Αναζήτηση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη της ομάδας των μηχανικών, στο τομέα της Εκνέφωσης Υδρονέφωσης Υψηλής πίεσης  της ANDRIANOS, στο εργοστάσιο της TECNOCOOLING στην Ιταλία, με σκοπό την ενημέρωση & την εκπαίδευση σχετικά με τις εξελίξεις στον κλάδο και τα νέα προϊόντα του Οίκου.

 Οι μηχανικοί της ANDRΙΑNOS που συμμετείχαν, ενημερώθηκαν για όλα τα νέα προϊόντα του οίκου TECNOCOOLING και αντάλλαξαν τεχνογνωσία με τους Ιταλούς συνεργάτες τους. Κατά την επίσκεψη, παρουσιάστηκαν οι νέες Αντλίες Υδρονέφωσης Υψηλής Πίεσης που έχουν ακόμα καλύτερη ενεργειακή απόδοση και βελτιωμένες λειτουργίες.

Εκτός από τις νέες αντλίες παρουσιάστηκε το νέο σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου των προϊόντων TECNOCOOLING, το οποίο αποτελεί μια ειδική λύση για επιπλέον έλεγχο & αυξημένη αξιοπιστία. Πλέον, με το νέο σύστημα, οι μηχανικοί και οι τεχνικοί υδρονέφωσης της ANDRIANOS θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν απομακρυσμένα τις λειτουργίες και να παραμετροποιούν τις ρυθμίσεις των συστημάτων.

 003 IMG 2029 004 IMG 2037

Η TECNOCOOLING είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εμπορικών και βιομηχανικών συστημάτων υδρονέφωσης και διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων τόσο για τον εμπορικό όσο και τον βιομηχανικό τομέα. Με πάνω από 38 χρόνια ιστορίας έχει χτίσει μια αναμφισβήτητη φήμη στη βιομηχανία υψηλής πίεσης και ψεκασμού. 

H ANDRIANOS είναι αντιπρόσωπος του οίκου TECNOCOOLING για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ