Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 13:37

Απόλυτη Θερμική Άνεση με Αντλία Θερμότητας CARRIER και Ζεστό Νερό Χρήσης με Ηλιακό Θερμοσίφωνα AND-solar σε νεόδμητη κατοικία στην Μεσσηνία.

Ο ιδιοκτήτης μιας ολοκαίνουργιας κατοικίας στο Γλυκορρίζι Μεσσηνίας αναζητούσε την καταλληλότερη λύση για την θερμική άνεση στην οικία του. Η αναζήτηση αυτή τον οδήγησε αρχικά, στην ιστοσελίδα της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, όπου ενημερώθηκε για την μακρόχρονη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας μας, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας και την υψηλή απόδοση των Αντλιών Θερμότητας. Ακολούθησε η επίσκεψη των εξειδικευμένων μηχανικών μας για την επιτόπου αυτοψία του έργου στη νέα κατοικία και αφού ολοκληρώθηκε η απαραίτητη τεχνο-οικονομική προμελέτη του έργου, έγινε η επιλογή του καταλληλότερου εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών της συγκεκριμένης οικίας.

Για τον συνδυασμό θέρμανσης και ψύξης της οικίας, επιλέχθηκε σύστημα που αποτελείται από:

- Αντλία Θερμότητας CARRIER 30AWH, με ισχύ 15kW η οποία τροφοδοτεί με ποιοτική θέρμανση και ψύξη τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, χάρη στα νέα fan-coil δαπέδου και αυτά του οίκου CARRIER. Οι αντλίες θερμότητας CARRIER είναι φιλικές στο περιβάλλον, με εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία και πολύ υψηλό βαθμό απόδοσης. Προσφέρουν θερμική άνεση κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους, αφού λειτουργούν εξίσου αποδοτικά σε θέρμανση και ψύξη.

- Επιπλέον, για την απρόσκοπτη παροχή σε ζεστό νερό χρήσης εγκαταστάθηκε Ηλιακός Θερμοσίφωνας AND-solar, χωρητικότητας 200 λίτρων, με τον οποίο καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες μιας 4μελής οικογένειας. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας AND-solar διαθέτει μπόιλερ διπλής υάλωσης με διπλή εμαγιέ επίστρωση (με μανδύα) με προσαρμοσμένη μόνωση και ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα. Είναι πιστοποιημένος κατά Solar key mark και SRCC, ενώ διατίθεται με 10 έτη εγγύηση. Η εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα έγινε επάνω στην κεραμοσκεπή της οικίας.

Η εγκατάσταση του νέου συστήματος υλοποιήθηκε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, με το βέλτιστο κόστος, και υπό την επίβλεψη Μηχανολόγου Μηχανικού. Έτσι πλέον ο πελάτης απολαμβάνει την υψηλή ποιότητα των συστημάτων της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και με την μεγαλύτερη εγγύηση στην αγορά, διάρκειας 7 ετών.

Το συγκεκριμένο έργο είχε ιδιαίτερη σημασία, αφού πρόκειται για έναν νέο πελάτη της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, με ιδιαίτερες ανάγκες για ποιότητα και οικονομία. Ο τεχνικός μας τομέας, ανέλυσε πλήρως τόσο τα τεχνικά όσο και τα οικονομικά ζητήματα του project και κατάφερε άλλη μια φορά να πετύχει τον στόχο της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: Σε κάθε έργο να προσφέρει άρτιες τεχνικές λύσεις με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας την βέλτιστη λύση ειδικά για αυτόν.

Εγγραφή