Αναζήτηση

Η ANDRIANOS βαδίζοντας στο δρόμο των αξιών της, έχει θέσει ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης της, τη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση των εξειδικευμένων συνεργατών χονδρικής της, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Επανερχόμενη στην πλήρη δράση μετά την περίοδο της πανδημίας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις της, από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2023, το 4ο τριήμερο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ενεργειακών Λύσεων της ANDRIANOS. Ενός θεσμού που έχει γίνει πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος των εκπαιδευτικών δράσεων και της λειτουργίας της εταιρίας γενικότερα.  

001 panellinio simposio thermikis anesis andrianos 2023

Η καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία με τους 50 συνέδρους και ομιλητές του συμποσίου

Το συμπόσιο είχε θέμα «Θερμική Άνεση & το σπίτι του Μέλλοντος» και έγινε σε συνεργασία και με ομιλητές από τους οίκους ARISTON, CARRIER, GOK, SALUS, CHUCHU DECAYEUX και FERNOX, που η ANDRIANOS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σε αυτό το κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα επιτυχημένο συμπόσιο, συμμετείχαν 50 ειδικοί του κλάδου της Θέρμανσης, του Κλιματισμού και της Θερμικής Άνεσης από τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και την Κύπρο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα ενδιαφέροντα και σημαντικά θέματα του συνεδρίου.

Η πρώτη μέρα του συμποσίου ήταν αφιερωμένη στα Συστήματα Αέριων καυσίμων (LPG/NG), και παρουσιάστηκαν:

 • O κορυφαίος γερμανικός οίκος GOK, που κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στους κατασκευαστές εξαρτημάτων υγραερίου παγκοσμίως, από τους κ.κ. Dragan Negic & Wladimir Wollert, Export Managers της GOK.
 • Πρακτικές για τη σωστή διαστασιολόγηση των δικτύων υγραερίου.
 • Όλα τα βασικά εξαρτήματα ενός δικτύου υγραερίου.
 • Τα πλεονεκτήματα του υγραερίου σε σχέση με το περιβάλλον και την οικονομία αλλά και η επικινδυνότητα του, στις περιπτώσεις που δεν εφαρμόζονται οι τεχνικοί κανονισμοί.
 • Ο γαλλικός οίκος DECAYEUX, ο οποίος εξειδικεύεται στις σωληνώσεις & τα εξαρτήματα σύνδεσης αέριων καυσίμων, από την Bénédicte Guillaud, Export & Marketing Manager της DECAYEUX.
 • Οι κορυφαίοι στην κατηγορία τους επίτοιχοι Λέβητες συμπύκνωσης υγραερίου, οι Ταχυθερμαντήρες αερίου και οι Θερμοσίφωνες αποθήκευσης αερίου ARISTON, από το Νίκο Λαφογιάννη, Service operation manager της ARISTON GROUP Ελλάδος.

 003 panellinio simposio thermikis anesis andrianos parousiaseis 2023

 Ο κ. Γεώργιος Χ. Ανδριανός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τα βασικά εξαρτήματα ενός δικτύου υγραερίου

 

004 panellinio simposio thermikis anesis andrianos 2023

Η κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων & σεμιναρίων της ANDRIANOS στην Καλαμάτα

 

008 panellinio simposio thermikis anesis andrianos levites simpiknosis 2023

Ο κ. Νίκος Λαφογιάννης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τους Λέβητες συμπύκνωσης υγραερίου ARISTON

 

Η θεματολογία της δεύτερης ημέρας του συμποσίου αφορούσε προϊόντα και τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την Θερμική Άνεση και την Εξοικονόμησης Ενέργειας στα Σύγχρονα Κτίρια. Παρουσιάστηκαν:

 • Οι αναγκαίες παρεμβάσεις που απαιτούνται για την ενεργειακή απόδοση των νέων κτιρίων σήμερα και στο μέλλον, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και την Εθνική νομοθεσία (ΚΕΝΑΚ 2017).
 • Η ανάγκη για σχεδιασμό συστημάτων, τας οποία δεν καλύπτουν μόνο την παροχή θέρμανσης ή ψύξης, αλλά κυρίως τη βελτιστοποίηση των περιβαλλοντολογικών παραμέτρων στο εσωτερικό του κτιρίου.
 • Η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σύγκρισης κόστους παραγωγής θερμότητας από διάφορες πηγές, από τον κ. Ανδρέα Καραγεώργη, Διπλ. Μηχανολόγο  Μηχανικό ΕΜΠ - συνεργάτη του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της ANDRIANOS.
 • Ο όμιλος AHI CARRIER Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης και το συνολικό προϊοντικό πακέτο με εισηγητή τον κ. Βασίλη Καρβούνη, Εμπορικό Διευθυντή.
 • Οι τεράστιες δυνατότητες σε Εξοικονόμηση Ενέργειας με τη χρήση Αντλιών Θερμότητας από της CARRIER και της TOSHIBA από τον κ. Δημήτρη Πανάγο, Διευθυντή Πωλήσεων.
 • Ο όμιλος ARISTON GROUP, οι νέες αντλίες θερμότητας Ariston Nimbus Net R32 & Ariston Nuos Plus WiFi και ο υβριδικός θερμοσίφωνας Lydos Hybrid, από τον κ. Νίκο Ψαρρό, Διευθυντή Πωλήσεων.
 • Η Τεχνολογία του Μέλλοντος με τα Συστήματα Smart Home SALUS & ENGO και η αναγκαιότητα των αυτοματισμών
 • Η πάντα επίκαιρη Ηλιοθερμία με την υψηλή Εξοικονόμηση Ενέργειας, όπου το ενδιαφέρον έκλεψαν οι κορυφαίοι Ηλιακοί Συλλέκτες της ANDRIANOS στο TOP 5 παγκοσμίως και τα μοναδικά ηλιακά δοχεία ενεργειακής κλάσης Α.

009 panellinio simposio thermikis anesis andrianos sinergasia carrier toshiba 2023

Ο κ. Βασίλης Καρβούνης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ομίλου AHI CARRIER Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης και του συνολικού προϊόντικού πακέτου

 

013 panellinio simposio thermikis anesis andrianos sinergasia eksikonomisi energeias 2023

Ο κ. Δημήτρης Πανάγος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τις Αντλίες Θερμότητας CARRIER και TOSHIBA.

 

010 panellinio simposio thermikis anesis andrianos sinergasia ariston 2023

Ο κ. Νίκος Ψαρρός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ομίλου ARISTON GROUP και των νέων αντλιών θερμότητας

 

Η τρίτη και τελευταία μέρα του συμποσίου συνέχισε με παρουσιάσεις προϊόντων και τεχνολογιών που εξασφαλίζουν απόλυτη Θερμική Άνεση & Εξοικονόμηση Ενέργειας. Αναλυτικά παρουσιάστηκαν:

010 panellinio simposio thermikis anesis andrianos sinergasia fermox 2023

Ο κ. Κωνσταντίνος Αλβανός και η κ. Μαρία Τριανταφύλλου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ομίλου και των προϊόντων FERNOX

 

011 panellinio simposio thermikis anesis andrianos sinergasia idronefosi 2023

Ο κ. Χρήστος Χιουρέας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των καινοτόμων Συστημάτων Βιομηχανικής Υδρονέφωσης υψηλής πίεσης

 

Οι παρουσιάσεις διεξήχθησαν στην αίθουσα συνεδρίων & σεμιναρίων της ANDRIANOS στην Καλαμάτα και συντονιστής του συνεδρίου ήταν ο κ. Γεώργιος Χ. Ανδριανός, Διπλ. Ηλεκ. Μηχ. ΑΠΘ, ΜΒΑ, Διευθύνων Σύμβουλος της ANDRIANOS.

Επιπλέον, εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν από τα στελέχη της ANDRIANOS, τον κ. Ηλία  Μπραΐμη/Διπλ. Μηχανικό Παραγωγής & Διοίκησης, MSc - Τεχνικός Τομέας ANDRIANOS, τον κ. Ιωάννη Μυλωνόπουλο/Μηχανολόγο  Μηχανικό Τ.Ε., ΜΒΑ – Τεχνικό  Διευθυντή  ΕΟΤ-ΕΞΕ, τον κ. Χρήστο Χιουρέα, Misting Dept. Manager καθώς και από τον Διπλ. Μηχ.  Πληροφορικής  και τον κ. Παναγιώτη Κοκκορόγιαννη, Smart Home Expert.

 

007 panellinio simposio thermikis anesis andrianos sinergates 2023

Το ενδιαφέρον των συνέδρων κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων και ομιλιών παρέμεινε αμείωτο

 

Οι σύνεδροι, που κατά δήλωσή τους, έλαβαν ιδιαίτερα χρήσιμη γνώση μετά από 3 χρόνια αποχής, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους εισηγητές, να συσφίξουν τις μεταξύ τους σχέσεις και φυσικά να ενημερωθούν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου HVAC σε μια εκδήλωση της ANDRIANOS που συνέβαλε στην προσπάθεια περαιτέρω συνεργασίας, ανταλλαγής γνώσεων και δεδομένων με τους ειδικούς του κλάδου της Θέρμανσης/Κλιματισμού, Θερμικής Άνεσης και Εξοικονόμησης Ενέργειας, από όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν γεύματα σε γνωστά εστιατόρια της περιοχής της Καλαμάτας, καθώς και μια προγραμματισμένη επίσκεψη/ξενάγηση στον κόσμο του μεταξιού και την Καλαματιανή παράδοση από τον βιοτέχνη και παραγωγό μεταξωτών κ. Γιάννη Γκόνο.

002 panellinio simposio thermikis anesis andrianos deipno me sinedrous 2023

Δείπνο για τους συνεργάτες μας στο βραβευμένο εστιατόριο YIAMAS GASTRO BAR στην παραλία της Καλαμάτας

 

014 panellinio simposio thermikis anesis andrianos sinergasia drastiriotita anapsichis 2023

Το ενδιαφέρον των συνέδρων κέρδισε ο κ. Γιάννης Γκόνος, με την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίασή του

 

Να σημειωθεί ότι από το 1994, η ANDRIANOS πρωτοστατεί στις σύγχρονες μεθόδους Εξοικονόμησης Ενέργειας με συνέπεια, καλύπτοντας πλήρως την ανάγκη για Θερμική Άνεση. Η μακρόχρονη εμπειρία της σε συνδυασμό με τις δυνατές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους προηγμένων τεχνολογιών αιχμής που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, εξασφαλίζουν την ολιστική αντιμετώπιση ζητημάτων Θερμικής Άνεσης & Εξοικονόμησης Ενέργειας σε μία μόνο επαφή, καθιστώντας την ιδανικό συνεργάτη, δημιουργώντας σταθερές βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη