| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 16:16

HORECA 2016 - Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασαν τα special events με συμμετοχή του Γ.Ανδριανού

Το ενδιαφέρον δεκάδων ξενοδόχων, επισκεπτών της HORECA 2016, συγκέντρωσε η κεντρική σκηνή του Hotel Build and Design, που φιλοξένησε μια σειρά εξαιρετικών εισηγήσεων, εκδηλώσεων και ενημερωτικών πάνελ, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων. Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, πρωτοπόρος στις εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας σε ηλεκτρομηχαλογικές εγκαταστάσεις, εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή της και διευθύνοντα σύμβουλο, Γεώργιο Ανδριανό, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΠΘ, MBA o οποίος την πρώτη μέρα της έκθεσης συμμετείχε στο πάνελ "Εξοικονόμηση ενέργειας -Κατασκευή και ανακαίνιση ". Στο ιδιαίτερα επίκαιρο πάνελ, με συντονιστή τον Μηχανολόγο Μηχανικό & Σύμβουλο Ενεργειακής Εξοικονόμησης CLIMAVENETA, κο Γ.Κοντονίκα, συμμετείχαν επίσης οι: Θανάσης Μανωλιάδης από την εταιρεία CALPAΚ και ο κος Ηλίας Πετσανάς της CLIMAVENETA.

 

 Στιγμιότυπο από το πάνελ" Εξοικονόμηση ενέργειας - Κατασκευή και ανακαίνιση "

Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η προσέλευση την Κυριακή 14/2, τρίτη μέρα της έκθεσης, όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γ. Ανδριανού με θέμα: «Εξοικονόμηση ενέργειας σε Ξενοδοχεία με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Σύγχρονων Συστημάτων Ελέγχου και Διαχείρισης Ενέργειας». Σε αυτή την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία παρουσιάστηκαν οι πιο σύγχρονοι και βέλτιστοι τρόποι χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καθώς και των σύγχρονων συστημάτων πληροφορικής, για την επίτευξη υψηλών ποσοστών ενεργειακής εξοικονόμησης στα ξενοδοχεία. Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν ενδεικτικά έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Ξενοδοχεία, όπου δόθηκε έμφαση, αφενός στις άρτιες τεχνικές λύσεις που εφαρμόστηκαν, και αφετέρου στην οικονομοτεχνική τους αρτιότητα, σε όρους επενδυτικού μεγέθους, απόδοσης και χρόνου απόσβεσης.

Κατάμεστη η αίθουσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Γεώργιου Ανδριανού, «ΕΞΕ σε Ξενοδοχεία με χρήση ΑΠΕ και Σύγχρονων Συστημάτων Ελέγχου και Διαχείρισης Ενέργειας»

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Εγγραφή

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!