η εξοικονόμηση και η ορθή διαχείριση της ενέργειας αποτελούν το πιο σημαντικό, οικολογικά βέλτιστο, εγχώριο «κοίτασμα» ενέργειας της χώρας μας. Γι’ αυτό, η εξοικονόμηση της ενέργειας και η προώθηση των ΑΠΕ, με παράλληλη ανάπτυξη τεχνογνωσίας και τεχνολογίας και με προϋπόθεση την αύξηση της απασχόλησης και της προστιθέμενης αξίας στην οικονομία μας, αποτελούν προτεραιότητες.

Η Πράσινη Ανάπτυξη αποτελεί μια νέα στρατηγική για την έξοδο από αυτήν την κρίση επιδιώκοντας την ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης της χώρας, την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Όλα αυτά δεν μπορεί να γίνουν χωρίς επένδυση στην παιδεία, τη γνώση, την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες. Η ανάδειξη αυτού του νέου αναπτυξιακού προτύπου ανοίγει νέες δυνατότητες από τον αγροτικό μέχρι τον τουριστικό τομέα, δημιουργώντας νέες προοπτικές στον κλάδο της μεταποίησης, στον κατασκευαστικό τομέα, στον τομέα της ενέργειας.
Προτεραιότητες αποτελούν το κλίμα και η ενέργεια, η αναδιάρθρωση στους παραγωγικούς τομείς και η εξοικονόμηση των φυσικών πόρων, προτεραιότητες που συνδέονται με τη δραστηριότητα του νεοσύστατου Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Η ANDRIANOS τηρεί τη διαρκή δέσμευση απέναντι στους πελάτες της και συνεχίζει τις ενέργειες προς την αναπτυξιακή της πορεία, βασιζόμενη στις νέες τεχνολογίες, έχοντας ως στόχο την ενεργειακή εξοικονόμηση στα κτίρια με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και αναβαθμίζοντας τα ενεργειακά, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη της Ελλάδος και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ξενοδοχείο Menelaion στη Σπάρτη, ένα έργο ΑΠΕ και ΕΞΕ, το οποίο μελετήθηκε και κατασκευάστηκε από την ANDRIANOS με Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ)

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη