Δυναμικό παρόν θα δώσει για ακόμη φόρα η ANDRIANOS στην μεγαλύτερη έκθεση  στους τομείς της Θέρμανσης, της Ψύξης και της Ηλιακής Ενέργειας, τη Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2020, η οποία θα διεξαχθεί στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo” από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020.

Η CLIMATHERM ENERGY 2020 είναι η μοναδική εξειδικευμένη διεθνή έκθεση, στον χώρο της ενέργειας, η οποία  διοργανώνεται με τεράστια αποδοχή από τους επαγγελματίες του κλάδου, τα τελευταία 30 χρόνια στη χώρα μας. Με συμμετοχές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με εμπλουτισμένους όλους τους θεματικούς τομείς της και ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα παράλληλων εξειδικευμένων εκδηλώσεων, αναμένει  την παρουσία χιλιάδων επαγγελματιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση: climatherm.gr

climatherm banner

H ANDRIANOS συμμετέχει στην CLIMATHERM ENERGY, την σημαντικότερη κλαδική έκθεση στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια εδώ και 20 χρόνια και φυσικά θα δώσει δυναμικό παρόν και στην φετινή διοργάνωση.

Με 25 χρόνια εμπειρίας στις τεχνολογίες αιχμής, εισάγει και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο, πάνω από 25 κορυφαίες εταιρείες, με τους πλέον στρατηγικούς συνεργάτες της, που θα παρουσιαστούν και στην έκθεση να είναι η CARRIER & TOSHIBA με Αντλίες Θερμότητας, Fan Coils και Κλιματιστικά Συστήματα για οικιακή και επαγγελματική χρήση,  η ARISTON με τις Αντλίες Θερμότητας και τους Επίτοιχους Λέβητες αερίου με πολύ υψηλούς βαθμούς απόδοσης, ο Γερμανικός οίκος GOK με Εξαρτήματα για Δίκτυα Υγραερίου και Φυσικού Αερίου και ο Ιταλικός Οίκος RCS με Δεξαμενές Υγραερίου.

Επιπλέον, στο τομέα της Εξοικονόμησης Ενέργειας θα παρουσιαστούν, ο κορυφαίος οίκος SALUS με συστήματα ελέγχου Η/Μ εγκαταστάσεων (Smart Home) και τα πλέον αποδοτικά συστήματα Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας ASSOLO.

Σημαντική καινοτομία είναι τα νέα ηλιακά δοχεία Ενεργειακή Κλάσης Α, που βελτινουν ακόμα περισσότερο τα υψηλής ποιότητας Ηλιοθερμικά της Συστήματα της ANDRIANOS, που εξασφαλίζουν πιστοποιημένη απόδοση στις καλύτερες τιμές παγκοσμίως.

iliaka doxeia andrianos energeiakis klasis a

Τα νέα Ηλιακά Δοχεία φρέσκου νερού διέλευσης για νερό χρήσης και υποβοήθηση θέρμανσης AND-SOLAR FS1 είναι κατασκευασμένα στην Γερμανία με τα υψηλότερα stantard ποιότητας.
H θέρμανση του νερού χρήσης γίνεται μέσω κυματοειδούς σωλήνα υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα με 1 λείο σωλήνα εναλλάκτη θερμότητας για σύνδεση σε ηλιακό σύστημα.
Με τα νέα δοχεία γίνεται πιο αποτελεσματική η αποθήκευση της θερμότητας μέσω των ενσωματωμένων διατάξεων στρωματοποίησης.

Διατίθεται με 4 είδη μονώσεων:
• με 75μμ μόνωση από σύνθετο υλικό σκληρού αφρού HVI (Ενεργειακή Κλάση Α)
• με 75μμ μόνωση από σκληρό αφρό PU (Ενεργειακή Κλάση Β)
• με 160mm Green Line, μόνωση πάχους 140mm, και 5mm μανδύα (Ενεργειακή Κλάση B)
• με 120mm Green Line, μόνωση πάχους 100mm, και 5mm μανδύα (Ενεργειακή Κλάση C)

Solar Quality made in Germany

banner andrianos climatherm

Από το 1994, η ANDRIANOS έχει δημιουργήσει ένα πακέτο λύσεων που συνδυάζει την ποιότητα, την αξιοπιστία, τις ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως την πολύ υψηλή απόδοση όλων των συστημάτων της, με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας στην Αίθουσα 3, Θέση Α1 για να δούμε μαζί το πλήρες προϊοντικό πακέτο με τις βέλτιστες & πιο σύγχρονες Ενεργειακές Λύσεις για τη Θέρμανση, τον Κλιματισμό, την Παραγωγή Ζεστών Νερών Χρήσης και την Εξοικονόμηση Ενέργειας στα κτίρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2721023124 ή στο e-mail:   εάν επιθυμείτε να σας στείλουμε πρόσκληση για ελεύθερη είσοδο στην CLIMATHERM ENERGY 2020.

ΕΣΠΑ