Αναζήτηση

Με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας με ομιλητή τον Γεώργιο Ανδριανό, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στο αμφιθέατρο του 1ου Πυροσβεστικού σώματος Κέρκυρας .

Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ζητήθηκε από τον κύριο Γεώργιο Ανδριανό, Διπλ. Ηλεκ. Μηχ. ΑΠΘ, ΜΒΑ, ιδιοκτήτη και διευθύνων σύμβουλο της ANDRIANOS, να παρουσιάσει τις απαραίτητες προφυλάξεις που πρέπει να υπάρχουν στα δίκτυα υγραερίου.
Η ANDRIANOS πρωταγωνιστεί στην αγορά των αερίων καυσίμων 25 χρόνια τώρα και συμβάλλει στη διαρκή ενημέρωση των συνεργατών της, των πελατών της καθώς και όλων των δημόσιων φορέων στις σύγχρονες τεχνικές εγκατάστασης και την ασφάλεια των δικτύων υγραερίου. Είναι η μοναδική επιχείρηση στη Πελοπόννησο που διαθέτει μόνιμο προσωπικό με όλες τις απαραίτητες άδειες για Εγκατάσταση και Τεχνική Υποστήριξη Δικτύων Υγραερίου και επιπλέον διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015 από το TUV AUSTRIA

02 imerida kerkyra ygraerio purosbestiki 

Η εκπαιδευτική ομιλία του κου Ανδριανού με θέμα «Επικίνδυνες καταστάσεις στη χρήση υγραερίου - Τρόποι αντιμετώπισής τους» είχε μεγάλο ενδιαφέρον και οι συνολικά 120 πυροσβέστες που την παρακολούθησαν συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση με πλήθος ερωτήσεων σχετικά με τις εγκαταστάσεις υγραερίου και διευκρινήσεων σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών και των πυροσβεστών στις περιπτώσεις επικίνδυνων καταστάσεων.

03 imerida kerkira dioikitis lpg

Από δεξιά: Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, πύραρχος Γιάννης Ζαμάνης, ο Γεώργιος Ανδριανός, ο αντιπύραρχος Νικόλαος Κολοβός και ο αντιπυραγός Μανώλης Γιακουμάκης.

 

04 imerida kerkyra lpg purosvestiki

05 prosklisi imerida ugraerio

06 imerida kerkira lpg purosvestiki

Προβληματισμοί από τα στελέχη του πυροσβεστικού σώματος και απαντήσεις από τον κύριο Ανδριανό.

 07 imerida kerkura lpg

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας έγινε σύντομη διακοπή και παρέμβαση από την υποψήφια περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κρατσά.

Η ομιλία του κου Ανδριανού στην Π.Υ. Κέρκυρας, αποτελεί μέρος μίας σειράς εκπαιδευτικών δράσεων που σκοπό έχουν την εμπεριστατωμένη ενημέρωση των πολιτών, των μηχανικών και των αρμόδιων φορέων, όπως του Πυροσβεστικού σώματος, για το κρίσιμο θέμα των εγκαταστάσεων υγραερίου. Ξεκίνησε από την ημερίδα του ΤΕΕ Τρίπολης την 1η Απριλίου 2019 και θα συνεχιστεί με την ημερίδα της Π.Υ. Καλαμάτας στις 12 Απριλίου 2019 και την ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ Καλαμάτας στις 16 Απριλίου 2019.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη