Στη Λίμνη Ευβοίας φυσά αιγαιοπελαγίτικος αέρας και η πόλη μοιάζει με νησί. Αναμφίβολα το γραφικότερο χωριό της Βόρειας Εύβοιας, που κερδίζει τον επισκέπτη με τα στενά δρομάκια, τα παραδοσιακά της σπίτια και το πράσινο, από το πευκόφυτο βουνό του Καντηλιού που αγγίζει σχεδόν τη θάλασσα. Σε αυτή την όμορφη κωμόπολη, μια νέα κατοικία αξιοποιεί στο έπακρο τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας για τη θερμική άνεση των κατοίκων της.

limnh euboias

Εν αρχή ο Ήλιος και το προηγμένο Ηλιοθερμικό Σύστημα της TiSUN που αναλαμβάνει να μετατρέψει την ηλιακή ενέργεια σε χρήσιμη θερμότητα. Για τις μέρες χωρίς ηλιοφάνεια, η κορυφαία Αντλία Θερμότητας της CARRIER εκμεταλλεύεται τη θερμότητα του αέρα για να τροφοδοτήσει το σύγχρονο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και ψύξης AND floor-heating.

Το προηγμένο σύστημα θέρμανσης και ψύξης αποτελείται από Ηλιακό δοχείο PRO-CLEAN, θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης της TiSUN, με δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού για τη θέρμανση χώρων άλλα και για τα ζεστά νερά χρήσης, σε χωρητικότητα 1500 λίτρων, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών. Για τη συλλογή της ηλιακής ενέργειας, είναι υπεύθυνοι οι 8 ηλιακοί συλλέκτες PFMS της TiSUN, με συνολική επιφάνεια 20,4 τ.μ.

sullektes hliothermias

Οι υψηλής απόδοσης ηλιακοί συλλέκτες PFMS της TiSUN

Εγκαταστάθηκε επίσης, η κορυφαία αντλία θερμότητας CARRIER 30AWΗ ονομαστικής απόδοσης 12 kW, μια αντλία θερμότητας με πλαίσιο μικρών διαστάσεων, με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, μεταξύ των οποίων και έναν από τους πιο προηγμένους ηλεκτρονικούς ελεγκτές inverter της αγοράς, με αποτέλεσμα την οικονομική λειτουργία και την υψηλή εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, αφού χρησιμοποιεί τη θερμότητα του αέρα για την παραγωγή θερμικής ενέργειας, με ετήσιο βαθμό απόδοσης (SCOP) 4.

antlia thermothtas

Η νέα Αντλία Θερμότητας CARRIER 30ΑWH - 12kW με κορυφαίο βαθμό απόδοσης SCOP = 4 

Τέλος, για τη μεταφορά της θερμότητας στο εσωτερικό της οικίας επιλέχθηκε το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης AND floor-heating, το οποίο μετατρέπει τα 280 τ.μ του δάπεδου των τριών ορόφων σε πηγή ομοιόμορφης, πλούσιας και ποιοτικής θέρμανσης και ψύξης.

endodapedia 1   endodapedia 2 

Ενδοδαπέδια Θέρμανση AND floor-heating - 280 τ.μ σε τρεις ορόφους

Το υβριδικό σύστημα θέρμανσης και ψύξης της οικίας που υλοποίησε η ANDRIANOS προσφέρει υψηλούς βαθμούς απόδοσης και εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό οφείλεται τόσο στην τεχνολογική καινοτομία των επιμέρους συστημάτων και αφετέρου στην ιδιαίτερα ποιοτική εγκατάσταση που πραγματοποίησε η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (Ε.Ο.Τ. - ΕΞ.Ε.) της ANDRIANOS. Άλλη μια φορά, η σωστή ανάλυση των αναγκών, η προσεκτική μελέτη και η ποιοτική εγκατάσταση οδήγησαν σε ένα πετυχημένο πρότζεκτ με ποιότητα, ταχύτητα και λογικό κόστος.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ