Αναζήτηση

H φετινή XENIA χαρακτηρίστηκε από την εντυπωσιακή προσέλευση των επαγγελματιών του κλάδου της Φιλοξενίας, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πώς η τελική καταγραφή θα δείξει νέο ρεκόρ επισκεπτών που θα ξεπεράσει τους 40.000. Εκεί, η ANDRIANOS, ως πρωτοπόρος στις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής Θερμικής Ενέργειας και με πολύχρονη εμπειρία στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, παρουσίασε 6 διαφορετικούς τρόπους  Εξοικονόμησης Ενέργειας αποκλειστικά για τουριστικές επιχειρήσεις, χωρίς εκπτώσεις στην Θερμική Άνεση των επισκεπτών.

001 andrianos xenia 2019 thermansi psiksi ksenodoxeia

Το περίπτερο της ANDRIANOS στην εκθεση XENIA 2019

Οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της ANDRIANOS, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλες τις εξελίξεις και τις καινοτομίες στις Ενεργειακές λύσεις για την Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, την Ψύξη & την Θέρμανση των χώρων, καθώς και την Έξυπνη Διαχείριση τους με το σύστημα Smart Hotel της Salus. Επίσης είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την ενεργειακή απόδοση και όλες τις παραμέτρους λειτουργίας των ξενοδοχειακών έργων της ANDRIANOS.

Ηλιοθερμικά Συστήματα για Εξοικονόμηση Ενέργειας

004 andrianos xenia iliakoi sulektes zesto nero xrisis003 andrianos xenia iliothermia

Ηλιοθερμικά Συστήματα στο TOP 10 σε απόδοση Ηλιακών Συλλεκτών παγκοσμίως

Οι επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καινοτόμα Ηλιοθερμικά Συστήματα Υπερυψηλής Απόδοσης τα οποία βρίσκουν τέλεια εφαρμογή σε Ξενοδοχειακές μονάδες, όπου οι απαιτήσεις σε ενέργεια είναι μεγάλες. Με τους Ηλιακούς Συλλέκτες της ANDRIANOS AND-solar PREMIUM  & PREMIUM PLUS, τους οποίους κατασκευάζει και διαθέτει στην ελληνική & διεθνή αγορά, να κατατάσσονται στο TOP 10 σε απόδοση παγκοσμίως, επιτυγχάνονται τα υψηλότερα ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας (ΕΞΕ).

Αποδοτική Παραγωγή ΖΝΧ, Ψύξη & Θέρμανση

001 apodotiki psiksi kai thermansi andrianos007 antlies thermotitas andrianos

Δεξιά: Αντίες Θερμότητας, Fan Coil και Κλιματιστικά CARRIER & TOSHIBA - Αριστερά: Αντλίες Θερμότητας, Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες και Επίτοιχοι Λέβητες Αερίου ARISTON

Κατανοώντας τις  πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου για Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης , Ψύξη & Θέρμανση, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, παρουσιάστηκε ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο με Κλιματιστικά  και  Αντλίες Θερμότητας των κορυφαίων οίκων CARRIER & TOSHIBA.

Επίσης παρουσιάστηκαν οι λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης της ARISTON, με Αντλίες Θερμότητας, Ηλεκτρικούς Θερμοσίφωνες καθώς και Αντλίες Θερμότητας με ενσωματωμένα δοχεία αποθήκευσης ΖΝΧ, όλα με την ποιότητα του παγκόσμιου ειδικού στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης.

Ασφάλεια & Ποιότητα στα Αέρια Καύσιμα

Το θερμό ενδιαφέρον μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών, συγκέντρωσαν για ακόμη μία φορά τα δίκτυα υγραερίου και φυσικού αέριου της ANDRIANOS, με τις πιστοποιημένες Δεξαμενές Υγραερίου του Ιταλικού Οίκου RCS και τους κορυφαίους επίτοιχους Λέβητες αερίων καυσίμων υψηλών βαθμών απόδοσης  της ARISTON.

Το μέλλον στις τεχνολογίες Ελέγχου και Παραμετροποίησης

Το καινοτόμο Σύστημα Έξυπνου Κτιρίου της SALUS αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης, που παρακολούθησαν αληθινά παραδείγματα σύγχρονων συστημάτων Κεντρικού & Απομακρυσμένου Ελέγχου και Παραμετροποίησης σε ξενοδοχεία.

005 andrianos xenia 2019 aerismos me anaktisi thermotitas009 SMART HOME salus andrianos xenia

Αριστερά: Αερισμός με Ανάκτηση Θερμότητας ASSOLO & Σύστημα Ελέγχου Smart Hotel από τη SALUS. Δεξιά: O Smart Home Expert της ANDRIANOS

Αερισμός με Ανάκτηση Θερμότητας - Υδρονέφωση & Έλεγχος Υγρασίας

Τέλος, σημαντική ήταν και η ανταπόκριση των επισκεπτών του περιπτέρου της ANDRIANOS για το Σύστημα Αερισμού με Ανάκτησης Θερμότητας ASSOLO για καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς ενεργειακές απώλειες, καθώς και για τα Συστήματα Υδρονέφωσης & Αυτόματης Ύγρανσης, με τις πολλές εφαρμογές τους και τη σημαντική θερμική άνεση που προσφέρουν σε εξωτερικούς χώρους.

006 andrianos xenia aerismos me anaktisi thermotita002 andrianos xenia idronefosi meiosi ygrasias

Αριστερά: Το Σύστημα ASSOLO σε εκθεσιακή εγκατάσταση  - Δεξιά: Αντλία Υδρονέφωσης υψηλής πίεσης


Σε μια αγορά ταχέως αναπτυσσόμενη όπως αυτή της ενέργειας, η ANDRIANOS έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο, το οποίο βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα,  μειώνοντας σημαντικά το λειτουργικό τους κόστος,  ενώ επιτυγχάνει απόλυτη Θερμική Άνεση για τους επισκέπτες.

005 energeia xenia andrianos katalimata thermiki anesi006 andrianos xenia 2019 eksikonomisi energeias

Παρουσιάζοντας όλες αυτές τις νέες τάσεις και προτάσεις που βελτιώνουν την εμπειρία των επισκεπτών, διευκολύνουν την καθημερινότητα του προσωπικού και εξοικονομούν χρήματα ήταν φυσικό επακόλουθο η επισφράγιση πολλών συνεργασιών μέσα στο τριήμερο της έκθεσης.

005 energeia xenia andrianos katalimata thermiki anesi006 andrianos xenia 2019 eksikonomisi energeias

Με εμπειρία 25 χρόνων σε έργα ενεργειακής εξοικονόμησης σε ξενοδοχεία και άλλα κτίρια, προσφέρει σύγχρονες λύσεις με άρτιες τεχνικές επιλογές και υψηλή τεχνογνωσία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη των κλάδων του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης. 

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για να επωφεληθείτε από τις καινοτόμες λύσεις μας για ξενοδοχειακές εφαρμογές

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ