Με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η σειρά εκπαιδευτικών δράσεων της ANDRIANOS με ομιλητή τον Γεώργιο Ανδριανό, Διπλ. Ηλεκ. Μηχ. ΑΠΘ, ΜΒΑ, ιδιοκτήτη και διευθύνων σύμβουλο της ANDRIANOS, σχετικά με τις απαραίτητες προφυλάξεις που πρέπει να υπάρχουν στα δίκτυα υγραερίου.

Η πρώτη ημερίδα έλαβε χώρα στην Τρίπολη στις 1 Απριλίου 2019,  υπό την αιγίδα του ΤΕΕ Πελοποννήσου, για την ενημέρωση των μηχανικών, τεχνικών υγραερίου και  των αρμόδιων φορέων.

Η ενημερωτική ημερίδα είχε θέμα τον Κανονισμό Πυροπροστασίας Κτιρίων (Π.Δ. 41/2018) και την Ασφάλεια εγκαταστάσεων υγραερίου και συμμετείχαν πολλοί σημαντικοί και έγκριτοι εισηγητές και παρευρέθηκε πλήθος μηχανικών από όλη την Πελοπόννησο και αξιωματικοί της πυροσβεστικής από την Αργολίδα, την Αρκαδία, την Κορινθία και την Μεσσηνία.

01 egkatastaseis lpg enimerosi

Μεταξύ των εισηγητών ήταν η Αθηνά Σκάρλα και η Ευφροσύνη Τσαρτίνογλου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Χρήστος Τσαβαλόπουλος και ο Νικόλαος Μπόρας από το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής και ο επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. και βασικός εισηγητής του Ελληνικού τεχνικού κανονισμού για το υγραέριο, κος Κωνσταντίνος Πασπαλάς. Η ημερίδα έκλεισε με την ομιλία του κου Γεώργιου Ανδριανού, ο οποίος Ανδριανός ανέλυσε τις επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στη χρήση υγραερίου και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

02 egkatastaseis lpg enimerosi imerida tee  03 egkatastaseis lpg enimerosi andrianos nomothesia

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στο αμφιθέατρο του 1ου Πυροσβεστικού σώματος Κέρκυρας, έπειτα από πρόσκληση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα για τις "Επικίνδυνες καταστάσεις στη χρήση υγραερίου" με συμμετοχή συνολικά 120 πυροσβεστών.

Η εκπαιδευτική ομιλία του κου Ανδριανού είχε μεγάλο ενδιαφέρον και οι πυροσβέστες που την παρακολούθησαν συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση με πλήθος ερωτήσεων σχετικά με τις εγκαταστάσεις υγραερίου και διευκρινήσεων σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών και των πυροσβεστών στις περιπτώσεις επικίνδυνων καταστάσεων.

04 egkatastaseis lpg enimerosi pirosvestiki kerkuras  05 egkatastaseis lpg enimerosi asfaleia

Οι εκπαιδευτικές δράσεις της ANDRIANOS συνεχίστηκαν με αντίστοιχη ενημερωτική ημερίδα, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, στις 12 Απριλίου 2019, όπου για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον των αρμοδίων του Πυροσβεστικού Σώματος, για συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της υπηρεσίας, πάνω στο ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα της ασφάλειας των δίκτυών υγραερίου.  

06 egkatastaseis lpg enimerosi pirosvestiki kalamatas

Η ANDRIANOS πρωταγωνιστεί στην αγορά των αερίων καυσίμων 25 χρόνια τώρα και συμβάλλει στη διαρκή ενημέρωση των συνεργατών της, των πελατών της καθώς και όλων των δημόσιων φορέων στις σύγχρονες τεχνικές εγκατάστασης και την ασφάλεια των δικτύων υγραερίου. Είναι η μοναδική επιχείρηση στη Πελοπόννησο που διαθέτει μόνιμο προσωπικό με όλες τις απαραίτητες άδειες για Εγκατάσταση και Τεχνική Υποστήριξη Δικτύων Υγραερίου και επιπλέον διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015 από το TUV AUSTRIA.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ