Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 17:07

Η 4η πτέρυγα του Ηλιοθερμικού Συστήματος «στο camping» της ΕΡΤ είναι γεγονός

Πέρασαν περισσότερα από είκοσι χρόνια από την πρώτη προβολή της εξαιρετικής , κινηματογραφικού ύφους, σειράς «στο camping» της ΕΡΤ. Το περίφημο αυτό camping της τηλεοπτικής σειράς, στην μαγευτική Παραλία της Πλάκας στην Αργολίδα, παραμένει ενεργό και αναβαθμίζεται διαρκώς για να προσφέρει πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες στους επισκέπτες τους.

 triton1 

 

Το camping Τρίτων ΙΙ, όπου γυρίστηκε η περίφημη σειρά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πληρέστερα camping της χώρας, με εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου & επισκέπτες από όλο το κόσμο. Οι ιδιοκτήτες του έχουν κατανοήσει πλήρως τα πολλαπλά οφέλη των ηλιοθερμικών συστημάτων & έχουν εξοπλίσει και τις 4 πτέρυγες της τουριστικής επιχείρησης με ποιοτικά ηλιοθερμικά συστήματα της ANDRIANOS, για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε επιτυχώς η 4η πτέρυγα του ηλιοθερμικού συστήματος, με την εγκατάσταση δύο νέων ηλιακών θερμοδοχείων θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης TiSUN ProClean Αυστρίας και 12 επιλεκτικών ηλιακών συλλεκτών TiSUN PFM με υψηλό βαθμό απόδοσης.

  

Την απαραίτητη μελέτη του έργου και την προμήθεια του εξοπλισμού ανέλαβε η ANDRIANOS, η οποία παρέχει Ενεργειακές Λύσεις από το 1994 καλύπτοντας την ανάγκη για θερμική άνεση, με υψηλούς βαθμούς απόδοσης και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Η εγκατάσταση, παραμετροποίηση και θέση σε λειτουργία του συστήματος έγινε από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ), η οποία θα προσφέρει και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη, με την τακτική συντήρηση, την βελτιστοποίηση του ηλιοθερμικού συστήματος τα επόμενα έτη.

Το έργο αυτό, έρχεται να ισχυροποιήσει τη συνεργασία της ANDRIΑNOS με το camping Τρίτων ΙΙ (μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια) και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την ολιστική τεχνογνωσία, τόσο της ANDRIANOS όσο και των εξειδικευμένων μηχανικών και τεχνικών της E.O.T - ΕΞ.Ε., αφού όλοι μαζί κατάφεραν να προσφέρουν στον πελάτη το τρίπτυχο της επιτυχίας: Ποιότητα - Ανταγωνιστικό Κόστος - Τήρηση του Χρονοδιαγράμματος.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Εγγραφή

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!