Αναζήτηση

Η ANDRIANOS, ως πρωτοπόρος στις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής Θερμικής Ενέργειας, έδωσε δυναμικά το παρών στην φετινή “Climatherm - Energy” όπου παρουσίασε την πλούσια γκάμα προϊόντων της για την Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, την Ψύξη, την Θέρμανση & τον αυτόνομο Αερισμό των χώρων, καθώς και την Έξυπνη Διαχείριση τους με συστήματα Smart Home.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η “Climatherm - Energy” επέστρεψε δυναμικά και κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου της ενέργειας, οι οποίοι παρέμειναν πιστοί στο μεγαλύτερο ραντεβού του κλάδου, παρά τις δυσκολίες λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

Το περίπτερο της ANDRIANOS ξεχώρισε από τους επισκέπτες της έκθεσης, για το πλήρες προϊοντικό πακέτο που παρουσίασε, με προϊόντα που έχουν επιλεχθεί με γνώμονα τα μεγάλα ποσοστά Εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρουν και τα υψηλά stantard ποιότητας που διαθέτουν.

02 andrianos climatherm ipourgos skrekas 02b andrianos climatherm ipourgos skrekas smart home

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Κώστα Σκρέκα στο περίπτερο της ANDRIANOS, όπου και συνομίλησε με τον κο Γεώργιο Ανδριανό, ιδιοκτήτη και διευθύνων σύμβουλο της ANDRIANOS, για τις εξελίξεις στον κλάδο και τις νέες τεχνολογίες στη θέρμανση, τον κλιματισμό και τα συστήματα Smart Home.

Επιπλέον, οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS έδωσαν ενεργειακές λύσεις και ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου τους συνεργάτες χονδρικής, τους επαγγελματίες καθώς και τους ιδιώτες που επισκέφθηκαν το περίπτερο. Δείτε παρακάτω τα προϊόντα και τις λύσεις που παρουσιάστηκαν αναλυτικά:

Το Smart Home της SALUS με απόλυτη εξειδίκευση στο κλάδο HVAC

03 andrianos climatherm 2022 03b andrianos climatherm smart home sistima salus

Η ANDRIANOS αναγνωρίζοντας την ανάγκη των επαγγελματιών της ενέργειας για συστήματα έξυπνης διαχείρισης και απομακρυσμένου ελέγχου στην Θέρμανση, τον Κλιματισμό & την παραγωγή ΖΝΧ, παρουσίασε το σύστημα Smart Home της SALUS με απόλυτη εξειδίκευση στο κλάδο HVAC.

Το SALUS Smart Home υπερτερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα Smart Home της αγοράς, αφού προσφέρει υψηλή Εξοικονόμηση Ενέργειας, ευκολία εγκατάστασης, τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νέα κτίρια και παρέχει συνεχή εξέλιξη & αναβάθμιση του λογισμικού με προσθήκη νέων συσκευών, ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Επιπλέον, αποτελεί επιδοτούμενη παρέμβαση στα προγράμματα “Εξοικονομώ” και παρέχεται αποτελεσματική υποστήριξη από το εξειδικευμένους μηχανικούς της ANDRIANOS, οι οποίοι παρουσίασαν αληθινά παραδείγματα σύγχρονων εφαρμογών Κεντρικού & Απομακρυσμένου Ελέγχου και Παραμετροποίησης που έχουν εγκατασταθεί σε πλήθος οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών κτιρίων.

 

Αυτόνομος Αερισμός και Εξαερισμός χωρίς Ενεργειακές Απώλειες με το μοναδικό σύστημα ASSOLO

 14 andrianos climatherm aerismos me anaktisi assolo 14 andrianos climatherm aerismos me anaktisi assolo tomi

Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέντρισε το καινοτόμο σύστημα αυτόνομου Αερισμού και Εξαερισμού χωρίς Ενεργειακές Απώλειες ASSOLΟ, το οποίο προσφέρει συνεχή παροχή ολόφρεσκου αέρα με κλειστά παράθυρα και συμβάλει στην μείωση των απωλειών θερμότητας έως και 93%, χάρη στον κεραμικό εναλλάκτη που αποθηκεύει την θερμότητά του χώρου.

Μία ακόμα παρέμβαση ως προς την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, την οποία αναζητούν όλο και περισσότερο οι καταναλωτές και κατ’ επέκταση οι επαγγελματίες, αφού συνήθως προσθέτει μία βαθμίδα κλάσης στο ενεργειακό πιστοποιητικό του κτιρίου (από C σε Β, από B+ σε A, κλπ.).

Το σύστημα Μηχανικού αερισμού & εξαερισμού ASSOLO είναι ενεργειακής κλάσης Α, διαθέτει πιστοποίηση CE και είναι σύμφωνο με την οδηγία Ecodesign.

 

Τα Κορυφαία Ηλιοθερμικά Συστήματα της Ελληνικής Αγοράς

04 andrianos climatherm iliothermia sistimata 04b andrianos climatherm iliakoi sillektes iliothermia

Η ANDRIANOS μέσα από την συνεχή ενασχόληση της με τις Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, έχει καταφέρει να δημιουργήσει καινοτόμα Ηλιοθερμικά Συστήματα Υπερυψηλής Απόδοσης, τα οποία καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις Θέρμανσης και Παραγωγής ΖΝΧ.

Στο περίπτερο της ANDRIANOS παρουσιάστηκε μία πρότυπη εγκατάσταση Ηλιοθερμικού συστήματος με το Ηλιακό δοχείο διέλευσης φρέσκου νερού ANDRIANOS AND-SOLAR FS1, τον Ηλιακό Συλλέκτη ANDRIANOS AND-SOLAR PREMIUM, τον Ηλιακό Σταθμό διπλής σωλήνωσης Tacosol Circ ZR Τaconova Ελβετίας, τον Ηλιακό Ελεγκτή DeltaSol SLT της RESOL και τις εύκαμπτες σωληνώσεις NMC Γερμανίας.

Τα Ηλιακά Δοχεία κατασκευάζονται για την ANDRIANOS στην Γερμανία με τα υψηλότερα stantard ποιότητας και αποτελούν τα μοναδικά Θερμοδοχεία που επιτυγχάνουν Ενεργειακή κλάση Α στην Ελληνική αγορά. Σε συνδυασμό με τους κορυφαίους Ηλιακούς Συλλέκτες της ANDRIANOS AND-solar PREMIUM & PREMIUM PLUS, οι οποίοι κατατάσσονται στο TOP 10 σε απόδοση παγκοσμίωςcol=69% σύμφωνα με το EN 12975), δημιουργούν το πιο αποδοτικό σύστημα ηλιοθερμίας με επίπεδους συλλέκτες.

 

Αντλίες Θερμότητας, Fan Coils και Κλιματιστικά Συστήματα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, CARRIER & TOSHIBA

05 andrianos climatherm carrier toshiba 05b andrianos climatherm carrier toshiba klimatismos

Οι κορυφαίοι οίκοι CARRIER & TOSHIBA, διαθέτουν άρτια τεχνολογικά προϊόντα, τα οποία προσφέρουν θερμική άνεση με υψηλή ενεργειακή απόδοση έως Α+++ και «έξυπνες» λειτουργίες, επιτυγχάνοντας έλεγχο της θερμοκρασίας με υψηλή ακρίβεια και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας που φθάνει και το 70%. Αντλίες Θερμότητας, Fan Coilsοικιακά κλιματιστικά - A/C & κλιματιστικά τύπου VRF - Πολυδιαιρούμενα.

 

Επίτοιχους Λέβητες αερίου με πολύ υψηλούς βαθμούς απόδοσης και Αντλίες Θερμότητας, ARISTON

06 andrianos climatherm ariston levites aerioy antlies 05b andrianos climatherm carrier toshiba klimatismos

Η ARISTON χαρακτηρίζεται ως ο παγκόσμιος ειδικός στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης παρέχοντας σε όλο τον κόσμο αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις για την άνεσή του, με ιταλικό σχεδιασμό. Μία ακόμα συνεργασία της ANDRIANOS, που επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρίας στην ποιότητα και την καινοτομία. Επίτοιχους Λέβητες αερίου,  Αντλίες Θερμότητας Fan Coils.

 

Ασφάλεια & Ποιότητα στα δίκτυα Υγραερίου και Φυσικού αερίου με την πιο πλήρη γκάμα της ελληνικής αγοράς

 13 andrianos climatherm ugraerio lpg fisiko aerio

Μετά από 28 χρόνια ενασχόλησης με τα δίκτυα Υγραερίου και Φυσικού αερίου σε επίπεδο λιανικής και χονδρικής πώλησης, η ANDRIANOS έχει καταφέρει να συνάψει συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως.

Οι ρυθμιστές πίεσης και τα εξαρτήματα του γερμανικού οίκου GOK, ο ανοξοίδωτοι σωλήνες και τα εξαρτήματα υγραερίου και φυσικού αερίου του γαλλικού οίκου Decayeux, οι Δεξαμενές Υγραερίου των Ιταλικών Οίκων RCS και CPS και οι κορυφαίοι επίτοιχοι λέβητες αερίων καυσίμων υψηλών βαθμών απόδοσης της ARISTON, συγκέντρωσαν για ακόμη μία φορά το θερμό ενδιαφέρον μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών.


Η φετινή συμμετοχή της ANDRIANOS και η μεγάλη αποδοχή και το ενδιαφέρον τόσο των παλαιών όσο και των νέων συνεργατών απέδειξε η εταιρία θα πρωταγωνιστήσει στον κλάδο της ενέργειας και στην μετά κορωνοϊού εποχή.  

Σύσσωμη η ομάδα των μηχανικών πωλήσεων της ANDRIANOS ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες της φετινής CLIMATHERM και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη έκθεση του κλάδου.

 07 andrianos climatherm omada mixanikon

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ