Αναζήτηση

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση στην 11η HORECA, τη μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση στη χώρα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» από 12 έως 15 Φεβρουαρίου.
Η φετινή έκθεση HORECA ήταν άνω των προσδοκιών, αφού αποτέλεσε πόλο έλξης για περισσότερους από 100.000 επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου Επισιτιστικού κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις εξελίξεις και τις καινοτομίες και να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες που τους αφορούν. Η ANDRIANOS έδωσε το δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας με επιτυχία και φέτος, παρουσιάζοντας τις βέλτιστες λύσεις για Εξοικονόμηση Ενέργειας στην θέρμανση, τον κλιματισμό, την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης και το υγραέριο, σε τουριστικά καταλύματα.

 

Η ANDRIANOS ιδρύθηκε το 1994 και από τότε ασχολείται με την θέρμανση, την ψύξη, το αέριο, τα ηλιακά συστήματα, την Εξοικονόμηση Ενέργειας και με τις ποιοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις. Για το λόγο αυτό εισάγει και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο, 23 εταιρείες, με τους πλέον στρατηγικούς συνεργάτες της να είναι ο Αυστριακός οίκος TiSUN στον τομέα της Ηλιακής Θέρμανσης, η AHI-CARRIER με τις Αντλίες Θερμότητας CARRIER & TOSHIBA για οικιακή και επαγγελματική χρήση, o Ιταλικός Οίκος PLINOXOTAR με Δεξαμενές Υγραερίου και ο Γερμανικός οίκος GOK με Εξαρτήματα για Δίκτυα Υγραερίου και Φυσικού Αερίου.

  

Οι επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καινοτόμα ηλιακά συστήματα της TiSUN για παραγωγή όχι μόνο ζεστών νερών χρήσης αλλά και θέρμανσης χώρων και κολυμβητικών δεξαμενών. Ειδικά το δοχείο θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης TiSUN Pro-Clean ενδείκνυται για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, αφού αποτελεί άριστη επένδυση εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων, με χρονικά άμεση απόσβεση.

  

Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπήρχε τόσο για τις αντλίες θερμότητας CARRIER & TOSHIBA, όπου αποτελούν την αρτιότερη τεχνολογικά λύση για μια εναλλακτική πηγής θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης με χαμηλό κόστος όσο και για τα εξαρτήματα για δίκτυα αερίων και υγρών καυσίμων του οίκου GOK που με την ποιότητα του έχει κατακτήσει την παγκόσμια και την Ελληνική αγορά, στην οποία κατέχει ηγετική θέση. Προϊόντα της κορυφαίας Γερμανικής εταιρείας εκτέθηκαν στο φετινό περίπτερο προσελκύοντας για μια φορά ακόμα, το θερμό ενδιαφέρον μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ είχαν την ευκαιρία, εκτός από τα προϊόντα των οίκων TiSUN, GOK, CARRIER και TOSHIBA, να δουν από κοντά Δεξαμενές Υγραερίου του Ιταλικού οίκου PLINOXOTAR.

Ύστερα και από την μεγάλη αποδοχή και το ενδιαφέρον τόσο των παλαιών όσο και νέων συνεργατών στην Έκθεση HORECA 2016, η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις στον τομέα της Εξοικονόμησης Ενέργειας στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

    

 Η προσέλευση των επαγγελματιών επισκεπτών σημείωσε αύξηση πάνω από 20%, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι ο μόνος κλάδος που δίνει ελπίδα για το μέλλον είναι αυτός του Τουρισμού.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ