Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 12:40

Επαγγελματικός κλιματισμός σε κεντρικό φαρμακείο της Καλαμάτας

Μια ακόμα νέα επιχείρηση, ένα κεντρικό φαρμακείο της Καλαμάτας, εμπιστεύτηκε τις ενεργειακές λύσεις της ANDRIANOS για την αποδοτική θέρμανση και ψύξη των χώρων της.

Στη νέα επιχείρησης τους, οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου στο κέντρο της Καλαμάτας, επέλεξαν την ANDRIANOS για την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του νέου συστήματος κλιματισμού.

Οι μηχανικοί της ANDRIANOS ανέλυσαν τις ανάγκες της επιχείρησης και τις ιδιαιτερότητες του χώρου ώστε να επιλέξουν το βέλτιστο σύστημα θέρμανσης-κλιματισμού για το ανακαινισμένο φαρμακείο. Το νέο σύστημα αποτελείται από κλιματιστικό τύπου κασέτας, τεσσάρων κατευθύνσεων, με ισχύ 36.000btu/h για την πλήρη κάλυψη των θερμικών και ψυκτικών αναγκών του χώρου. Το συγκεκριμένο σύστημα κλιματισμού του κορυφαίου οίκου CARRIER αποτελεί μια ιδιαίτερα συμφέρουσα επαγγελματική λύση για αποδοτική και ποιοτική θέρμανση και ψύξη.

Η εγκατάσταση του νέου συστήματος υλοποιήθηκε από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (Ε.Ο.Τ - Ε.Ξ.Ε) της ANDRIANOS, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του υπεύθυνου μηχανολόγου μηχανικού, ώστε να επιτευχθεί η απαιτούμενη υψηλή ποιότητα.

Εδώ και 22 χρόνια η ANDRIANOS ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά προϊόντα. Επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας είναι η εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών στην υψηλή τεχνογνωσία μας.

Εγγραφή