| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 17:32

Διεύρυνση της συνεργασίας της Andrianos με τον όμιλο «Ariston Thermo»

Μετά από 1,5 έτος επιτυχημένης συνεργασίας, η ANDRIANOS και ο όμιλος ARISTON Thermo Group ανανέωσαν και διεύρυναν την συνεργασία τους για τη χονδρική διάθεση όλων των προϊόντων με το brand ARISTON. Η έως τώρα συνεργασία των δύο εταιρειών είχε εστιάσει στη χονδρική διάθεση των καινοτόμων ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και των αντλιών θερμότητας με το brand ARISTON, καθώς και των επίτοιχων λεβήτων CHAFFOTEAUX, ενώ με την πρόσφατη συμφωνία η ANDRIANOS θα διαθέτει την πλήρη γκάμα προϊόντων ARISTON που περιλαμβάνει τους πιο σύγχρονους επίτοιχους λέβητες ARISTON για χρήση με υγραέριο & φυσικό αέριο.

   ANDRIANOS LOGO NO BACKGROUND   handshaking   

Η ARISTON συγκαταλέγεται στους καλύτερους κατασκευαστές στην Ευρώπη και διαθέτει προϊόντα υψηλής ενεργειακής κλάσης που είναι πλήρως εναρμονισμένα με τον κανονισμό ErP (Energy related Products). Χάρη στην παγκόσμια τεχνογνωσία και τη βαθιά κατανόηση των καταναλωτικών αναγκών, η ARISTON κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη από εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο, για πάνω από 50 χρόνια, πουλώντας προϊόντα σε περισσότερες από 150 χώρες. Η ARISTON εκτιμάται και από ειδικούς και επαγγελματίες για την προσπάθεια επανασχεδιασμού των προϊόντων της για να κάνει όλες τις διαδικασίες εγκατάστασης και συντήρησης ευκολότερες και γρηγορότερες.

Η Ariston είμαι μέλος του ομίλου Ariston Thermo Group που θεωρείται ο παγκόσμιος ειδικός στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης παρέχοντας σε όλο τον κόσμο αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις με ιταλικό σχεδιασμό. O ομίλος Ariston Thermo Group δραστηριοποιείται σε 150 χώρες, διαθέτει 18 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε 10 χώρες και απασχολεί συνολικά 6.700 εργαζόμενους. Παράγει και διανέμει περίπου 7.000.000 προϊόντα ετησίως (πάνω από 35 εκατομμύρια ανταλλακτικά) και ο κύκλος εργασιών για το 2015 ήταν 1,43 δις €.

Η νέα συνεργασία με την ANDRIANOS αφορά τη χονδρική διάθεση των καινοτόμων προϊόντων ARISTON για τη θέρμανση, τη ψύξη και παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης. Αναλυτικότερα διατίθενται:

  • Επίτοιχοι λέβητες αερίων καυσίμων με τεχνολογία συμπυκνωμάτων πολύ υψηλής απόδοσης.
  • Υβριδικά συστήματα που αποτελούνται από επίτοιχο λέβητα και αντλία θερμότητας, με ενσωματωμένο σύστημα αυτόματου ελέγχου για χρήση του ενός ή του άλλου συστήματος, αναλόγως των συνθηκών.
  • Αντλίες Θερμότητας για παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης για μικρά κτίρια, με την πληρέστερη γκάμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Αντλίες Θερμότητας πολύ υψηλών βαθμών απόδοσης για την Ψύξη και την Θέρμανση των χώρων
  • Ταχυθερμαντήρες αερίου και αυτόνομοι θερμαντήρες αερίου.
  • Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες υψηλής ενεργειακής κλάσης

Η ANDRIANOS συνεχίζοντας την διαρκή ενασχόληση με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, παρέχει υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά προϊόντα. Με τη νέα συνεργασία προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών της την πιο ολοκληρωμένη ποιοτική γκάμα, με ολιστικές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας για κτίρια με χαμηλό λειτουργικό κόστος, χωρίς τεχνικά προβλήματα και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!