| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Στόχος μας, είναι να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής, να μειώσουμε τα όποια προβλήματα και να αναλάβουμε με ασφάλεια την παράδοση στο χώρο σας των μικρών και μεγάλων παραγγελιών σας. Για τον λόγο αυτό διαμορφώσαμε έναν ευέλικτο τρόπο αποστολής που μπορεί να καλύψει όλες τις περιοχές στο μικρότερο δυνατό κόστος το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

Τρόποι αποστολής

1. Παράδοση στον τόπο αποστολής που θα μας υποδείξετε στην παραγγελία σας.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας courier για τις παραγγελίες έως 10 κιλά και μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας για τις μεγαλύτερες παραγγελίες. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται στο ωράριο εντός εμπορικών ωρών 09:00-15:00 και επί πεζοδρομίου. Το κόστος των μεταφορικών αφορά παράδοση σε κεντρικά σημεία-πόλεις, εάν είναι δυσπρόσιτη περιοχή υπάρχει περίπτωση επιπρόσθετης χρέωσης.

Ειδικά για τις δεξαμενές υγραερίου, η παράδοση πραγματοποιείται σε συνεργαζόμενο πρακτορείο στην περιοχή σας (στην πλησιέστερη πόλη).

Η παράδοση για όλα τα προϊόντα σε απόθεμα πραγματοποιείται σε διάστημα 3-7 ημερών (αναλόγως την περιοχή).

2. Παραλαβή από το κατάστημα ή στο πρακτορείο μας στην Αθήνα.

Η παραγγελία σας θα βρίσκεται στο κατάστημα μας στην οδό Πλάτωνος 30, Καλαμάτα και μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος της επιχείρησης Ανδριανός Χ Γεώργιος. Πριν την ώρα παραλαβής καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε που βρίσκεται το προϊόν της παραγγελίας σας).

Ομοίως, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το συνεργαζόμενο πρακτορείο μας στην Αθήνα, "Πρακτορείο Καλλιντέρης" Ορφέως 190, Βοτανικός.

3. Αποστολές προς εξωτερικό

Οι παραγγελίες προς εξωτερικό, αποστέλλονται δωρεάν έως το συνεργαζόμενο πρακτορείο μας στην Αθήνα, "Πρακτορείο Καλλιντέρης" Ορφέως 190, Βοτανικός. Κατόπιν συννενόησης, αποστέλονται διεθνώς με χρέωση του πελάτη.

Κόστος αποστολής προϊόντων

Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για αποστολές εντός Ελλάδας για όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr