Αναζήτηση

Η ANDRIANOS, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια χρονιά την τεράστια εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία της στους κλάδους της Θέρμανσης, της Ψύξης, του Αερισμού-Εξαερισμού και της Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, συμμετείχε στην μεγαλύτερη διεθνή ενεργειακή έκθεση στην χώρα μας, την CLIMATHERM 2020, από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo”. Εκεί, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία 5 ποιοτικές λύσεις για Εξοικονόμησης Ενέργειας & Θερμική Άνεση στα κτίρια.

001 stand andrianos climatherm energy

Το stand της ANDRIANOS στην Climatherm 2020 αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του κλάδου

Στο περίπτερο της ANDRIANOS οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιστοποιημένα προϊόντα ενεργειακών τεχνολογιών της ANDRIANOS, καθώς και όλες τις εξελίξεις και καινοτομίες στις Ενεργειακές Λύσεις στον κλάδο HVAC.  Επίσης είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτύου την ενεργειακή απόδοση υφιστάμενων εγκαταστάσεων της ANDRIANOS.

002 stand andrianos climatherm energy 003 stand andrianos climatherm energy

Πλήθος νέων επαφών & σύσφιξη σχέσεων με τους υφιστάμενους πελάτες στο κατάμεστο stand της ANDRIANOS

Τα Κορυφαία Ηλιοθερμικά Συστήματα της Ελληνικής Αγοράς έγιναν ακόμα πιο αποδοτικά με τα νέα δοχεία Ενεργειακής Κλάσης Α & Β

004 stand andrianos climatherm energy 005 andrianos climatherm iliothermia

Νέα Ηλιακά Δοχεία Ενεργειακής κλάσης Α, made in Germany & Επίπεδοι Ηλιακοί Συλλέκτες στο Top 10 σε απόδοση παγκοσμίως 

Οι επαγγελματίες του κλάδου της ενέργειας έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα καινοτόμα Ηλιοθερμικά Συστήματα Υπερυψηλής Απόδοσης ANDRIANOS,  τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για την δωρεάν παραγωγή ΖΝΧ σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, καθώς και για την υποβοήθηση της θέρμανσης σε όλα τα κτίρια.

Τα νέα Ηλιακά Δοχεία είναι κατασκευασμένα στην Γερμανία  με τα υψηλότερα stantard ποιότητας. Διαθέσιμα με 4 διαφορετικά είδη μονώσεων αποτελούν τα μοναδικά Θερμοδοχεία που επιτυγχάνουν Ενεργειακή κλάση Α στην Ελληνική αγορά. Σε συνδυασμό με τους κορυφαίους Ηλιακούς Συλλέκτες της ANDRIANOS AND-solar PREMIUM  & PREMIUM PLUS, οι οποίοι κατατάσσονται στο TOP 10 σε απόδοση παγκοσμίως (ηcol=69% σύμφωνα με το EN 12975), δημιουργούν το πιο αποδοτικό σύστημα ηλιοθερμίας με επίπεδους συλλέκτες.

Θέρμανση, Ψύξη & Παραγωγή ΖΝΧ με τους Υψηλότερους Βαθμούς Απόδοσης

Στο stand της ANDRIANOS παρουσιάστηκε ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο για τη Θέρμανση, την Ψύξη και την Παραγωγή ΖΝΧ, με  Κλιματιστικά, Fan Coils & Αντλίες Θερμότητας των κορυφαίων οίκων CARRIER & TOSHIBA, όπου αποτελούν την αρτιότερη τεχνολογικά λύση ακόμα και για τις  πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις.

006 carrier toshiba

Κλιματιστικά, Αντλίες Θερμότητας & Fan Coils των οίκων CARRIER & TOSHIBA

Τα συστήματα κλιματισμού της CARRIER & της TOSHIBA προσφέρουν θερμική άνεση με υψηλή ενεργειακή απόδοση έως Α+++ και «έξυπνες» λειτουργίες, επιτυγχάνοντας έλεγχο της θερμοκρασίας με υψηλή ακρίβεια και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας που φθάνει και το 70%. 

007 ariston

Λέβητες Συμπύκνωσης, Αντλίες Θερμότητας & Θερμοσίφωνο του οίκου Ariston

Ένας ακόμα στρατηγικός συνεργάτης της ANDRIANOS που παρουσιάστηκε στην έκθεση είναι η ιταλική ARISTON που αποτελεί παγκόσμιο ειδικό στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τις Αντλίες Θερμότητας της ARISTON, καθώς και να παρακολουθήσουν την real-time απεικόνιση των αποδόσεων τους σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Επιπλέον παρουσιάστηκαν οι καινοτόμοι Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες υβριδικής τεχνολογίας που αποτελούν ιδανική λύση για οικονομική παραγωγή Ζεστού Νερού σε μικρές εγκαταστάσεις, ενώ τη γκάμα της ARISTON συμπλήρωσαν οι επίτοιχοι Λέβητες Συμπύκνωσης Αέριων Καυσίμων υψηλών βαθμών απόδοσης, που προσφέρουν μείωση στην κατανάλωση αερίου καυσίμου έως και 35% σε σύγκριση με ένα συμβατικό λέβητα και μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων έως 75%.

Ασφάλεια & Ποιότητα στα Αέρια Καύσιμα με την πιο πλήρη γκάμα της ελληνικής αγοράς

008 diktia igraeriou fusikou seriou

Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για δίκτυα Υγραερίου & Φυσικού Αερίου που παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της ANDRIANOS

Αμείωτο ήταν το ενδιαφέρον μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών,  για την πλήρη γκάμα υλικών και εξαρτημάτων της ANDRIANOS για δίκτυα υγραερίου και φυσικού αερίου. Εκτός από τους επίτοιχους λέβητες υγραερίου και φυσικού αεριού της ARISTON που αναφέρθηκαν παραπάνω, παρουσιάστηκαν επίσης τα εξαρτήματα  του γερμανικού οίκου GOK, ο οποίος με την ποιότητα του έχει κατακτήσει την παγκόσμια και την Ελληνική αγορά καθώς και οι πιστοποιημένες Δεξαμενές Υγραερίου των Ιταλικών Οίκου RCS & PLINOXOTAR.

009 diktia igraeriou fusikou seriou gok

Πιστοποιημένα Εξαρτήματα αέριων καυσίμων του οίκου Gok

Όπως ήταν αναμενόμενο, θερμό ενδιαφέρον συγκέντρωσε ο νέος καινοτόμος διαδικτυακός ανιχνευτής αερίων "YUKON" της ιταλικής TECHNOCONTROL, ο οποίος προσφέρει αυξημένες δυνατότητες απομακρυσμένης  παρακολούθησης  και παρουσιάστηκε για την πρώτη φορά στην έκθεση CLIMATHERM 2020.

Το καλύτερο σύστημα Smart Home με απόλυτη εξειδίκευση στο κλάδο HVAC για την υψηλότερη εξοικονόμηση ενέργειας & απόλυτη θερμική άνεση

0010 smart home salus screenshot smarthome app laptop

Αριστερά: Σύστημα ελέγχου Smart Home iΤ600 της Salus σε Οικιακή & Ξενοδοχειακή εφαρμογή. Δεξιά: Το περιβάλλον ελέγχου της εφαρμογής Smart Home iΤ600

To σύστημα Smart Home iT600 του κορυφαίου οίκου SALUS, ο οποίος καταλαμβάνει εξέχουσα θέση παγκοσμίως στον τομέα του ελέγχου συστημάτων Θέρμανσης / Κλιματισμού & Παραγωγής ΖΝΧ, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες, που παρακολούθησαν αληθινά παραδείγματα σύγχρονων εφαρμογών Κεντρικού & Απομακρυσμένου Ελέγχου και Παραμετροποίησης σε οικιακά, επαγγελματικά και βιομηχανικά κτίρια.

Το SALUS iΤ600 υπερτερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα Smart Home της αγοράς, αφού διαθέτει εξειδίκευση στον τομέα HVAC, προσφέρει υψηλή Εξοικονόμηση Ενέργειας στις πιο ενεργοβόρες δαπάνες του κτιρίου (Θέρμανση / Κλιματισμός & Παραγωγή ΖΝΧ) και ευκολία εγκατάστασης, τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νέα κτίρια. Επιπλέον, παρέχει συνεχή εξέλιξη & αναβάθμιση του λογισμικού, προσθήκη νέων συσκευών, ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς και αποτελεσματική υποστήριξη από το εξειδικευμένο τμήμα Smart Home της ANDRIANOS.

Καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς Ενεργειακές Απώλειες με τον Αυτόνομο Αερισμό με Ανάκτηση Θερμότητας έως 93%

0012 aerismos me anaktisi thermotitas 0013 andrianos xenia aerismos me anaktisi thermotita

Το σύστημα Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας ASSOLO σε εκθεσιακή εγκατάσταση

Ένα από τους αδιαμφησβήτητους πρωταγωνιστές του περιπτέρου της ANDRIANOS ήταν το Σύστημα Αερισμού με Ανάκτησης Θερμότητας ASSOLO που προσφέρει συνεχή παροχή ολόφρεσκου αέρα με κλειστά παράθυρα και συμβάλει στην μείωση των απωλειών θερμότητας έως και 93%. Το καινοτόμο σύστημα μηχανικού αερισμού και εξαερισμού Assolo αποτελεί ιδανική προσθήκη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από το πιο μικρό δωμάτιο έως το πιο απαιτητικό επαγγελματικό κτίριο. Το ASSOLO εξασφαλίζει και εγγυάται την καθαρότητα και τη σωστή ποιότητα του εσωτερικού αέρα, χωρίς να χάνεται η Θερμική Άνεση και χωρίς να αποβάλλεται η Θερμότητα (ενέργεια) στο περιβάλλον, γεγονός που συμβαίνει όταν ανοίγουμε τα παράθυρα για τον ίδιο σκοπό.


 0014 stand andrianos climatherm energy

Σε μια αγορά ταχέως αναπτυσσόμενη όπως αυτή της ενέργειας, η ANDRIANOS έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο, το οποίο επιτυγχάνει υψηλά ποσοστά Εξοικονόμησης Ενέργειας, μειώνοντας σημαντικά το λειτουργικό τους κόστος,  ενώ επιτυγχάνει απόλυτη Θερμική Άνεση. Στην φετινή CLIMATHERM η ANDRIANOS παρουσίασε όλες τις νέες τάσεις και τα κορυφαία προϊόντα που βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση των συστημάτων HVAC, διευκολύνουν την καθημερινότητα των χρηστών και προσφέρουν συνθήκες άνεσης και ευεξίας.

0015 stand andrianos climatherm energy

Η ομάδα της ANDRIANOS που συμμετείχε στην CLIMATHERM 2020

Ύστερα και από τη μεγάλη αποδοχή και το ενδιαφέρον τόσο των παλαιών όσο και νέων συνεργατών της ANDRIANOS, ήταν φυσικό επακόλουθο η επισφράγιση πολλών νέων συνεργασιών με έναυσμα την έκθεση CLIMATHERM 2020, ενώ σημαντική ήταν και η σύσφιξη των σχέσεων με τους υφιστάμενους συνεργάτες. Σύσσωμη η ομάδα της ANDRIANOS ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες της φετινής CLIMATHERM και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη έκθεση του κλάδου το 2022.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ