Αναζήτηση

Το τουριστικό συγκρότημα «Kannas Mani Luxury Suites», βρίσκεται στη Στούπα και αποτελείται από έξι υπερσύγχρονες σουίτες, οι οποίες δημιουργήθηκαν με σκοπό να προσφέρουν  ζεστασιά, κομψότητα και ιδιωτικότητα στους επισκέπτες, που επιλέγουν την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μάνης για τις διακοπές τους.

Ο ιδιοκτήτης, κύριος Μιχάλης Καννάς, επέλεξε και σε αυτή την επιχειρηματική του κίνηση την ANDRIANOS, ώστε να εξασφαλίσει μια ολοκληρωμένη λύση για τις ενεργειακές ανάγκες του συγκροτήματος, συνδυάζοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και την απόλυτη θερμική άνεση των επισκεπτών.

Η μελετητική ομάδα της ANDRIANOS, η οποία απαρτίζεται από μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, κατέληξε στην τοποθέτηση των παρακάτω συστημάτων, τα οποία εξασφαλίζουν την καλύτερη οικονομική, τεχνική, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον λύση, με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών μιας τουριστικής μονάδας.

Ψύξη και Θέρμανση Χώρων από την κορυφαία εταιρία κλιματισμού TOSHIBA

Για την ψύξη και τη θέρμανση των έξι συνολικά σουιτών, καθώς και των κοινόχρηστων χώρων του συγκροτήματος, επιλέχθηκε η εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων του κορυφαίου οίκου TOSHIBA, τα οποία εξασφαλίζουν υψηλούς βαθμούς απόδοσης (Α+++) στη λειτουργία της Ψύξης, αλλά και της Θέρμανσης κατά τους χειμερινούς μήνες.

Επιπλέον, διαθέτουν λειτουργία αφύγρανσης για την αφαίρεση της υγρασίας από το χώρο, ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα θορύβου και λειτουργίες απομακρυσμένου ελέγχου και προγραμματισμού έτσι ώστε η λειτουργία της μονάδας να μπορεί να προγραμματιστεί με μεγάλη ακρίβεια.

02 klimatistika toshiba souites kannas ergo andrianos
Η εσωτερική κλιματιστική μονάδα τοποθετημένη στην κουζίνα της σουίτας

 

03 klimatistika michanimata souites kannas andrianos

Η εσωτερική κλιματιστική μονάδα τέλεια εναρμονισμένη με την διακόσμηση του υπνοδωματίου της σουίτας

 

Παραγωγή Ζεστού νερού χρήσης με Αντλίες θερμότητας ARISTON NUOS PLUS WIFI

Οι αντλίες Θερμότητας ARISTON Nuos Plus Wi-Fi αποτελούν ιδανική λύση για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών για παραγωγή Ζεστών Νερών Χρήσης μιας σύγχρονης μονάδας φιλοξενίας, αφού προσφέρουν υψηλή απόδοση, μικρή κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την αποδιδόμενη ισχύ λόγω μεγάλου COP=3,35 και γρήγορη απόκριση στην παραγωγή ΖΝΧ.

Έχουν τη δυνατότητα και έχουν αφεθεί αναμονές για μελλοντική σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες.

Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένο Wi-fi για απομακρυσμένο έλεγχο, δυνατότητα ρυθμίσεων και άμεση πληροφόρηση για τυχόν βλάβες από το διαδίκτυο.

04 antlia thermotitas ariston nuos kannas suites andrianos

Οι Ariston Nuos Plus Wi-Fi είναι Α+ ready, υψηλότερη ενεργειακή κλάση στην κατηγορία τους

 

Μηχανικός αερισμός με ανάκτηση Θερμότητας ASSOLO

Ο φρέσκος και καθαρός αέρας στους εσωτερικούς χώρους των τουριστικών καταλυμάτων είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την ικανοποίηση των επισκεπτών από τη διαμονή τους. Με την εγκατάσταση του καινοτόμου συστήματος αερισμού με ανάκτηση Θερμότητας ASSOLO σε όλους τους χώρους του «Kannas Mani Luxury Suites», εξασφαλίστηκε η καθαρότητα και η σωστή ποιότητα του εσωτερικού αέρα όλο το 24ώρο.

Η συνεχής λειτουργία των αυτόνομων μονάδων του συστήματος ASSOLO, επιτρέπει την προσαγωγή φρέσκου και καθαρού αέρα στους εσωτερικούς χώρους, ώστε να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα αερισμού, χωρίς να αποβάλλεται η Θερμότητα (ενέργεια) στο περιβάλλον, γεγονός που συμβαίνει όταν ανοίγουμε τα παράθυρα για τον ίδιο σκοπό.

05 aerismos me anaktisi thermotitas assolo souites kannas
Η εσωτερική όψη του συστήματος ASSOLO

 

07 aerismos me anaktisi thermotitas eksoteriki monada ksenodoxeio kannas kalamata
Η εξωτερική όψη του συστήματος ASSOLO

 

Θέρμανση στην πισίνα του ξενοδοχείου

H πισίνα του ξενοδοχείου θερμαίνεται με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συγκεκριμένα με μια αντλία θερμότητας υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας της εταιρίας ZODIAC. Πρόκειται για μια αντλία που εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση SCOP= 7,1 , εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό θόρυβο.

Έτσι, επιτυγχάνεται σταθερή θερμοκρασία στο νερό της πισίνας όλο το χρόνο στους 28 oC, ανεξάρτητα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον.

 08 trermansi pisisnas me antlia thermotitas souites kannas

Η πισίνα του «Kannas Mani Luxury Suites»

 

Είδη Υγιεινής & Δίκτυο ύδρευσης-αποχέτευσης στα λουτρά και τις κουζίνες του ξενοδοχείου

Η ANDRIANOS ανέλαβε την προμήθεια όλων των ειδών Υγιεινής που τοποθετήθηκαν στα λουτρά και τις κουζίνες του ξενοδοχείου. Με σκοπό την τέλεια εναρμόνιση με το χώρο και την αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέουν οι σουίτες των «Kannas Mani Luxury Suites», το αρχιτεκτονικό γραφείο A&K Architects επέλεξε για το ξενοδοχείο τα κατάλληλα υλικά από τις κορυφαίες εταιρίες Grohe, Vitra & Karag.

  • Kρεμαστές λεκάνες λευκής πορσελάνης, με τεχνολογία Rimless οριζόντιας αποχέτευσης και κρυφό σύστημα στήριξης από την Vitra, οι οποίες συνδυάστηκαν με τα εντοιχιζόμενα καζανάκια της Grohe.
  • Αξεσουάρ Μπάνιου 100% oρειχάλκινα Grohe.
  • Νιπτήρες επίπλου λευκής πορσελάνης και ορθογώνιους καθρέπτες μπάνιου από μέταλλο με ράφι της Karag.
  • Μπαταρίες νιπτήρα και κουζίνας Bauedge & πλήρες σετ εντοιχιζόμενης μπαταρίας λουτρού, χρώματος ασημί, της εταιρείας Grohe.
  • Νεροχύτες από συνθετικό γρανίτη της Karag, οι οποίοι είναι ανθεκτικοί σε θερμικό σοκ, πίεση, υψηλή θερμοκρασία, χτυπήματα και γρατσουνιές.

Επιπλέον, από την θυγατρική της ANDRIANOS, ΕΟΤ-ΕΞΕ, πραγματοποιήθηκαν εργασίες εγκατάστασης και σύνδεσης του δικτύου ύδρευσης-αποχέτευσης των έξι συνολικά σουιτών. Κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση αντλίας λυμάτων, σύστημα βιολογικού καθαρισμού, καθώς και ένα πιεστικό συγκρότημα της κορυφαίας εταιρίας Wilo.

09 eidi igieinis sto mpanio tou ksenodoxeiou

Το μπάνιο του συγκροτήματος με τα επιλεγμένα είδη υγιεινής

 

Με την ποιότητα της ANDRIANOS & την εξειδίκευση της EOT-EΞΕ

Η ANDRIANOS ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής σε καινοτόμα, πρωτοποριακά συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας, από το 1994, έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, είναι σε θέση να παρέχει ενεργειακές λύσεις με τις υψηλότερες επιδόσεις και τα πιο αποδοτικά συστήματα θερμικής άνεσης και παραγωγής ΖΝΧ.

Η θυγατρική της ΕΟΤ – ΕΞΕ, η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας, η οποία στελεχώνεται από εξειδικευμένους αδειούχους τεχνικούς και μηχανικούς, με ολιστική τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού τομέα, πραγματοποίησε όλες τις εργασίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης των παραπάνω σύγχρονων συστημάτων Θέρμανσης – Ψύξης και Αερισμού, καθώς και τις εξειδικευμένες εργασίες του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης.

Εξασφαλίστηκε έτσι, η απόλυτη ασφάλεια κατά τη λειτουργία των μηχανημάτων, η εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων (ΕΞΕ), η μείωση του λειτουργικού κόστους και η ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.

 

Επικοινωνήστε άμεσα με την ANDRIANOS

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ