Αναζήτηση

Για μία ακόμα χρονιά η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ έδωσε το «παρών» στα μεγάλα γεγονότα, συμμετέχοντας με επιτυχία και φέτος, στην διεθνή έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2014 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», από 6 έως 9 Μαρτίου.

Η ΑNΔΡΙΑΝΟΣ ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια και από τότε ασχολείται με την Θέρμανση, την Ψύξη, το Αέριο, τα Ηλιακά Συστήματα, την Εξοικονόμηση Ενέργειας και με τις Ποιοτικές Κτιριακές Εγκαταστάσεις. Για το λόγο αυτό εισάγει και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο, 23 εταιρείες, με πλέον στρατηγικούς συνεργάτες της, τη Γερμανική GOK, την Αυστριακή TISUN και την Ιταλική PLINOXOTAR.  Η έδρα της ΑNΔΡΙΑΝΟΣ είναι στην Καλαμάτα, ενώ στην Αθήνα βρίσκεται μόνο το τμήμα πωλήσεων Χονδρικής.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες γνωρίζουν την εταιρεία ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο της κορυφαίας γερμανικής GOK, που παράγει εξαρτήματα για δίκτυα αερίων και υγρών καυσίμων και η οποία λόγω της ποιότητας της έχει κατακτήσει την παγκόσμια και την Ελληνική αγορά, στην οποία κατέχει ηγετική θέση. Προϊόντα της κορυφαίας Γερμανικής εταιρείας εκτέθηκαν στο φετινό περίπτερο προσελκύοντας για μια φορά ακόμα, το θερμό ενδιαφέρον μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών.

Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ το 2007 υπέγραψε συμβόλαιο Αποκλειστικής Συνεργασίας με την πρωτοπόρο Αυστριακή εταιρεία TISUN η οποία παράγει συστήματα για παραγωγή όχι μόνο ζεστών νερών χρήσης αλλά και θέρμανσης χώρων και κολυμβητικών δεξαμενών.  Από τότε ξεκίνησε να αναπτύσσει πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών των προϊόντων TISUN, υποστηρίζοντας ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, την υλοποίηση μεγάλων ιδιωτικών ηλιοθερμικών έργων καθώς επίσης και μεγάλων δημοσίων έργων όπως αυτό του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Καλαμάτας, του μεγαλύτερου δημόσιου ηλιοθερμικού έργου στην Ελλάδα.

Η πρόσφατη συνεργασία της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ με την εταιρεία «AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ A.E», εκτός άλλων προϊόντων, πρόσθεσε στην γκάμα της, τις κορυφαίες Αντλίες Θερμότητας CARRIER και TOSHIBA, για τις οποίες το ενδιαφέρον κατά την διάρκεια της έκθεσης ήταν μεγάλο, τόσο από επαγγελματίες τεχνικούς και μηχανικούς, όσο και από ιδιώτες, που αναζητούσαν τις βέλτιστες λύσεις για εξοικονόμηση στην οικία τους.

Οι Δεξαμενές Υγραερίου του Ιταλικού οίκου PLINOXOTAR, που εκτέθηκαν στο περίπτερο της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Πρόκειται για ένα ποιοτικό προϊόν, το οποίο μέσω της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, με όπλο την πιστοποιημένη υψηλή ασφάλεια, την ευρεία γκάμα για την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο δύσκολων περιπτώσεων και πλεονέκτημα την πολύ προσιτή τιμή, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται ραγδαία στην ελληνική αγορά.

Τέλος, οι επισκέπτες στο περίπτερο της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ είχαν την ευκαιρία, εκτός από τα προϊόντα των οίκων TISUN, GOK, CARRIER, TOSHIBA και PLINOXOTAR, να δουν από κοντά τις εύκαμπτες ανοξείδωτες σωληνώσεις AEROLINE, κατάλληλες για Ηλιακά Συστήματα και τις ανοξείδωτες καμινάδες του Ισπανικού οίκου CONVESA. 

Ύστερα και από την μεγάλη αποδοχή και το ενδιαφέρον τόσο των παλαιών όσο και νέων συνεργατών στην Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2014, η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ αναμένεται να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, στους τομείς Εξοικονόμησης Ενέργειας και Ποιοτικών Κτιριακών Εγκαταστάσεων,  στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.  

 • DSC_0005.JPG
 • DSC_0020.JPG
 • DSC_0039.JPG
 • DSC_0055.JPG
 • DSC_0058.JPG
 • DSC_0065.JPG
 • DSC_0069.JPG
 • DSC_0080.JPG
 • DSC_0085.JPG
 • DSC_0121s.jpg
 • DSC_0181.JPG

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ