Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 17:56

Επαναπιστοποίηση της ANDRIANOS σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 9001:2015, επιβεβαιώνοντας την στρατηγική επιλογή μας για προσήλωση στην ποιότητα & την καινοτομία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η βελτιστοποίηση και επικαιροποίηση των εταιρικών διαδικασιών και εσωτερικών λειτουργιών του Συστήματος Διαχείρισης της ANDRIANOS , σύμφωνα με το ανανεωμένο πρότυπο ISO 9001:2015.

H ANDRIANOS πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2001 σύμφωνα με το Πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας ISO9001 και το Σύστημα Ποιότητας της παραμένει ενεργό μέχρι σήμερα και βελτιώνεται με διαρκείς επαναπιστοποιήσεις.

pistopoihsh iso 9001 2015

Το Πρότυπο ISO9001 πλέον βρίσκεται στην έκδοση του 2015. Έπειτα από εκτεταμένη βελτιστοποίηση των εταιρικών λειτουργιών, με νέες προσθήκες σε διαδικασίες, έντυπα και λοιπό υλικό, η ANDRIANOS είναι πλέον πλήρως εκσυγχρονισμένη με τις απαιτήσεις του νέου ISO9001:2015 .
Πιστοποιήθηκε για αυτό από το Φορέα Πιστοποίησης TUV Austria Hellas και η πιστοποίηση αυτή εντάσσεται πλήρως στη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας που σχετίζεται με την διαρκή ανάπτυξη και την ενσωμάτωση σύγχρονων διαδικασιών και καινοτόμων τρόπων λειτουργίας.

Με την υιοθέτηση του συστήματος διασφάλισης ποιότητας η ANDRIANOS επιχειρεί να επικοινωνήσει προς τους πελάτες της την αναγκαιότητα υιοθέτησης, παρακολούθησης και βελτίωσης ποιοτικών στόχων και δεσμεύσεων. Η πιστοποίηση αυτή έρχεται να αναδείξει τη στρατηγική επιλογή της ANDRIANOS για προσήλωση στην ποιότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματική διαχείριση.