Αναζήτηση

Στόχος μας, είναι να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής, να μειώσουμε τα όποια προβλήματα και να αναλάβουμε με ασφάλεια την παράδοση στο χώρο σας των μικρών και μεγάλων παραγγελιών σας. Για τον λόγο αυτό διαμορφώσαμε έναν ευέλικτο τρόπο αποστολής που μπορεί να καλύψει όλες τις περιοχές στο μικρότερο δυνατό κόστος το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

Τρόποι αποστολής

1. Παράδοση στον τόπο αποστολής που θα μας υποδείξετε στην παραγγελία σας.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας courier για τις παραγγελίες έως 10 κιλά και μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας για τις μεγαλύτερες παραγγελίες. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται στο ωράριο εντός εμπορικών ωρών 09:00-15:00 και επί πεζοδρομίου. Το κόστος των μεταφορικών αφορά παράδοση σε κεντρικά σημεία-πόλεις, εάν είναι δυσπρόσιτη περιοχή υπάρχει περίπτωση επιπρόσθετης χρέωσης.

Ειδικά για τις δεξαμενές υγραερίου, η παράδοση πραγματοποιείται στο συνεργαζόμενο πρακτορείο ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ στην Αθήνα και το κόστος των μεταφορικών είναι 60€ + ΦΠΑ.
Η παραλαβή της δεξαμενής από το παραπάνω πρακτορείο και/ή μετέπειτα μεταφορά-μεταφόρτωση είναι υποχρέωση του αγοραστή και πραγματοποιείται με δικά του έξοδα.

Η παράδοση για όλα τα προϊόντα σε απόθεμα πραγματοποιείται σε διάστημα 3-7 ημερών (αναλόγως την περιοχή).

2. Παραλαβή από το κατάστημα ή στο πρακτορείο μας στην Αθήνα.

Η παραγγελία σας θα βρίσκεται στο κατάστημα μας στην οδό Πλάτωνος 30, Καλαμάτα και μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος της επιχείρησης Ανδριανός Χ Γεώργιος. Πριν την ώρα παραλαβής καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε που βρίσκεται το προϊόν της παραγγελίας σας).

Ομοίως, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το συνεργαζόμενο πρακτορείο μας στην Αθήνα, "Πρακτορείο Καλλιντέρης" Ορφέως 190, Βοτανικός.

3. Αποστολές προς εξωτερικό

Οι παραγγελίες προς εξωτερικό, αποστέλλονται δωρεάν έως το συνεργαζόμενο πρακτορείο μας στην Αθήνα, "Πρακτορείο Καλλιντέρης" Ορφέως 190, Βοτανικός. Κατόπιν συννενόησης, αποστέλονται διεθνώς με χρέωση του πελάτη.

Κόστος αποστολής προϊόντων

Το κόστος αποστολής υπολόγιζεται με βάση το βάρος των προιόντων και εμφανίζεται κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας. 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ