Αναζήτηση
Το πράσινο περίπτερο Ανδριανός / TISUN 2010/04

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Το ''πράσινο'' περίπτερο της TISUN

Για μια ακόμη χρονιά η εταιρία ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις του κλάδου της, συμμετείχε και φέτος στη διεθνή έκθεση CLIMATHERM 2010.

Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ιδρύθηκε το 1994 και έκτοτε δραστηριοποιείται στους τομείς της θέρμανσης, του κλιματισμού, του φυσικού αερίου και των ηλιακών συστημάτων. Αντιπροσωπεύει 19 εταιρίες, των οποίων τα προιόντα εισάγει σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι πλέον στρατηγικοί της συνεργάτες είναι η GOK και η TISUN. Η έδρα της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ βρίσκεται στην Καλαμάτα, ενώ στην Αθήνα διατηρεί τμήμα πωλήσεων χονδρικής. Οι περισσότεροι επαγγελματίες γνωρίζουν την εταιρία ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ως αποκλειστική αντιπρόσωπο της κορυφαίας γερμανικής GOK, που παράγει εξαρτήματα για δίκτυα αερίων και υγρών καυσίμων και χάρη στην ποιότητα των προιόντων της έχει κατακτήσει την παγκόσμια και την ελληνική αγορά – στην οποία κατέχει ηγετική θέση. Στην έκθεση CLIMATHERM 2010, πάντως, η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ αποφάσισε να συμμετάσχει με ένα 100% ‘’πράσινο’’ περίπτερο: ένα περίπτερο αποκλειστικά TISUN… Το 2007 η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την πρωτοπόρο αυστριακή εταιρία TISUN, η οποία παράγει συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, αλλά και θέρμανσης χώρων και κολυμβητικών δεξαμενών. Από τότε ξεκίνησε να αναπτύσσει το πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών των προιόντων TISUN.
Στην CLIMATHERM 2010, λοιπόν, παρουσιάστηκαν τα νέα προιόντα του Οίκου TISUN στους συνεργάτες της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ και αναδείχθηκαν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού. Τα κυριότερα από αυτά είναι:

  • Τα δοχεία διαστρωμάτωσης PROCLEAN, που επιτυγχάνουν τη μέγιστη απόδοση στον μικρότερο χρόνο και αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς στην ευρωπαική αγορά.
  • Η μεγάλη γκάμα από ετοιμοπαράδοτους συλλέκτες: 77 διαφορετικοί τύποι, αλλά και συλλέκτες επί παραγγελία σε κάθε διάσταση, για κάθε τύπο κτηρίου και κάθε αρχιτεκτονικό στυλ.
  • Οι νέοι ηλιακοί σταθμοί που έχουν τη δυνατότητα καταγραφής και επεξεργασίας των δεδομένων του συστήματος για 6 μήνες σε κάρτα μνήμης
  • Το ειδικό λογισμικό στα ελληνικά, φτιαγμένο αποκλειστικά για την TISUN, που κάνει τη διαστασιολόγηση και την προσομοίωση εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια κατά ΕΝ 12976.
  • Η συνεχής υποστήριξη στους τεχνικούς και τους χρήστες των συστημάτων από τον τεχνικό τομέα της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ (τρεις ηλεκτρολόγοι – μηχανολόγοι μηχανικοί) αλλά και την ίδια την TISUN όταν απαιτείται. Εξάλλου, όλα τα προιόντα του αυστριακού αυτού οίκου συνοδεύονται από οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης στα ελληνικά. Υπάρχει ακόμα στα ελληνικά ο 600 σελίδων τεχνικός κατάλογος της TISUN – ενώ στη γλώσσα μας είναι διαθέσιμος και ο διεθνής τιμοκατάλογος του οίκου, καθώς επίσης τα διαφημιστικά του έντυπα.


Για όλους τους παραπάνω λόγους η TISUN και η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ οδηγούν ήδη τις εξελίξεις στον τομέα των ηλιακών θερμικών συστημάτων στην Ελλάδα – κάτι που είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε, η αποδοχή και το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι συνεργάτες των δύο εταιριών στην έκθεση CLIMATHERM 2010… δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφιβολίας.
 
 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ