| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

λεβητοστάσιο πετρελαίου Εξαρτήματα για λεβητοστάσια πετρελαίου Εξαρτήματα για λεβητοστάσια

Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ασχολείται με τα λεβητοστάσια πετρελαίου από το 1994. Έχει κατασκευάσει περίπου 2000 ποιοτικά δίκτυα πετρελαίου στη Νότια Πελοπόννησο, και είναι πιστοποιημένη για αυτό από την TUV AUSTRIA με το ISO 9001 και το ISO 14001.  

Από το 2001  που άρχισε τις εισαγωγές και το χονδρικό εμπόριο στην Ελλάδα και την Κύπρο εξασφάλισε την αποκλειστική αντιπροσωπεία από κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου.  Με αιχμή του δόρατος τη  Γερμανική GOK, και ακόμη 3 οίκους από την Ευρώπη ώστε να θεωρείται σήμερα σαν μια από τους πληρέστερους και σημαντικότερους προμηθευτές εξαρτημάτων πετρελαίου στη Χώρα.

Επίσης η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, κατασκευάζει λεβητοστάσια πετρελαίου από 20KW εώς 6.000KW, δηλαδή εφαρμογές με ευρος από τα πιο μικρά λεβητοστάσια έως και τα μεγαλύτερα βιομηχανικά και επαγγελματικά λεβητοστάσια. 

Το όνομα ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ τόσο στη Μεσσηνία όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι συνώνυμο της ποιότητας και της ασφάλειας στα λεβητοστάσια πετρελαίου. 


 

Αντιππροσωπείες - Προϊόντα για Λεβητοστάσια Πετρελαίου

GOK logo Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος GOK Γερμανίας: Φίλτρα πετρελαίου, ρυθμιστές πίεσης πετρελαίου, τάπες πλήρωσης δεξαμενής πετρελαίου, σταθμοδείκτες πετρελαίου, διηλεκτρικοί σύνδεσμοι και εξαρτήματα για δίκτυα πετρελαίου Εξαρτήματα δικτύων πετρελαίου
CEME logo Αντιπρόσωπος CEME Ιταλίας: Ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες πετρελαίου και νερού Hλεκτρομαγνητικές βαλβίδες πετρελαίου

Επικοινωνήστε με την ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ για να ενημερωθείτε για προϊόντα και εξαρτήματα δικτύων πετρελαίου

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!